- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога започва купона на живота?
Може би около 15-годишна възраст до около 18.. После става все-все по-тягостно
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Кой нормален родител би пуснал 13 годишната си дъщеря на нощна дискотека?!?
хора вие сте зле ама мн зле!!!
само като ви гледам темите![]()
със майка ми или башта ми да говоря за секс или да ги питам за дискотекамене ме пускат на дискотека от 11 годишен единствено тогава питах за дискотека ,а по темата штом майкати ти дава значи трябва да гледаш да се измъкваш повече в смисал сега те пуска до 9 ти почвай да и се мазниш " може ли до 9 :30 до 10 и така ти трябва да си разбереш сама кога си пораснала
[quote="sande1993"]хора вие сте зле ама мн зле!!!
само като ви гледам темите![]()
със майка ми или башта ми да говоря за секс или да ги питам за дискотекамене ме пускат на дискотека от 11 годишен единствено тогава питах за дискотека ,а по темата штом майкати ти дава значи трябва да гледаш да се измъкваш повече в смисал сега те пуска до 9 ти почвай да и се мазниш " може ли до 9 :30 до 10 и така ти трябва да си разбереш сама кога си пораснала.А за нощна дискотека несъмнено си малка дори и да искаш няма да можеш да отидеш трябва да имаш лична карта
От 13 си ходех на детска дискотека, на 15 вече ме пускаха на късна, тогава отидох за първи път, но вече не ми е интересно в тея дискотеки..домашното си е най-хубаво според мен! А ти не бързай и на това ще му дойде времето !![]()
Темата е от миналата година,ама 'айде.
За всичко има време,не бързайте,хора.'Кога ще дойде купона на живота'.. уби ме,човек.
Купонът на живота започва след 40.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Купон нямавинаги ще имаш проблеми
![]()
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Ми аз съм на 16 и мен от 13-14 годишна ме пускаха нашите по купони и дискотеки,но винаги са ми имали доверие и това играеше и играе голяма роля във цялата работа.