.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 128
    Казах на майка ми един месец след като го направих.Нз стана ми гузно и изрлюх камачето

Цитирай Първоначално написано от exclusive__16
    aZ se oshte sam defstvena ...ama nikoga ne bih kazala na na6te..ne sam malko dete ta si4ko da si spodelqm si4ko..a te ako si mislite che nqma da razberat {ili da se dosetqt nikoga ne sme govoreli za sex i ne smqtam da govorq za takiq neshta s roditelite si...
    А ти според мен разсъждаваш безкрайно глупаво!!! Че ако не родителите ти ти нямаше да си нищо и по-добри приятели от тях няма ( освен в някои случаи, дето родителите са пълни говеда, но това е рядкост. ) Ако хората са си стабилни и ти само зарди смешните си разсъждения не споделяш с тях, начии много сериозно трябва да помислиш за промяна. Защо ли?! Ами, защото е смешно уж голям човек, да вади такъв детски акъл и друго освен подигравки няма да получиш... дано не си така във всяко отношение, че ми е жал за теб! Да страниш от най-близките си хора ...

А по темата: Не крия от наще. Разбираме се и за почти всичко ме оставят сама да взимам решения... не съм кукла на конци да ми направляват всяка стъпка в живота.

Град
    The Land Of The Doomed
    Не го крия по никакъв начин, но не говорим за тия неща. Убедена съм, че се досещат, майка ми знае - не ме е питала, но си знае казвала ми е използвай презервативи ала бала, а баща ми няма как да не се досеща и все пак не е редно да му се казва - все пак баща е.

Град
    somewhere in the darkness...
    Специално за това никога не съм имал проблеми с родителите си.Когато започнах да влизам в пубертета с майка ми сме си говорили по тази тема и никога ме не е спирала да правя секс и винаги гледа да съм "образован" в тази насока.А баща ми пък абсолютно никакъв проблем.
    Когато станах на 14 ми каза следното "когато си готов за извършване на полов акт,искам да знам пръв". И общо взето нямам никакви проблеми с родителите относно тема "секс"
    You're always hiding behind your so called goddess,
    So what you don't think that we can see your face,
    Resurrected back before the final fallen,
    I'll never rest until I can make my own way.

еми не наще не знаят и няма да има кажа ;х
    но за сметка на тфа майката на приятеля ми
    му дава презарвативи и т.н веднъж намери опаковкав спалнята ии ни каза да си пребираме опаковките след нас.. сестра му също ни дава презарвативи а на морето ни даваше стаята си ^.^

Ами не, не знае никой от тях и мисля, че няма да реагират добре.. имам един малко глупав въпрос, ако ми се наложи да ходя на гинеколог, майка ми отвън ли ще трябва да чака ? Въпроса ми е, дали ще разбере, че не съм девствена?
    Behemoth \m/

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от i_love_you_baby____
    Ами не, не знае никой от тях и мисля, че няма да реагират добре.. имам един малко глупав въпрос, ако ми се наложи да ходя на гинеколог, майка ми отвън ли ще трябва да чака ? Въпроса ми е, дали ще разбере, че не съм девствена?
    Мда, отвън ще трябва д стои.
    Има лекарска тайна за тая работа .. Ако пък не си сигурна, че няма да каже на майка ти - сама я помоли. Едва ли ще си първата, която моли за такова нещо.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от i_love_you_baby____
    Мда, отвън ще трябва д стои.
    Има лекарска тайна за тая работа .. Ако пък не си сигурна, че няма да каже на майка ти - сама я помоли. Едва ли ще си първата, която моли за такова нещо.
    Ох олекна ми! Само това ми се въртеше в главата от няколко месеца..
    Behemoth \m/

Не крия, но и не ходя да се обяснявам. Пък и майка ми сигурно е наясно. ^^
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    на плажа =)
    Знаят. Но вече не повдигаме въпроса.

Град
    Белград/София
    Не, не крия това от родителите си. Нищо лошо не правя в крайна сметка . Но, разбира се, не го афиширам наляво и надясно .

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    И на двамата казах... В нас няма проблеми да се говори за секс.
    i vk16ti e taka ;]

Град
    Пловдив
    predi da go napravq me pitaha za tfa..az im kazvah ne..no te ne mi v qrvaha..sled kato go napravih reshih da ne im kazvam..dori i na 20/25 godini da stana nqma da im kazvam... ne mislq da spodelqm ni6to s tqh

za sujalenie az sum devstven o6te no nemislq 4e tva e ne6to koeto trqbva da se spodelq na roditelite az bih spodelil sam ako imam nqkav problem ama edvali imammmm

Ot maika mi ne kriq, no tate ne znae Ba6tite sa mnogo revnivi i si mislq 4e za nego vinagi 6te si ostana malkoto mu momi4ence, ta zatova po dobre da ne znae A ina4e edin put kato bqh na genekolog s mene bqha i mama i gadjeto na nego mu be6e malko neudobno ama mu mina ve4e Am daje mama mi kupuva protivoza4aty4nite.Edin den mi razpravq " 6te napravq vsi4ko samo i samo da ne me napravi6 baba na teq godini"

P.S. Izvinqvam se 4e pi6a na latinica,no mi se precaka flextype i ne mi se zanimava da go opravqm sega to4no
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Град
    Шопландия
    Имайки предвид как изглеждат 99%от хората на възраст между 12 и 18 години трябва да си пълен малоумник за да не разбереш за какво става въпрос
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Наще НЕ знаят.... Баща ми ме базика на тая тема ама да им кажа че вече не съм тяхното момиченце.... ще ми построят кула и ще ме затворят в нея
    А майка ми сигорно ще получи инфаркт. Ддз много си ме обичат и ако разберат нз ко ме чака....

Град
    Шопландия
    Щом те бъзика, значи се досеща. Тоя номер го знам...

Голям фен Аватара на GerYy
    ami..nashite ne znaqt ama mama mai se doseshta

Град
    Шопландия
    Те вашите падат от Марс и доматите ги ядат с колците. А не сте ли си помисляли, че вие където отивате, те оттам се връщат вече и че вашите номера са им до болка познати?

ха нищо не съм им казвал ама самия факт че ме фанаха в тяхната спалня с голо момиче ги доведе до тая мисал мислех че няма да ги има цял ден но както и да е никой нищо не ми каза
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от Slain
    Щом те бъзика, значи се досеща. Тоя номер го знам...
    Е да може ама едно е да се досеща сам...друго е аз да му го кажа а и той ми е казвал че на неговите године вече е правил подобни неща...и няма нищо лошо в това.... явно очаква същотото и от мен или ме кара да си призная.....ама няма да си признавам не и докато не стана на 18

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от BuJlDozeRa
    ха нищо не съм им казвал ама самия факт че ме фанаха в тяхната спалня с голо момиче ги доведе до тая мисал
    Неее Дали са се досетили настина ?

Град
    hmmm... Far Away...In The Paradise...!!!
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    И на двамата казах... В нас няма проблеми да се говори за секс.
    I pri men e su6toto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си