- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Срамно ли е да си имаш гадже?
А да,на баба ти стринката я е правила нали.
mi to pak zavisi kvo ti e gadjeto ama shtom ti si si go izbral nachi ti haresva i ne trqbva da ti pukaПървоначално написано от mirelcy
![]()
Edva li ima shtastie na 100% zashtoto vinagi gubim 1 kogato pechelim dr
какво му е срамното?![]()
Суетата.Моят любим грях.
ОО да.. това е най - срамното нещо, което някога е съществувало и ще продължава да съществува на този свят.. Дори и тези, които си имат гаджета търпят подигравки по цял ден!
П.П Що за въпрос е това!?![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
много е срамно
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
О,да,като вървя с някоя по улицата задължително и слагам маска,иначе ше умра от срам![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
![]()
![]()
![]()
![]()
Естествено,че не ..и секс да правиш ня 12 не е срамно в днешно време
![]()
![]()
е че срамно е да имаш мноооооо ясно, ти откъде падаш ве деа?!
няколко маймуни сме на клона, не се чудете що така пишем.
:PПървоначално написано от nekaf
Сговорна дружина планина повдига
Подкрепете Скалите краи Белоградчик за новите 7 чудеса на Света нека Покажем Природата на България да разкрием Красотата и http://www.vbox7.com/play:0416e50f ето адреса на които може да гласувате www.new7wonder.com
Първоначално написано от tuzaro
Погледнете от нестандартната страна, може да говори за m+m / f+fПървоначално написано от NeLLy_BaBy
Срамно е!! Аз затва нямам.![]()
![]()
Само кат видех заглавието и щях да се пукна от смях ..![]()
Ами срамно е да .. то и майка ти и баща ти са били гаджета ама след тва са се оженили и са те направили .. но все пак е срамно
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Greenboy
)
в някой м0менти е срамно,в други не![]()
Като нежен дъжд валеше твоят глас.
Като цветен сън живота бе за нас.
Като лятото горещо беше любовта
и във нощта откривахме нежността.
Ако те излага, не е привлекателен или вътрешно знаеш, че не ти харесва- да, срамно ще е.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
хах да мн ме е срам ,че обичам някого![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
СРАМ!!! Да бе да-та нали няма нищо по-хубаво от това да имаш човек до себе си!!!![]()
![]()
![]()
тфа е найй-срамното нещо на света !!![]()
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Ужас срам и резил.![]()
![]()
![]()
нищо смислено нямаше въс въпроса ти
![]()
Ми не мисля че е нещо срамно- то е нормално. Всеки има гаджета и забивки и т.н докато не открие истинската любов!![]()