.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 128
    Повече от фен
    aZ se oshte sam defstvena ...ama nikoga ne bih kazala na na6te..ne sam malko dete ta si4ko da si spodelqm si4ko..a te ako si mislite che nqma da razberat {ili da se dosetqt nikoga ne sme govoreli za sex i ne smqtam da govorq za takiq neshta s roditelite si...
    БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..

Голям фен
    i az ne sam kazala na na6te makar 4e maika pita pak az otbqgvam temata

На баща ми-не,със сигурност,с него не сме много близки.А с майка ми сме по-близки и ако някой път събера смелост(ако тя не разбере преди това )може да и кажа...Тя е готина,и ще ме разбере.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз на мойта съм и казала ,к'во да крия ,ако на нея не споделя на кой?!И добре ,че съм казала ,ако има някъв проблем ще се обръщам към нея ,не по форумите. + това поне сега пия противозачатъчни и съм 100% спокойна
    А бащата . . . той научи по нещастен случай хаха ама нищо не каза ,к'во да прави човечеца )

Град
    Софя
    Разбира се че НЕ!! С майка ми винаги си споделям всичко и НИКОГА нищо не съм скрила от нея и знам че винаги ще е до мен каквото и да стане!!! За това и хората са казали, че майката е най - добрия приятел.

Мега фен
    Град
    SF
    Не съм сядала специално да им кажа, но то си се разбра. Пък и редовно се слу4ваше да забравя някъде из нас някой и друг презерватив, когато още ползвах, та трябваше да са малоумни, 4е да не разберат.

Робинята на Quench

Не сме отваряли тая тема никога,мисля,че майка се досеща,щот е казала на майката на приятеля ми : "Еми нормално,те са млади,и аз като бях на 17 и аз исках да правя секс"...Но никога не са ме питали,то е някак логично,все пак и те са били на тая възраст-не падат от марс!!!
    I will love you forever!

Не, след като скъсах с момчето, което ми отне девствеността, казах на майка. Жената се ужаси. Сигурно и татко знае, но вече кво ми пука.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Не сме го обсъждали... те не ме питат сигурно защото ги е страх от отговора
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

ami ne znaet ,i ne mislq skoro da im kazvam
    Обичам Андриан

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Нямам никакви притснения да кажа на майка ми. Знам, че ще ме разбере. "Сефтето" си го направих преди няколко месеца и не съм споделяла. Но за това сме семейство - за да си помагаме и да споделяме. Само на баща ми нямам намерение да казвам - много е чувствителен на тая тема..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

daa

da mn qsnyy ako i kaja 6e me otepat vse pak sam 15 god.

Майка ми знае,много добре го прие.С нея сме си говорили за това и тя даже ми е разказвала малка част от 1вия си път,а тати се досеща 100%,освен,ако и мама не му го е казала.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    майка ми подозира...даже май е сигурна... хахах : ))
    Имах нещо като касичка в бюрото с презервативи...
    иии един ден майка ми нещо търсеше из бюрото...и само чувам...:
    -Абе преди 2 седмици пак бърках в тая кочина...ама кондомите бяха доста повече..чудна работа....
    ххъъъъххх

Не. Казах на баба преди година.

Еми вероятно майка ми знае, първо че и все пак с гаджето ми сме заедно от вече година и 8 месеца , имало е доста случаи, в които да съм преспивала в приятеля си, а и веднъж ми беше взела една чанта да я изпере и е извадила преди това вс от нея, включително и празната кутия Дюрекс

разбирасе все пак съм на 18 години
    остана и да се крия и да не казвам
    особенно на родителите си

Град
    In my own private hell..
    ем на 15 съм.... кфо да крия....

Град
    "градът на мечтите"
    Да,никой от тях не знае,че от доста време вече не съм девствена
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Знаят...за лошо или добро!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Град
    София
    Майка ми знае А другите само предполагат
    Момиче съм.

пххх , аз не мисля да казвам , родителите ми са мн консервативни , не мисля да казвам е почти на 17 съм , ама ще си трая . Е с приятеля ми сме заедно от 1 година и 9 месеца ... абе каквото си искат да мислят , аз нямам намерение да се обаждам , а и те не са питали.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    не са ме питали, но предполагам че имат известни съмнения , но се правят на ударени и не зачекват темата
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

би трябвало да подозират,ама не са ме питали директно

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    още не съм им казала..не се 4увствам готова..но..предполагам,4е скоро ще се досети,все пак не ходя от един месец с пр ми
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си