Значи на 14съм спортувам , ни съм дебела не съм и кльоща. Всички казват че имам перфектно телце , но това лято забелязах
че ми се е появил целулитЗапочнах да ям повечко сладко и лятото не тренирам (плуване).... Когато си ходя не се вижда , но ако стисна се вижда . Най-големия ми страх винаги е бил да нямам целулит и сега съм в паника ! Най-много имам по дупето и бедрата
а това са ми най-хубавите части от тялото и не искам да ги развалямКажете ми може ли някак да се махне , защото ще умра !!!! Всичко бих направила само да нямам целулит
Пък и сега като започна плуване пак трениорът ми ако забележи нещо лошо ще стане ,защото е много важна да нямам нищо излишно па себе си !PLS HELLLPP ;( ;(
Пийш по 5 литра вода на ден и бягаш по 30 мин. всеки ден и готовоА и има кремове.. и тях можеш да включиш в процедурата
![]()
..Why can't I be innocent..
Ima mnogo kremove protiv celulit!Neznam koi sa dobri za6toto az ne nqmam i ne moga da ti prepora4am!![]()
пробваи на ейвън казаха ми, 4е действал :P щото едва ли с ти4ане и вода ше го махнеш много бързо![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Аз използвам от 1 месец някъде един антицелулитен крем.. много е добър Deva Slim Effect![]()
..Why can't I be innocent..
колко парички еПървоначално написано от i hate you but i love you
Целулит може да се появи и при слаби и при по-пълни жени..не се притеснявай.Пий течности и се мажи с кремчета,спортувай-а и щом не се вижда-няма проблем![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
4.60лв Мен ако питаш,вземи си на Билка-няма друг такъвПървоначално написано от krisito9212
![]()
mm nz..dali samo s krem moje da se mahne celulita
az prepora4vam da si vzeme6 na Garnier anti-celulitniq rol-on struva okolo 18 leva i ima super efekt samo za 8 dni i celulitat ti adski mn namalqva.Izpolzvah go 1 mesec i ve4e nqmam celulit
![]()
![]()
![]()
С Мента е .Продава се почти във всички аптеки .Първоначално написано от krisito9212
Ако имаш възможност,най-добре и дватаПървоначално написано от krisito9212
![]()
и аз съм чувала, че действа ! По-добре да си купиш този ролон! Ако не си прави процедури с смляно кафе, търкай местата на които имаш целулит! Кофеина действал на кожата и целулитът намалявалПървоначално написано от {P}{ViK$s$}{P}
![]()
e za6to sa mi i dvata i dvata li da polzvam ednovremennoПървоначално написано от k1sS_mY_aSs
![]()
Даже с пет можеш да се мажеш ,няма да ти окапе кожата яПървоначално написано от krisito9212
![]()
аз съм от тези по закръглените ,но нямам целулит защото се мажа със нивея анти целулит и ходя на парни бани,хидро масажи те са мн полезни за кожата
махнете го този целулит защото е мн грозно.. веднъж отиваме на плаж и се притеснявам аз защото съм с по пищни бедра .. като се съблякоха приятелките ми с перфектни размери ,но с някакъв отвратителен целулит ее![]()
Какви са причините за поява на целулит?
Причините за появата на така наречената портокалова кожа или целулит са много и в повече случаи комплексни - нездравословното хранене, липсва на режим при хранене, недостатъчно поемане на течности, обездвижване, използването на цигари и алкохол, честа промяна на теглото, постоянен стрес. Целулитът може да се появи и при хормонален дисбаланс или ако сте наследствено предразположени.
Видове целулит
Според тежестта:
- Първа степен - едва забележими неравности по кожата
- Втора степен - ясно изразени бразди, които при лек допир образуват кожни вълни
- Трета степен - ясно се разграничават целулитните възли от околните тъкани
- Четвърта степен - кожата е неравна, груба, със силно изразени бразди, усеща се дори на допир
Според консистенцията:
- Твърд целулит - при допир се усеща твърдостта на подлежащата мускулатура
- Мек целулит - при допир се усеща хлътване, кожата е мека и пластична
- Оточен целулит - забелязват се смущения във венозната и лимфната циркулация; засягат се отделни части на тялото:
глезените, подбедриците, вътрешната страна на колената, бедрата
Как да се избавим от целулита?
Храна
Тук не е толкова важно да ограничите приема на храна, а по-скоро да редуцирате богатите на мазнини храни. Приемайте храни, богати на витамин С и Е, лецитин, незаменими мастни киселини, аминокиселини и антиоксиданти. Увеличете употребата на плодове и зеленчуци.
Напитки
Старайте се да поемате повече течности - 2 л. на ден е достатъчно количество. Избягвайте приема на чай, кафе, газирани напитки и алкохол. Подходящи напитки са минералната вода, като е препоръчително да сменяте вида през седмица; млякото; прясно изцеден сок от ябълка, морков, цитрусови плодове.
Спорт
Препоръчително е да спортувате поне два пъти в седмицата. Физическото натоварване подобрява кожната циркулация и спомага за разграждането на мастните натрупвания.
Кремове
Този метод е подходящ за целулит от първа степен, мек. Подходящи са кремове със съдържание на метилксантин, тяхното действие се състои в издърпване на секретите от пространствата между клетките и изгаряне на мазнините в слоя непосредствено под повърхността на кожата.
Масажи
На кожата се въздейства чрез дълбоко механично масажиране, обикновено на проблемните зони. Масажът помага за подобряване на кръвообръщението, лимфния дренаж и за по-лесното разграждане на мастните образувания. Ако вече имате целулит - направете няколко процедури последователно в рамките на една седмица, след което поддържайте кожата си с периодични масажи.
Лазер
Лазерът действа като охлажда кожата и прониква в дълбочина, разтопява мазнините, които впоследствие се изхвърлят от организма. Друго преимущество е възможността да се атакуват с абсолютна точност проблемните зони.
За да получите желаните резултати, трябва да бъдете упорити и да съчетаете хранителния режим със системно спортуване и използване на антицелулитни кремове; при по-изразен целулит масажите и лазерът са препоръчителни.
elena_k mnogo polezna informaciq![]()
![]()
![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
abe da s kremove gluposti pulni samo 5e si dade6 parite bqgai hodi na fitnes kakto iska6 celulita edinstveno ama samo i edinstveno sus sort moje da se mahne![]()
maji se s kremcheta,sportuvai,pii mn voda i ne prekalqvai sas sladkoto![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
abe az sum dosta slaba i imam mn malko celulit po dupeto po4ti nezabelejim no az kato znam 4e go imam i me drazni.ot tova koeto e publikuvala elena_k mislq 4e moq e 1 stepen mek.osven da si kupa krem4e i...
a ina4e kak to4no se polzvat tezi krmove,kak se nanasqt ili si ima uputvane v tqh?