- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Криете ли от родителите си,че не сте девствени?????????
Пускайте мнения!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не че съм си говорил много с майка ми на тази тема но не крия знае че не съм!
тате не мама да разбра от лекарката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама не и пукаше много де...
Не говорим на тая тема. Иначе съм убедена, че и двамата знаят (е, знаят е силно казано, щото докато не го потвърдя аз не може да са на 100 % убедени, ама предполагат)
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
И на двамата казах... В нас няма проблеми да се говори за секс.
Ми наште знаят,все пак ние живеем заедно
Да![]()
С майка ми често си говорим на тази тема,разпитва ме и всичко си казвам.Радвам се че можем да говоми свободно.На баща ми не съм казала,но със сигурност знае,но той е пич и изобщо не го интересува.![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Не се ли притеснявате да им кажете???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И кво казваш (на вечеря) ми мамо тате днес се ебах с един пич и просто ме разпори от ебанеПървоначално написано от slun4ice
как мина вашият ден
![]()
omg zakfo da im kazwash?" aide mamo tatiii az si naprawih sefteto"-tui li?
То и да не им се каже те не пасат трева и се сещат
затова е по-добре да си споделиш с един от двамата родители
така хем и ти ще си по-спокойна хем и те ще знаят и ще са по-сигорни че
децата им се предпазват и могат да помагнат с някой съвет.
мама знае,за тати не знам,ама е явно ... все пак връзка повече от година![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
ХахахахахПървоначално написано от ПуКанКа
Само като си го представих се хлих 10 минути
![]()
Ами не е точно така. Майка ми знаеше че искам да правя секс с гаджето ми и ми освободи терена. Заминаха с пастрока ми за 2 дена при техни приятели. На сутринта ми се обадиха да ме питат дали всичко е минало както трябва. Баща ми знаеше че си имам приятел и един път като ми се обади ме пита и аз му казах.
А иначе имам предвид че няма проблем да задавам въпроси и да обсъждаме по принцип секса не че споделям личния си опит... Макар че преди няколко дена бяхме с майка ми в един магазин и аз и обяснявах разлката между различните лубриканти и презервативи на Дурекс![]()
![]()
Аз ако кажа после не се знае какво ще стане...![]()
вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...
Баща ми е в кипър, и е пропуснал информацията...Иначе по-близка приятелка от майка ми нямам, с нея обсъждам всичко, нищо никога не съм скрила от нея...И знам , че винаги мога да получа адекватен съвет,каквото и да стане![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Е аз да споделям такива неща с майка ми не,но на моя
приятел майка му е много точна жена,и беше казала че ще ни подари
кутийка с презервативи,а на мене ми беше подарила много красив комплект белио да изглеждам секси за синът и
(говоря за примера който е дала едно момиче че с майка и споделя за лубриканти)
убаво е да можеш свободно да споделяш с родителите си...за разлика от мен ! ! ! ! ! !![]()
:P
![]()
И двамата знаят, както и с двамата си говорим свободно за секс. Но като разбраха на времето бяха големи скандали, а и баща ми все още е леко разочарован... Но няма как, нали ми е баща![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
и аз тва викам...Първоначално написано от Scouse
If you judge people, you have no time to love them.
Mother Teresa
Да разбирам те,и на мене ми се е случвало да искам да споделяПървоначално написано от Scouse
за нещо а да ме е страх,трябва един ден да събереж кураж и да се изправиш срещу проблемите,и да не живееш под страх дали ще научат,защото е по-добре да го знаят от тебе,а не от някой чужд човек.
Хх, наще не знаяТт .. смисъл, аз са притесняам да говоря за т'ва с тях..извиняай кво, ша идишпри нваште и.. 'ае, тъй тъй сте тука и двамата..та да ви кажа - ебах са' ..![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
С моята споделям всичко,презервативо, пози...това не ни пречи да седнем да си решаваме задачки двете от време на време де...Първоначално написано от rozova_lady
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал