- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ерогенни зони
Ушите определно са слабо място на мъжетеПо принцип аз където и да пипна моя с огромните си нокти(които са си лично мой да подчертая) адски му харесва,някакси придават някво тайнствено докосване,което много възбужда.
![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Тоо... аз... май целия съм една ерогенна зона..:P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
кожата на мъжете е много чувствителна! т.е. кадето и да се пипне стига да е както трябва и от когото трябва 100% води до възбуда
успех![]()
вСяКа жЕнА тРяБвА дА оБиЧа нЕщО в кРаЕн сЛуЧаЙ тОвА мОжЕ дА бЪдЕ мЪж ...
Ммм врата ... ооо и обожавам,когато любимото изпъшка в ухото ми ... пр се побърквам ...
според мен на моя приятел го възбуждат целувките по врата,докосванията по вътрешната 4аст на бедрата,а й между тях,страстните целувки,секси поглед,и самия полов акт...
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ot li4en opit vi kazvam,4e ne e vajno kude,a po-skoro kak i koi pipa![]()
![]()
![]()
До кога пият жените математички - до безкрайност.
До кога пият жените химички - до загуба на реакция.Да пием за жените физички, които пият до загуба на съпротивление!
ми.. моя полудява като бо близна по вратлито... или зад ушето... нз ама с нео много се лигавим...![]()
![]()
![]()
KefF mi E brAto...
Какво по вратлето, зад ушите и коремнчето ?Първоначално написано от Puky
моя мъж пък най-обича по пишока да го барам и да го лигавя![]()
![]()
vrat i u6ite