.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas

козметика за чуплива коса ? :)

здрасти на всички един въпрос ... косата ми напоследък почна да се начупва и в момента стои много глупаво ... нито е права нито е къдрева .. та идеята ми е дали има някаква козметика,с която да си третирам косата за да ми се начупи малко повече :Д

Moje da ti se na4upi o6te pove4e kato izpolzva6 pqna za kosa!Az q izpolzvam kato izlizam!!

ф момента се сещам само за пяна
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Серията на NIVEA Straight & Easy

`*`MaLkA SlAdUrKa`*` написа:

Sega pro4etoh vav edin sait 4e tazi seriq e za izpravqne na kosata!

Цитирай Първоначално написано от Cvetito53
    `*`MaLkA SlAdUrKa`*` написа:

Sega pro4etoh vav edin sait 4e tazi seriq e za izpravqne na kosata!
    Така е За изправяне на косата е и е АДСКА

А иначе има шампоани и балсами за чуплива коса Ако не се лъжа и Нивеа имат

Da imat Nivea Flexible Culrs-balsam za kosa!

Ами има мн продукти за такава коса,
    само тряя да се поразтърсиш повече.
    Отиваш в някой козметичен магазин
    (обаче не в този до блока ти,
    ами в мола да кажем)
    и там ще ти предложат мн неща,
    обаче са и мн скъпи.
    Все пак нз дали за 1 шампоан
    ти се дават 30лв и отгоре..

Град
    BurgasS
    И моята е тъй...олее ужассс... Преди я изправях ама сега си забутах някаде пресата а и косата ми страшно изгоря та сега се чупи още пойче...И мисля да ида на фризиор и да минавам на къдрене От няколко седмици се опитвам да я поначупя малко повече и слагам пяна след къпане..добре де ... за деня е перфект..ама на сутринтаа на нищо не я прилича..

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Ааааа .. От това ми се появи пърхот
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Вакса Така става мноооооого хубава и оформена
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Извинявам се за глупавият въпрос, но какво представлява "ваксата"? Пяна за коса ли е какво е?
    ♥ ♥ ♥

Моята коса си я правя с пяната на Wella за оформяне на къдриците. Ако сложа пяната на по-мокра коса и я намачкам - става по къдрава. Ако я среша, когато е почти суха, и й сложа пяна, става чуплива, на вълнички.

Пяна за коса - най-добър ефект имат професионалните (не са толкова скъпи - 20-25 лв), от масовите по-скоро косата изглежда на клечки, твърда и леко проскубана.
    Има и различни серуми, кремове, спрейове за оформяне на къдрици, те имат дори по-хубав ефект от пяната - Сери, Л'ореал и други.

Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Извинявам се за глупавият въпрос, но какво представлява "ваксата"? Пяна за коса ли е какво е?
    В кутийка е, много гъста и като сложиш на мокра коса я фиксира и оформя много добре. Докато с пяната стои суха, с ваксата стои влажна и по-мазна, не се изсушава толкова и честно казано я предпочитам.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на babity
    Ваксата "товари" косата много повече от пяните, геловете и другите лайна. Препоръчвам или шампоан за изправяне или такъв за къдрава коса. Колкото и глупаво да звучи докато използвах такъв шампоан, косата ми бе малко по - къдрава от обикновено. Ако пък изобщо не искаш да си създаваш проблеми с тези химии можеш спокойно да оформяш с четка докато сушиш и да си пушка.

Цитирай Първоначално написано от babity
    Ваксата "товари" косата много повече от пяните, геловете и другите лайна. Препоръчвам или шампоан за изправяне или такъв за къдрава коса. Колкото и глупаво да звучи докато използвах такъв шампоан, косата ми бе малко по - къдрава от обикновено. Ако пък изобщо не искаш да си създаваш проблеми с тези химии можеш спокойно да оформяш с четка докато сушиш и да си пушка.
    МОже ли ми кажеш какъв е този шампоан за изправяне ?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Fx1
    Пяна за коса - най-добър ефект имат професионалните (не са толкова скъпи - 20-25 лв), от масовите по-скоро косата изглежда на клечки, твърда и леко проскубана.
    Има и различни серуми, кремове, спрейове за оформяне на къдрици, те имат дори по-хубав ефект от пяната - Сери, Л'ореал и други.
    Айде, айде!

Имам пяна на Schwarzkopf 3 Weather Taft, от онези, които са със Senso Touch ...да не се слепва и съм много доволна! Не седи на клечки, не е лепкава на допир след употреба и най-вече - има дълготраен ефект (до колкото е възможно).

На L'oreal имам вакса за коса от серията Studio Remix, както и балсам за изправяне от същата серия, и съм много доволна!

А на Сери имам една пяна за коса, вярно, че начупва страхотно косата, но после стои на клечки, а и на допир не ми харесва после косата ми...
    Това, което е лесно, не е интересно.

Пяна,фиксатор..просто я слагаш и мачкаш

Косата ви е рошава и къдриците й не са добре оформени? Не сте единстевените.Много от хората с къдрави коси,могат да имат страхотни къдрици,но не се грижат добре за тях.Ето няколко съвета как да се грижим по-добре за косата си.

1.Използвайте дълбоко овлажняващ и подхранващ балсам за коса,който не слепва къдриците ви.Намерете нещо което има сладък и вкусен аромат!

2.Не мийте косата си ежедневно с шампоан.Един път седмично е достатъчно,косата се нуждае от натуралните масла на скалпа за да е здрава.

4.Не търкайте косата си с кърпа след миене,по добре я изстискайте и разрешете къдриците си с пръсти още под душа.

5.Оставете я да изсъхне за около 15 минути,но не я решете.Сложете балсам или спрей за къдрици по дължината на косата и я намачкайте внимателно.

6.Оставете я да изсъхне сама,като навивате около пръстите си къдрици,за да я
    оформите.Можете и да я изсушите с дифузер ,но използвайте най-ниската степен,за да не я пресушите.

7.Изберете фризьор ,който има опит с къдрави коси и изберете заедно с него,прическа която ще е подходяща за косата ви и ще бъде лесна за поддръжка и оформяне вкъщи.

8.Опитайте да подхраните косата си с натурални масла от кокос или лавандула,което ще я защити и ще и придаде страхотен блясък.

9.Не разресвайте косата си всеки ден,само когато я миете след маската или
    балсама.Оформяйте всяка сутрин косата си като я намачката с пръсти и впръскате спрей за блясък.

10.ОБИЧАЙТЕ КОСАТА СИ !Нямате представа колко хора ви завиждат тайно за тези прекрасни къдрици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си