- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Криете ли от родителите си,че не сте девствени?????????
моите родители и двамата са много разбрани,с тях си говорим на всякакви теми и няям по близки хор от тях,така че като го направя и им кажа смятам че ще ме разберат![]()
амии нашите незнаят...не че ще ми се карат, ама няма да останат очаровани.... ^_^![]()
Моята майка знае,само ми повтаря постоянно да се пазимПървоначално написано от eveto_xx
че още ни е рано да ставаме родители![]()
Тук вече зависи от годините на детето, и от това дали родителите го приемат на сериозно,като възрастен...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Последния пут майка ми като ме видя с момиче ... и каза :
-Пак поредната мастия с която се къкнеш , поне прайхте ли секс вече " ...
http://www.impulse.bg/Xtuning
ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ![]()
My Only Love
ami maika razbra ot ginekologa, a ina4e si predpolaga.. kaza mi 4e sam mnogo tapa, 6tom sam izbrala nego, a... a e smotana rabota, mrazq se.Първоначално написано от Scouse
как щте реагира???!!!!???![]()
![]()
![]()
![]()
Да напълно съм съгласна с тебе,моят приятел е на 24 а аз съм след 3 дена на 18Първоначално написано от eveto_xx
Та и двамата сме на едно мнение че още сме млади и зелени за деца
и още не ни е дошло времето за това.
Трябва да си поживеем малко още поне пък по-нататък ще му мислим![]()
ми не , за кво да крияне съм им го казвала,ама мисля че се досещат все пак съм на 20
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Е да ако никога преди не си говорил с родителите си по темата и не сте близки сигурно е кофти.. Може би ако не бяме в такива добри отношения нямаше да им споделя...Първоначално написано от Castaway
![]()
Оооо аз говорех за секса, не за деца...Иначе , да ти кажа, аз съм доста далече от тази мисъл още...Та ,живейте си, усобено ти-млада си ,сега започва живота за теб- учене, работа...Мнението ми е , че първо човек трябва да си стабилизира положението, и тогава да мисли за поколение,а не разчита на мама и тате да гледат внучета....Първоначално написано от rozova_lady
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Определено съм наясноПървоначално написано от LiGlA G BeBzZz
![]()
Хора я се стегнете малко и се отнесете с темата както трябва!!!!Момичето се чуди как ще реагира баща и,притеснява се да му каже!НЕКА ПОВЕЧЕ МОМИЧЕТА ДА ОТГОВАРЯТ!
Ami devstven sam, ama:
na maika si ne bih kazal, niama da mi e udobno
na bashta mi shte mu kaja
Нашите знаят. То повечето смятайте и колко сте готови за секс, след като дори ви е страх да не ви 'хванат'...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Майка ми знае,но баща ми не..даже май и не подозира-май за него все още съм си малкото му момиченце![]()
Не, че крия, но не съм споделяла.![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
И двамата знаят , още на същия ден като направих "сефтето" , те вече знаеха...![]()
НЗ ако го направя преди това ще кажа само на тати на мама не щот може да мас тати се имаме повече дори докато пушим той ме пита с кой искаш да го направиш
да-да звучи странно ама ако се имаш с единия родител повече и си говорил по темата по често може той/тя ще те разбере
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za momenta nqma kak da go skria, pri polojenie, che jivea s priatelq si. No pyk oshte, kogato go napravih za pyt kazah na maika si.
На майка ми съм казала, а баща ми е глупав, ако не се досети....въпреки това не му давам много обяснения какво правим само двамата на вилата. Нещо пред майка ми скимтял, ама тя г орязала и той не гъктал. Трябва да е луд да мисли, че на 23 след 4 годишна вразк съм девствена. Не ме е питал, не се интересувал, не смятам, че е нужно да споделям.
Ми майка ми знае ... не реагира особено добре, а и се наложи да и кажа по-малко принудителен начин ... ама сега знае и се чувствам добре ... Принципно мразя да крия важни неща от нея и някога смятах да и кажа ... ама тя разбра преждевременно ...
Не ми се е карала, нито нищо, само ми каза, че май съм прибързала и че този човек до 1-2 седмици щял да ме изостави (бяхме само около ... месец заедно) обаче сега минаха още 2 месеца и сме заедно ... Даже преди 1 седмица говорих с нея за противозачатъчни и сега ми е уредила час при гинеколожката ... Майка ми е пич, само от време на време пита прекалено много неща![]()
Естествено,че не се крия.Да не съм на 12?!!
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960