.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 128

Град
    в лайната!
    моите родители и двамата са много разбрани,с тях си говорим на всякакви теми и няям по близки хор от тях,така че като го направя и им кажа смятам че ще ме разберат

амии нашите незнаят...не че ще ми се карат, ама няма да останат очаровани.... ^_^

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Цитирай Първоначално написано от rozova_lady
    Е аз да споделям такива неща с майка ми не,но на моя
    приятел майка му е много точна жена,и беше казала че ще ни подари
    кутийка с презервативи,а на мене ми беше подарила много красив комплект белио да изглеждам секси за синът и
    (говоря за примера който е дала едно момиче че с майка и споделя за лубриканти)
    С моята споделям всичко,презервативо, пози...това не ни пречи да седнем да си решаваме задачки двете от време на време де...
    Моята майка знае,само ми повтаря постоянно да се пазим
    че още ни е рано да ставаме родители

Тук вече зависи от годините на детето, и от това дали родителите го приемат на сериозно,като възрастен...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Последния пут майка ми като ме видя с момиче ... и каза :

-Пак поредната мастия с която се къкнеш , поне прайхте ли секс вече " ...
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Цитирай Първоначално написано от Scouse
    убаво е да можеш свободно да споделяш с родителите си...за разлика от мен ! ! ! ! ! ! :P
    ami maika razbra ot ginekologa, a ina4e si predpolaga.. kaza mi 4e sam mnogo tapa, 6tom sam izbrala nego, a... a e smotana rabota, mrazq se.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    От майка ми не
    Но от баща ми....
    ♥ ♥ ♥

как щте реагира???!!!!???

Голям фен
    Тук вече зависи от годините на детето, и от това дали родителите го приемат на сериозно,като възрастен...
    Да напълно съм съгласна с тебе,моят приятел е на 24 а аз съм след 3 дена на 18
    Та и двамата сме на едно мнение че още сме млади и зелени за деца
    и още не ни е дошло времето за това.
    Трябва да си поживеем малко още поне пък по-нататък ще му мислим

Град
    На края на дъгата :)
    ми не , за кво да крия не съм им го казвала,ама мисля че се досещат все пак съм на 20
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Castaway
    Хх, наще не знаяТт .. смисъл, аз са притесняам да говоря за т'ва с тях..извиняай кво, ша идишпри нваште и.. 'ае, тъй тъй сте тука и двамата..та да ви кажа - ебах са' ..
    Е да ако никога преди не си говорил с родителите си по темата и не сте близки сигурно е кофти.. Може би ако не бяме в такива добри отношения нямаше да им споделя...

Цитирай Първоначално написано от rozova_lady
    Да напълно съм съгласна с тебе,моят приятел е на 24 а аз съм след 3 дена на 18
    Та и двамата сме на едно мнение че още сме млади и зелени за деца
    и още не ни е дошло времето за това.
    Трябва да си поживеем малко още поне пък по-нататък ще му мислим
    Оооо аз говорех за секса, не за деца...Иначе , да ти кажа, аз съм доста далече от тази мисъл още...Та ,живейте си, усобено ти-млада си ,сега започва живота за теб- учене, работа...Мнението ми е , че първо човек трябва да си стабилизира положението, и тогава да мисли за поколение,а не разчита на мама и тате да гледат внучета....
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

mi ne govorim mnogo mnogo po temata no mislq che znaqt

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LiGlA G BeBzZz
    mi ne govorim mnogo mnogo po temata no mislq che znaqt
    Определено съм наясно

Супер фен Аватара на Amateur
    Хора я се стегнете малко и се отнесете с темата както трябва!!!!Момичето се чуди как ще реагира баща и,притеснява се да му каже!НЕКА ПОВЕЧЕ МОМИЧЕТА ДА ОТГОВАРЯТ!

SK0RP10N
    Guest
    Ami devstven sam, ama:
    na maika si ne bih kazal, niama da mi e udobno
    na bashta mi shte mu kaja

Нашите знаят. То повечето смятайте и колко сте готови за секс, след като дори ви е страх да не ви 'хванат'...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Майка ми знае,но баща ми не..даже май и не подозира-май за него все още съм си малкото му момиченце

Не, че крия, но не съм споделяла.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

И двамата знаят , още на същия ден като направих "сефтето" , те вече знаеха...

Повече от фен Аватара на LDto
    НЗ ако го направя преди това ще кажа само на тати на мама не щот може да ма с тати се имаме повече дори докато пушим той ме пита с кой искаш да го направиш да-да звучи странно ама ако се имаш с единия родител повече и си говорил по темата по често може той/тя ще те разбере

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Za momenta nqma kak da go skria, pri polojenie, che jivea s priatelq si. No pyk oshte, kogato go napravih za pyt kazah na maika si.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На майка ми съм казала, а баща ми е глупав, ако не се досети....въпреки това не му давам много обяснения какво правим само двамата на вилата. Нещо пред майка ми скимтял, ама тя г орязала и той не гъктал. Трябва да е луд да мисли, че на 23 след 4 годишна вразк съм девствена. Не ме е питал, не се интересувал, не смятам, че е нужно да споделям.

Ми майка ми знае ... не реагира особено добре, а и се наложи да и кажа по-малко принудителен начин ... ама сега знае и се чувствам добре ... Принципно мразя да крия важни неща от нея и някога смятах да и кажа ... ама тя разбра преждевременно ...
    Не ми се е карала, нито нищо, само ми каза, че май съм прибързала и че този човек до 1-2 седмици щял да ме изостави (бяхме само около ... месец заедно) обаче сега минаха още 2 месеца и сме заедно ... Даже преди 1 седмица говорих с нея за противозачатъчни и сега ми е уредила час при гинеколожката ... Майка ми е пич, само от време на време пита прекалено много неща

Естествено,че не се крия.Да не съм на 12?!!

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си