- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ???какви сте в sssssexa
1. Години: 14 и 9 месеца
2. Пол: Жена
3. За първи път сте правили любов , когато сте били: 14
4. Колко партньори сте имали оттогава? Един, единствен
5. Вие правите секс: Два или три пъти на седмица
6. Кога предпочитате да го правите? След полунощ
7. Често си представяте, че: Провокирате да ви изнасилят
8. В коя асоциация бихте открили прилика със секс? Пещера
9.Освен в спалнята сте го правили и на друго място: Колата,хола
10. А навън? В колата, някъде на усамотено място
11. Това, което ви дразни в секса е : Нищо не ме дразни
12. Колко време средно продължава сексуалният акт?Много зависи от мястото, иначе-40-60 мин повече от час
13. А колко бихте искали да продължава? така ми е добре
14. Мислете любовната игра преди секса за: Задължителна
15. Мечтаете си да правите секс със: Мечтаех си по едно време за учителя по информатика, но моя мъж не го заменям за никой....
16. Сексът на работното място: незнам какъв е, не съм опитвала
17. Това, което не искате да знаят другите за Вас, е че:нямам тайни, свързани със сексуалността ми, от които да се притеснявам
18. Кое е най-откаченото нещо, резултат от това, че някъде с някого и поради някаква причина сте правил/а секс: Наложи се да се облека , да си оправя косата , и да спринтирам 500м за 5 мин,след което да извикам една приятелка,да отида в нас (у баба и дядо на "село")и да излъжа, че сме били на стадиона и са ни гонели кучета...
19 Чаршафите са нещо, което: няма нужда от гладене, тъй като се мачкат много бързо
20.Как си се представяте след 50 години? ядейки ягоди, в леглото с някое младо гадже
21. Сексът ли е най-голямото удоволствие в живота Ви? Не
22. Мислите ли, че секс трябва да се прави всеки ден? Да![]()
23. Сънищата Ви обикновено сексуални ли са? Не
24. Бихте ли искали да гледате как вашата партньорка прави секс с друг?....?? НИКОГА[/b]
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал