На кратко: имам чувства към бившият си приятел, с когото сме разделени вече повече от 6 месеца. Той си имаше нова приятелка, но постоянно се караха. Днес ми каза, че са скъсали, но не пожела да каже причината. Беше адски сдухан и аз естествено му помогнах с каквото мога. Винаги съм до него и винаги правя и невъзможното, за да се чувства добре.. Той също има чувства към мене, сам ми го е споделял, дори ми е казвал, че ако не се е появила ТЯ е щял да се върне при мен. Въпроса ми е следният - има едно нещо (като подаръче за него), става дума за едно клипче, което направих неотдавна. Та във въпросното клипче съм написала 30 причини, поради които го обичам, защото преди време той ме попита защо го обичам все още и аз му казах, че не знам защо.. Да му го покажа ли ? Дали моментът сега е подходящ ? Страх ме е да не се изплаши, че се сближаваме, защото вече 1 път стана така.. Но от друга страна - новата му приятелка го наранява постоянно, все се карат, все се нервира заради нея.. Не искам да страда. Изобщо не става дума само за клипчето - да му кажа ли, че все още го обичам (напоследък не съм го показвала), как смятате ще реагира той..