.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Може би около 15-годишна възраст до около 18.. После става все-все по-тягостно
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Кой нормален родител би пуснал 13 годишната си дъщеря на нощна дискотека?!?

хора вие сте зле ама мн зле!!!
    само като ви гледам темите
    със майка ми или башта ми да говоря за секс или да ги питам за дискотека мене ме пускат на дискотека от 11 годишен единствено тогава питах за дискотека ,а по темата штом майкати ти дава значи трябва да гледаш да се измъкваш повече в смисал сега те пуска до 9 ти почвай да и се мазниш " може ли до 9 :30 до 10 и така ти трябва да си разбереш сама кога си пораснала

[quote="sande1993"]хора вие сте зле ама мн зле!!!
    само като ви гледам темите
    със майка ми или башта ми да говоря за секс или да ги питам за дискотека мене ме пускат на дискотека от 11 годишен единствено тогава питах за дискотека ,а по темата штом майкати ти дава значи трябва да гледаш да се измъкваш повече в смисал сега те пуска до 9 ти почвай да и се мазниш " може ли до 9 :30 до 10 и така ти трябва да си разбереш сама кога си пораснала.А за нощна дискотека несъмнено си малка дори и да искаш няма да можеш да отидеш трябва да имаш лична карта

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    От 13 си ходех на детска дискотека, на 15 вече ме пускаха на късна, тогава отидох за първи път, но вече не ми е интересно в тея дискотеки..домашното си е най-хубаво според мен! А ти не бързай и на това ще му дойде времето !

Темата е от миналата година,ама 'айде.
    За всичко има време,не бързайте,хора.'Кога ще дойде купона на живота'.. уби ме,човек.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Купонът на живота започва след 40.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на GreenMimss
    Купон няма винаги ще имаш проблеми
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Ми аз съм на 16 и мен от 13-14 годишна ме пускаха нашите по купони и дискотеки,но винаги са ми имали доверие и това играеше и играе голяма роля във цялата работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си