- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ерогенни зони
сега момчетата да си кажат къде имат ерогенни зони
как се възбуждате по-бързо и какво им харесва![]()
оф зониии еми мн обичам по вратлето или по бедрата също мн ме възбуждаПървоначално написано от ilovecoffe
Lord Give Me A Sign
Има 5 такива теми на тази страница.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
а ако бедрата са изключително космати кво се прави?! (има ги и такива хораПървоначално написано от Maja
)
вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...
Преди това -кола маска...Много е възбуждащоПървоначално написано от sweet_s
![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Ne sum mom4e nito pravq sex no kakto i da e,kogato me lijat po vratleto i po yxoto napravo se poburkvam![]()
![]()
Мъжо ми много обича по вратлето , зад ушите и на коремчето..![]()
![]()
![]()
Ами това е ... почваш от врата и надолуУспехчета
![]()
По врата,направо откачам като Милуту си играе с език и ме цунка![]()
Аз много обичам да ми духат между големия пръст на крака и другия![]()
![]()
Само, че малко оцеляват
![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
Моя се побърква като го галя леко с нокти по вътрешната страна на ръката,в разстоянието между китката до сгъвката на лакътя...
I will love you forever!
Моят е много рядка порода май ... почти никога не си показва кое му харесва и кое не ... Имам чувството, че е доста голям мъжкар, рядко се лигави, особено когато правим секс ... НО ТОВА НАЙ - МНОГО МИ ХАРЕСВА, да бъде сериозен и да не се поддава лесно![]()
![]()
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Първоначално написано от mishaaaaa
A kogato polu4ava orgazam,dava li priznaci ili i togava si mal4i ?![]()
I will love you forever!
ем НЗ на момчетата каде е тази зона но мойта няма как да се пропусне![]()
![]()
![]()
![]()
Vrat i ui
kato ne ti haresva temata kade vliza6 be![]()
prava si 4e naistina mom4etat nqmat tolkova erogenni zoni otkolkoto momi4etataami kakvo da ti kaja na tqh pove4e im haresva da vijdat 4e si bezpomo6tna kak stene6 i takiva raboti ob6to vzeto im haresva te da v1r6at po4ti cqlata rabota no ponqkoga im pisva i trqbav da poeme6 ne6tata v svoi race di6ai tejko davai po vrata posle u6ite i go celuni posle strasno davai nadolo s ezika i se6ta6 se chao
![]()
благодаря на тези който откликнаха на темата а на тези който пишат глупави коментари защо просто ялизат нз![]()
![]()
змея![]()
![]()
![]()
![]()
tfa za smeqgo razbrahme
ne6to drygo?
Моят е много рядка порода май ... почти никога не си показва кое му харесва и кое не ... Имам чувството, че е доста голям мъжкар, рядко се лигави, особено когато правим секс ... НО ТОВА НАЙ - МНОГО МИ ХАРЕСВА, да бъде сериозен и да не се поддава лесно
.... daje i ponqkoga si mislq,4e ne mu dostavqm udovolsvtvie a pravq kakvo li ne, za da mu e KeF....
![]()