.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    Ами мисля че да, бяхме вечерта на плажа и в момента в който се целунахме от някаде пуснаха заря беше мн хубаво...

Град
    РЮАР
    мляскане.... мляскане....мляскане.... спира.... резга ми един шамар.... мляскане...мляскане... мляскане...СЕКС...

Всяка една целуфка е различна и единствена сама по себе си.. Всички целуфки,които са дарени с много любов са невероятни..Романтиката вече е нещо различно...Най-романтично-невероятната си целуфка съм я получавала..но това е доста лично и не смятам да споделям 1 от най-съкровените си мигове, колкото и да ми се иска да ви се 'изфукам' Айде и дано и Вие изпитате всичко това, описано в моя и по-горните коментари :P
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Представям си:
    Летен ден,седим на последното стъпало на стълбите в даскало,слънцето залязва,от нечии телефон се чува готина песен(за момента се сещам само за инструменталната част на Sofia Ska Skins - Въздиш) и ние се целуваме на неин фон.Ух,как ми се иска ..
    { Георги the one ♥ }
    ...........run MF run ;]

Aм перфектната целувка си я предствям по следния начин :
    -с обичаното от мен момче
    -под дъжда
    -на някое самотно място .. това е

Всъщност е малко банално...на брега на морето по залез слънце...точно когато няма никой.СТранно,но взе че се случи наистина.

nemoga da si q predstavq

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

Re: Как си представяте най-романтичната целувка

Цитирай Първоначално написано от vivteen
    Как си представяте най-романтичната целувка? Осъщесвява ли сте си перфектната целувка от мечтите ве
    Е не мога да си я представя,когато му дойде времето ще се случи,ако не се е случила вече
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

ако е с човека, който обичаш винаги ще е романтична

не е нужно да си представям,много често я изживявам,но тавя са клиширани сладникави моменти,никога няма да забравя най-тъжната целувка с бившия ми,когато усещах болката наречена любов с цялото си същество,един незабравим миг пропит със сълзи

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Трябва да е с любимия човек
    Може да е на доста места...
    + 1

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Вайни са човекът и чувството другото от става незабележимо в тоя момент точно... и всичко друго просто се подрейда...

а относно другия въпрос за жалост не съм се целувала ....
    И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]

важни*

а и то нямало друг въпрос объркала съм се
    И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]

да е с него само с него да няма никой друг около нас само двамата независимо от всичко друо

Перфектна целувка до сега не съм имала,но както се казва за всичко си има първи път иначе перфектната целувка за мен е изпълнена с много силни чувства такава,която те кара да се чувстваш все 1 летиш ... а мястото винаги съм си го представяла на залез слънце на брега на морето,колкото и изтъркано да звучи (или вечер под звездите на светлината на догарящия огън) голяма романтичка съм и мога да пиша много по темата,но по-добре да спра ..

помня аз една моя целувка хехе ..Мисля че беше миналото лято с момчето което обичах (в минало време хех) бяхме разделени и той въпреки това ме помоли да съм с него на РД му .Не исках да излизаме и се срещнахме в близкия парк.Говорихме си,и той ме попита дали искам да съм с него отново.Въпреки че исках да кажа да ...казах че ще видим по нататък..и той си тръгна настигнах го прегърнах го и той ме целуна.! В този момент духна лек ветрец и след целувката той ми се усмихна и каза искам те до мен! Усмихнах се и казах Обещавам ти някой ден ще сме заедно завинаги и го целунах! Беше перфектно!
    ...БъДеТе Себе Си, ЗаЩотО ВсичКо, кОеТО се ПовТаря ГуБи СвОя ЧаР...

Цитирай Първоначално написано от asasfdf
    с подходящо момиче, мястото няма значение
    +1
    Когато се храниш с усмивка, се наслаждаваш на всичко.

Точно преди ден я изживях.. На дансинга, под светлината на прожекторите, на бавен танц .. беше нещо уникално.
    If you feel so empty, so used up, so let down. If you feel so angry, so ripped off, so stepped on - you're not the only one refusing to back down. You're not the only one, so GET UP!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    ми не съм я изживявала ама мога да си я представя..хехе имам богато въображение.
    ..напримеееер може да е някъде из планината..вечер до огъня..да е студено..и да сме се прегърнали и да си говорим някви блуткави неща ииии..

..нз и по мн др начини си я представаям
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Не знам колко перфектна беше, само знам че се чувствах страхотно.

Скарахем се, аз лежех той до мен. Не си викахме/крещяхме просто най-спокойно си се карахме
    Той каза че ако направя това което той иска, винаги ще знае че държа много на него. Ако не го направя - няма да каже нищо, обаче винаги ще си има едно на ум... Аз мислих мислих... Бях малко ядосана.
    Галеше ме по врата, аз естествено му казах че ще направя всичко за него! Целуна ме ... беше невероятно .... никога няма да го забравя

аа и още една която няма да забравя беше малко смешна ...
    В колежа ми - тъкмо излизам от кафето и едно момче ме догонва и започва да ме разпитва как се казвам, от къде съм. Приятеля ми го видя и дойде, завъртя ми главата и ме целуна ... Всички гледаха към нас
    Почуствахх сее .. нз някък си специална :P

Общо взето няма прерфекта целува за мен. Просто запомняме някои от тях
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

1-
    2-
    3-Той- Аз-
    4- отново
    5-
    6-
    7-
    То стана цяла среща

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Най-романтичната, ще е най-неочакваната за мен целувка
    The Spark

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Цитирай Първоначално написано от BaiToq
    Трябва да е с любимия човек
    Може да е на доста места...
    + 1

И аз подкрепям това :P
    нямам никакви претенции къде ще е целувката, важното е да е с човека, когото искам.. може да сме на плажа, в парк, в някоя градска тоалетна, до порутена къща.. няма значение, пак ще е романтично
    И спря да се върти за миг земята..

Град
    НеКъДе В ЛеВо иЛи Май БешЕ от ДеСн0
    искам да е тъкава като по филмите бавно и продалжително мн яко го правят там ееее Ще стана актиор бе мамаму стара
    Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!

Senior Member Фен Аватара на estellle
    Град
    СоФиЯя .. !
    Да,само мястото не беше като хората - под дъжда
    Колкото повече,толкова повече )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си