- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- нормално ли е . . .
един ден след като ме отвори да ме боли ниско долу корема (на моменти) ? какво мислите![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
да
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Тоя израз "да ме отвори" звучи отвратително ... Иначе по темата- да,но не си спомням на какво се дължеше.Ако не се лъжа,като не си много възбудена и като ти опира мъжлето шийката на матката, може да се получи това...Или ако си получила оргазъм, и си настинала, може...Сигурно се бъркам, но в момента не мога да включа...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ниско долу се намират яйчниците,
може да се е получило някакво леко възпаление,
но ако не ти мине до 2-3 дни зимай мерки,това не е шега работа.
Сигурно е нещо смъртоностно, но щом започва с болки няма страшно, ще загинеш в адски мъки![]()
виж като незнаеш какво да кажеш по-добре си мълчи . . питам защото се притеснявам и не искам някакви такива мненияПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
. . .
Спокойно, жива и здрава сиНяма от какво да се притесняваш
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
мерси мн . . има мноо малко свестни хора като теб в тоя форумПървоначално написано от eveto_xx
![]()
Просто задаваш адекватен въпрос, за това отговарям човешки.Иначе няма за какво,пак заповядай![]()
дайте още мнения ако може . . (:
Нормално е, и мен ме боля така след първия път, цял ден и то..![]()
ако всичко е минало нормално би трябвало да ти мине в близките дни (под нормално имам в предвид на чисто място, без проблеми и т.н.) иначе за теб би било най-добре да отидеш на лекар ако е по-дълго
и кажи каде точно ниско доло
вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...