.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Родителите му не ме одобряват

Zdraveite Imam priqtel s koito hodim ot 6 meseca.Vrazkata ni e seriozna az go obicham mnogo toi mene sashto i mi go e dokazval po mnogo nachini i prodaljava da mi go dokazva.Roditelite mi znaqt za nego vsichko.Obache negovite roditeli znaqt samo che toi si ima priqtelka i nishto poveche...Kogato go pitat za men toi kazva "nqma znachenie" i nishto ne im otgovarq.Neska pak stana duma za tova che sa go pitali za men i toi im otgovoril po sashtiq nachin.Predi bqhme v edin klas a klasnata ni me mrazeshe i na roditelskite sreshti dobra duma za men ne se e chuvala ot neq.Tq me iskarvashe neshto kato kurva zashtoto sam malko po otvorena ot drugite momicheta v klasa.V smisal takav zashtoto hodq po diskoteki i predi da tragna s priqtelqt mi sam hodila s malko po golemi momcheta ot men.I kogato neska popitah priqtelqt mi zashto ne kazva na tqhnite nishto za men i toi mi otgovori che bifshata ni klasna e prichinata i che roditelite mu ne gledat s dobro oko na men.Popitah go dali shte mu zabranqt da izliza s men.Toi kaza che nqma no sigorno shte sa protiv vrazkata ni...Togava mi stana mnogo gadno no toi ne zabelqza Chuvstvam se kofti kato znam kakva e prichinata poradikoqto toi ne govori za men s roditelite si.Az go obicham mnogo,toi e vsichko za men imame i planove za v badeshte da jiveeme zaedno i da se ojenim no...Shtom roditelite mu ne me odobrqvat neznam kakvo da pravq,ne iskam da go ostavqm zashtoto toi e edinstveniq chovek kogoto sam obichala nqkoga i shte obicham.Molq vi za savet.Kakvo mislite kajete si mnenieto zashtoto s tazi misal v glavata imam chuvstvoto che shte otkacha.Pomognete mi molq vi ot vse sarce

т.7
    krem4et0
    ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}

На колко сте години? Вярно кофти е ситуацията но щом той те обича няма за какво да се притесняваш.Пък като е решил да не им казва значи за него ще е по-добре,не го насилвай да каже най много да се скарате и вие двамата. Друго нз какво да ти кажа ... Успех

ami spored men trqabva da pogovorish s1s roditelite mu i da im pokajesh che ne si takava za kakvato te mislqt ... za drugu ne se seshtam
    What if I need you baby,would you even try to save me,
    or would you find some lame excuse to never be true... [music]

{{}}

Голям фен Аватара на unicorn_f
    ами защо не поговорите двамата и той да ви запознае,може би ако те опознаят ще разберат че не си лошо момиче и че наистина обичаш сина им както и той теб

Цитирай Първоначално написано от gab3nc370
    На колко сте години? Вярно кофти е ситуацията но щом той те обича няма за какво да се притесняваш.Пък като е решил да не им казва значи за него ще е по-добре,не го насилвай да каже най много да се скарате и вие двамата. Друго нз какво да ти кажа ... Успех
    Ami na 16 pochti 17.Az ne go nasilvam ne sam i otvarqla temata prosto kazah ok shtom taka si reshil no na men mi e kofti...

Em..napalno te razbiram! Az jiveq samo s ba6ta si...a toi ne haresva gadjeto mi,no s nego sme ot 6 meseca i naistina sam 6tastliva s nego.!Sednah i my obqsnih kak stoqt ne6tata no ne mislq 4e si e promenil mneniteto za nego,no az go obi4am i sam si s nego!!!Za tova mislq 4e trqbva da pogovori6 s negovite roditeli..tova 4e klasnata ne te e haresvala i te e opredelila kato "k***a...ne zna4i 4e si takava pak i te trqbva sami da precenqt ne da sly6at nqkakva tupa daskalka !!!

Ami az s roditelite mu ne sam govorila nikoga.Vijdali sa ni zaedno no nito duma...I neznam kak shte reagirat sashto taka neznam kak i priqtelqt mi shte reagira.Prosto v mnogo kofti situaciq sam i sam mnogo obarkana

Град
    с0фия
    говори с родителите му ...
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

той е прекалено зависим от родителите си, само гледай един ден като се вземете ква свекърва ще имаш.
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    той е прекалено зависим от родителите си, само гледай един ден като се вземете ква свекърва ще имаш.

Zaradi nego sam gotova na vsichko daje i da imam losha svekarva ne mi puka vajnoto e da sme zaedno

еми не знам в такъв случай, го накрай да спре да се срамува от теб, докажи му, на него и на родителите му, че не си такава за каквато те мислят, и съм сигурна, че повече няма да имаш проблеми просто промени предтсвата им за теб

Blagodarq vi mnogo che mi vlizate v polojenieto Sega sam po dobre.Blagodarq

Цитирай Първоначално написано от sladky_bonbonche
    ее ти пък кво толкова е станало ти да не мислиш, че родителите му те мразят толкова много, въобще даже, просто имат грешно впечатление за теб, създадено от 3ти човек Айде лека

Цитирай Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
    Цитирай Първоначално написано от sladky_bonbonche
    ее ти пък кво толкова е станало ти да не мислиш, че родителите му те мразят толкова много, въобще даже, просто имат грешно впечатление за теб, създадено от 3ти човек Айде лека
    Mi neznam prosto mi e kofti.No veche mislq che neshtata po edin ili drug nachin shte se opravqt

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си