- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Човек за милиони?
Е...? Какво трябва според вас да притежава човекът за милиони ? Характер ? Външност ? Сексуален опит ? Някакъв талант ? Морал ? Скромност ? Пари ? Красота ... отвътре..отвън ? Материални притежания .. ? Какво ? И защо го оценявате така ..? Защото вече имате 1 такъв човек до себе си или защото все още мечтаете за него/нея? Помислете какъв е подсмисъла на всичко това... Вие сте ...
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Не бих могла да нарека някой човек,който означава много за мен "човек за милиони".За мен е безценен.За да бъде един човек такъв,трябва да ме привлече по необикновен начин.Да има чувство за хумор,да е интелигентен,внимателен,ми л,отзивчив и добър,във всички смисли на думата.Външният вид не е толкова от значение,но важното е да е чистоплътен и да има изразителни очи.Аз съм намерила подходящия човек,който притежава всички тези качества.Единственото качество,което не притежава,е,че не ме обича...Но няма перфектни хора![]()
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
За мен няма нищо по ценно в един човек от това да се разбираме и да имаме какво да си кажем! Характера преди всичко!! Признавам си, имал съм сексуални желания към една мадама, ама с нея си разменяме по 5 думи за 10мин. - ето такъв човек не искам до себе си! Никакъв смисъл и никаква реализация. Естествено - левия мигач, крава лява лента и газ...Красотата отвътре винаги е била на първо място, поне за хората, които търсят нещо истинско и дълготрайно. Ако тръгна да изреждам хората, които наистина са успяли да ме впечатлят до такава степен, че да ми е свръх интересна тяхната компания, то тогава ще сведа бройката до такова число, което не изброява пръстите ми на едната ръка![]()
Тя: Отговори ми, само с да или не, става ли?
Той: Питай!
Тя: Защо мъжете се смеят на блондинките?
Той: Да!
Само едно мога да кажа: Перфектни хора няма!
Човека който е до мен, не е мъж за милиони, но все пак прави ме щастлива дори и с грешките, които понякога допуска....дори и с не чак перфектният си характер![]()
Той си остава човекa за милиони, поне за мен![]()
♥ ♥ ♥
"За милиони,няма закони,
за кокошка няма прошка"
![]()
Човек за милиони би бил такъв, когото бих пуснал изцяло до себе си... но се съмнявам, че скоро ще има такъв (:
Иначе ценя хора, които са интелигентни, отговорни, с реална представа за живота... хора, с които мога да си говоря за всякакви неща - такива, които нямат глуави предразсъдъци и тесногръди убеждения. Хора, с които да си допадаме![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
човек за милиони има само в фантазиите ми и в това грреша - търся перфектни. Харесват ми забавни, откровенни хора, такива които не изтъкват страхотните си качества.. които се държат добре с околните..
Не харесвам хора които пушат и пият.. не харесвам идиотските компании на приятеля ми
An animal like "man for million buck"
exists around my luck
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
човек за милиони можеш да наречеш човек който прави всичко дори невазможното само за да си щастлива![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
+20000Първоначално написано от BuJlDozeRa
![]()
Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.
за кво все повтаряте че няма?! направо се изтърквате![]()
съгласна съм с булдозера![]()
Първоначално написано от Riot
Човек за милиони ? Интересни теми. Какво значи такъв човек ? Да е с тебе, да се държи страхотно, някои да му предложи милиони и той да замине ? Ти го наричаш " за милиони ", аз " безценен ". Не е нужно да е перфектен.. достатъчно е да имаш подкрепата и любовта муПък и ако търсите перфектния.. рицаря на белия кон.. е търсете го.
Не го приемам тва понятие човек за милиони
не мога да си представя да има такъв човек, които да е само с положителни качества, че да го нарека За милиони
Както казаха преди мен:
''Безценен'' звучи по-добре от ''за милиони''
Няма перфектни хора.Всеки си има недостатъци.