- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Криете ли от родителите си,че не сте девствени?????????
aZ se oshte sam defstvena ...ama nikoga ne bih kazala na na6te..ne sam malko dete ta si4ko da si spodelqm si4ko..a te ako si mislite che nqma da razberat {ili da se dosetqt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nikoga ne sme govoreli za sex
i ne smqtam da govorq za takiq neshta s roditelite si...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
i az ne sam kazala na na6te makar 4e maika pita pak az otbqgvam temata![]()
На баща ми-не,със сигурност,с него не сме много близки.А с майка ми сме по-близки и ако някой път събера смелост(ако тя не разбере преди това)може да и кажа...Тя е готина,и ще ме разбере.
![]()
Аз на мойта съм и казала ,к'во да крия ,ако на нея не споделя на кой?!И добре ,че съм казала ,ако има някъв проблем ще се обръщам към нея ,не по форумите. + това поне сега пия противозачатъчни и съм 100% спокойна![]()
А бащата . . . той научи по нещастен случай хаха![]()
ама нищо не каза ,к'во да прави човечеца
)
Разбира се че НЕ!! С майка ми винаги си споделям всичко и НИКОГА нищо не съм скрила от нея и знам че винаги ще е до мен каквото и да стане!!! За това и хората са казали, че майката е най - добрия приятел.
Не съм сядала специално да им кажа, но то си се разбра. Пък и редовно се слу4ваше да забравя някъде из нас някой и друг презерватив, когато още ползвах, та трябваше да са малоумни, 4е да не разберат.
![]()
Робинята на Quench
Не сме отваряли тая тема никога,мисля,че майка се досеща,щот е казала на майката на приятеля ми : "Еми нормално,те са млади,и аз като бях на 17 и аз исках да правя секс"...Но никога не са ме питали,то е някак логично,все пак и те са били на тая възраст-не падат от марс!!!![]()
I will love you forever!
Не, след като скъсах с момчето, което ми отне девствеността, казах на майка. Жената се ужаси. Сигурно и татко знае, но вече кво ми пука.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не сме го обсъждали... те не ме питат сигурно защото ги е страх от отговора![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
ami ne znaet ,i ne mislq skoro da im kazvam
Обичам Андриан
Нямам никакви притснения да кажа на майка ми. Знам, че ще ме разбере. "Сефтето" си го направих преди няколко месеца и не съм споделяла. Но за това сме семейство - за да си помагаме и да споделяме. Само на баща ми нямам намерение да казвам - много е чувствителен на тая тема..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
da mn qsnyy ako i kaja 6e me otepat vse pak sam 15 god.
Майка ми знае,много добре го прие.С нея сме си говорили за това и тя даже ми е разказвала малка част от 1вия си път,а тати се досеща 100%,освен,ако и мама не му го е казала.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
майка ми подозира...даже май е сигурна... хахах : ))
Имах нещо като касичка в бюрото с презервативи...
иии един ден майка ми нещо търсеше из бюрото...и само чувам...:
-Абе преди 2 седмици пак бърках в тая кочина...ама кондомите бяха доста повече..чудна работа....![]()
ххъъъъххх
Не. Казах на баба преди година.
Еми вероятно майка ми знае, първо че и все пак с гаджето ми сме заедно от вече година и 8 месеца , имало е доста случаи, в които да съм преспивала в приятеля си, а и веднъж ми беше взела една чанта да я изпере и е извадила преди това вс от нея, включително и празната кутия Дюрекс![]()
разбирасе все пак съм на 18 години
остана и да се крия и да не казвам
особенно на родителите си![]()
ем на 15 съм....кфо да крия....
Да,никой от тях не знае,че от доста време вече не съм девствена
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Майка ми знаеА другите само предполагат
![]()
Момиче съм.
не са ме питали, но предполагам че имат известни съмнения , но се правят на ударени и не зачекват темата![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
още не съм им казала..не се 4увствам готова..но..предполагам,4е скоро ще се досети,все пак не ходя от един месец с пр ми
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...