.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Аз вече на моя стриптийз му измислих сценарият. Избрах си една песен на Paula Cole, доизмислям дрехите, иначе останалото съм го намислила как ще стане, даже танца си набелязах, ама чакам да остана сама за да мога да по репетирам. Довечера ще се пробвам.. Не си завиждам дано не оплескам нещата. Стискайте палци. А за авторката на темата един съвет потърси клипове във някой сайт, аз от там взех някой идейки, основно за танците. УСПЕХ и на теб !!!!!!!
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

E дай тези клипчета и аз малко да се науча.. ааа също късмет тази вечер после разправяй

ДаАа и на мен вече ми стана интересно за тези клипчета...няма ли един добросъвестен съфорумник да помогне на нуждаещите се

Град
    НякъДе Там ... В Club Mania In Sunny Beach .. :P
    Ами облекло .. добра музика и ориентирани движения и си готова.. Аз лично не съм правила ама милото ми подари такова бельо с корсет и още не съм го обличала..
    Sex Is Not The Answer . . . "Sex" Is The Question "Yes" Is The Answer . . .
    WwW.ImPulSe.Bg/Puky

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Liglichkb
    E дай тези клипчета и аз малко да се науча.. ааа също късмет тази вечер после разправяй

Ами влезте във Vboxa и търсете потребител "princez", това е профилът ми. Влезте в любими и там съм си събрала по-интерестните. Освен това, в rozali.com има една много интересна и полезна статия за стриптииза. Пишете.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

PO DOBRE BEZ OBLEKLO AKO ISKA6 DA GO VAZBUDI6

Супер фен Аватара на Amateur
    Със секси облекло и после го сваляи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си