.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на unicorn_f

помогнете на глупавия ми баща :D

сори че ви притеснявам,но баща ми си търси петоперационна дървообработваща машина ако някой знае от къде може да си вземе или познавате хора които имат плс пишете

Град
    Shove IT
    Сефте го чувам това, ама можеш да си пробваш късмета в Mr.Bricolage или Praktiker

оо мс много ще му кажа

Не мисля, че е толкова глупав, щом търси такова нещо..

Голям фен
    Просто напиши в Гугъл какво търсиш така, както си го изписал тук и ще видиш колко много неща ще ти покаже

lo0s3r мерси а инъче търсих в гугъл ама не ми излизаше нищо което вършеше работа на баща ми

Re: помогнете на глупавия ми баща :D

Цитирай Първоначално написано от unicorn_f
    сори че ви притеснявам,но баща ми си търси петоперационна дървообработваща машина ако някой знае от къде може да си вземе или познавате хора които имат плс пишете
    Бащати хич не е тъп щом тъси такава машина , ако е във София да ходи на централна гара и да търси фирмата ХЕС 2000 , нема по-добри ще му препоръчат най-доброто или ще го насочат към такова !

Град
    Los Angeles
    За такова чудо немога да ти помогна едно че съм на другия край на България дтуго трето.Да найстина баща ти не е глупав щом търси такова нещо.Послушаи другите пиши там по сайтове и току виж нещо може да излезе успех
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си