.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Човек за милиони?

Е...? Какво трябва според вас да притежава човекът за милиони ? Характер ? Външност ? Сексуален опит ? Някакъв талант ? Морал ? Скромност ? Пари ? Красота ... отвътре..отвън ? Материални притежания .. ? Какво ? И защо го оценявате така ..? Защото вече имате 1 такъв човек до себе си или защото все още мечтаете за него/нея? Помислете какъв е подсмисъла на всичко това... Вие сте ...
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Не бих могла да нарека някой човек,който означава много за мен "човек за милиони".За мен е безценен.За да бъде един човек такъв,трябва да ме привлече по необикновен начин.Да има чувство за хумор,да е интелигентен,внимателен,ми л,отзивчив и добър,във всички смисли на думата.Външният вид не е толкова от значение,но важното е да е чистоплътен и да има изразителни очи.Аз съм намерила подходящия човек,който притежава всички тези качества.Единственото качество,което не притежава,е,че не ме обича...Но няма перфектни хора
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    Е как къде ? В нас бре ;)
    За мен няма нищо по ценно в един човек от това да се разбираме и да имаме какво да си кажем! Характера преди всичко!! Признавам си, имал съм сексуални желания към една мадама, ама с нея си разменяме по 5 думи за 10мин. - ето такъв човек не искам до себе си! Никакъв смисъл и никаква реализация. Естествено - левия мигач, крава лява лента и газ...Красотата отвътре винаги е била на първо място, поне за хората, които търсят нещо истинско и дълготрайно. Ако тръгна да изреждам хората, които наистина са успяли да ме впечатлят до такава степен, че да ми е свръх интересна тяхната компания, то тогава ще сведа бройката до такова число, което не изброява пръстите ми на едната ръка
    Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
    Той: Питай!
    Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
    Той: Да!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Само едно мога да кажа: Перфектни хора няма!
    Човека който е до мен, не е мъж за милиони, но все пак прави ме щастлива дори и с грешките, които понякога допуска....дори и с не чак перфектният си характер

Той си остава човекa за милиони, поне за мен
    ♥ ♥ ♥

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    "За милиони,няма закони,
    за кокошка няма прошка"

Човек за милиони би бил такъв, когото бих пуснал изцяло до себе си... но се съмнявам, че скоро ще има такъв (:
    Иначе ценя хора, които са интелигентни, отговорни, с реална представа за живота... хора, с които мога да си говоря за всякакви неща - такива, които нямат глуави предразсъдъци и тесногръди убеждения. Хора, с които да си допадаме
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

човек за милиони има само в фантазиите ми и в това грреша - търся перфектни. Харесват ми забавни, откровенни хора, такива които не изтъкват страхотните си качества.. които се държат добре с околните..
    Не харесвам хора които пушат и пият.. не харесвам идиотските компании на приятеля ми

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    An animal like "man for million buck"
    exists around my luck
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    "За милиони, няма закони,
    за кокошка - няма прошка"

JUST DANCE!!

човек за милиони можеш да наречеш човек който прави всичко дори невазможното само за да си щастлива
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от BuJlDozeRa
    човек за милиони можеш да наречеш човек който прави всичко дори невазможното само за да си щастлива
    +20000
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    за кво все повтаряте че няма?! направо се изтърквате
    съгласна съм с булдозера
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Супер фен Аватара на Amateur
    Простак

Takiva hora nqma

Човек за милиони ? Интересни теми. Какво значи такъв човек ? Да е с тебе, да се държи страхотно, някои да му предложи милиони и той да замине ? Ти го наричаш " за милиони ", аз " безценен ". Не е нужно да е перфектен.. достатъчно е да имаш подкрепата и любовта му Пък и ако търсите перфектния.. рицаря на белия кон.. е търсете го.

Не го приемам тва понятие човек за милиони
    не мога да си представя да има такъв човек, които да е само с положителни качества, че да го нарека За милиони

Град
    Париж
    Както казаха преди мен:
    ''Безценен'' звучи по-добре от ''за милиони''
    Няма перфектни хора.Всеки си има недостатъци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си