И при мен го има това,но се получава,когато си 'надувал ' 'гайдата'
поне половин час ,иначе можеш да си вземеш някакви капки за очи.
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
визин![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Ако плачеш с грим...Нормално
Аз вчера плаках и до днес сутринта ме боляха очите. Ако продължи повече - тогава може да не е толкова нормално.
Няма да те плаша но това са едни от първите симптоми на това че имаш нужда от очила ( не е задължително да е това )
Те са най-често:чести мигрени,болка и парене докато плачеш,след 3Д кино да се чувсташ замаян,да се усетиш че леко присвиваш очи за да фокусираш.
Също може да се дължи на изушаване на окото, запушени каналчета и какво ли още не.....
Знам че най-баналния отговор е да отидеш на лекар, но в случея ако си притеснена истински това е моят съвет и не е нуноп да се стресираш в болнична обстановка, във всяка една добра оптика имат лекари не са скъпи много лесни и за твое успокоение е добре да направиш един като обясниш на лекаря проблема си![]()
Надявам се да бях полезна
Може да е от преумора.
Здравей, ``bitch``! Очите те ти са много важен орган и трябва да се грижиш добре за тях. Паренето в очите може да означа много неща, а може и нищо да ти няма, но не съм лекар и да пиша само предположения не мисля, че би било удачно. Обърни внимание за известен период дали паренето продължава, замъглява ли ти се погледа, дали те боли глава често и други симптоми, които не са характерни по принцип за здрасвословното ти състояние. Ако забележиш, че проявата им започва да става постоянна, отивай веднага при офталмолог (очен лекар).
Даже е по-добре и без да чакаш отново да се повтори паренето да отидеш на лекар - само той може да установи дали имаш или нямаш реално някакви очни проблеми! Хубаво е всеки, дори и тези, които нямат по-принцип проблеми с очите, да посещават офталмолог за профилактичен преглед поне веднъж в годината! Това може да ви предпази от много бъдещи проблеми свързани със зрителните органи!![]()
Ако си плакала по- продължително време и си се напъвала е нормално след това да те болят очите. А пък ако толква се притесняваш говори си личния си лекар.
И а съм така.Моя съвет е като те дразнят така,да си измиеш очите със студена вода![]()
Успех![]()
Не плачи повече.
Wollt ihr das bett in flammen sehen ?