Първоначално написано от
k`man
Е вегетарянтствайте си.....обаче вегетариансците не би трябвало да ядат също така и нищо което е излязло от животно до колкото знам.....мляко,яйца,сирене,ка шкавал.
Само от зеленчуци и плодове,човек неможе да си набави нужните му хранителни вещества,които се съдържат в месото,яйцата,млякото и т.н.
Ако един човек спортува(което е задължително,за един човек който иска да е здрав),от къде ще си набави белтъчините и тем подобните.....то и в някои плодове също може да има белтъчини,обаче не са същите и са в много малко количество....
Не ми говорете за здравословен живот,защото прекрасно знам какво е рационално хранене,диета,спортуване според това дали искаш да отслабваш или да качваш мускулна маса.
Проблема на дебелите е че не спортуват,не са достатъчно информирани как да спортуват какво да ядат,колко кога и как и което е най-важното нямат никаква вола и не искат да се информират.Защото от всеки един дебелак може да излезе един прекрасен човек с прекрасна физика.....но първо трябва да имаш тук(сочейки главата)и после тук(сочейки бицепса)!
Трябва много време,много средства,много тренировки,много постоянство,много дисциплина,а малко хора имат това (не са възпитани от малки просто,възпитанието е най-важното нещо)и затова си седят дебели и боледуват често,или ако не са дебели боледуват често.
ПуКанКа спортуваш ли,как ти минава ежедневието?Това две много важни предпоставки за начина на живот и за здравето.Ако не спортуваш е нормално тялото ти да не иска много храна и белтъчини и да се чувстваш добре само от плодове и зеленчуци(а може да не си абсолютна вегетарианка...има и такива хора,хапват си мляко,яйца обаче месе никво).
А ако спортуваш....какво спортуваш,колко често,какво ядеш преди след тренировка,колко е натоварваща тернировката.За едно бързо и ефикасно възтановяване на тялото след една тежка тренировка,която се повтаря на следващия ден,е нужно да се храниши повечко и със храни съдържащи много белтъчини,аминокиселини и всякви подобни.
ТОВА се нарича градивна критика.....отправял съм тази градивна критика на доста хора,които така си вегетариантстват или искат да отслабват обаче никога през живота си не са спортували....
Спорта е здраве!