.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Не знам какво да правя!?!Плс помогнете...

Ммм такам от къде да започна..мда.Ами запознах се с едно момче в сайт за запознанства,той не е от моя град и си пишем по Скайп вече 5 месеца-много се разбираме,допадаме и т.н всичко е ок.Наскоро обаче ми каза че си е хванал приятелка и живеели заедно ... твърди че това не е нищо сериозно за него и просто обстоятелствата са го принудили. А с мен се познава от повече време от колкото с нея и ми беше обещал че ще се срещнем .Всъщност той съвсем скоро ще идва и не знам какво да правя не знам какво да позволя и какво не (в смисъл целувки прегръдки и т.н до нещо по сериозно) просто съм много объркана.Моля ви помогнете ми Благодаря предварително на всички! [/quote]

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Само да ти кажа, че в сайтовете за запознанства и скаип, човек е такъв какъвто иска да бъде. Много по-различно в реалният живот. Така че не очаквай като се видите, той да те зацелува, запрегръща, ала бала..Все едно гледаш непознат човек.
    ♥ ♥ ♥

На мен също ми се случи нещо подобно,но не съм се срещала с момчето Според мен не се срещай с него нали си има приятелка.А и какво означава,че обстоятелствата са го принудили да си хване приятелка?! И ти му вярваш!ОМГ

Наивна си.Този човек не го познаваш.В интернет може да ти се представя за някакъв принц на бял кон.Е много извинявай ама цялата тази история е shit.Не се срещай с него.

Град
    "градът на мечтите"
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Само да ти кажа, че в сайтовете за запознанства и скаип, човек е такъв какъвто иска да бъде
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от yellow_bird

Наивна си.Този човек не го познаваш.В интернет може да ти се представя за някакъв принц на бял кон.Е много извинявай ама цялата тази история е shit.Не се срещай с него.
    +111

А пък според мен ще е най-добре да се срешнеш с него да видиш къв боклук ще се окаже и да не ти е гадно после затва че даже не си го опознала

..

човека си има приятелка смяташ че иска с теб нещо повече от секс ли ?! ти си луда ваобще и целуфка да му дадеш ше е много
    !!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!

Абе кажи му да се видите срешнете се и му кажи че си решила че няма да има нищо между вас и си си хванала и ти приятел и така да видиш малко как ще сдуха

Цитирай Първоначално написано от haterkata
    Цитирай Първоначално написано от yellow_bird

+111

+20000
    Сърцето ми ще бъде дом.Моят си дом...И няма повече да допуска грешки.

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от racep_ivedik
    Абе кажи му да се видите срешнете се и му кажи че си решила че няма да има нищо между вас и си си хванала и ти приятел и така да видиш малко как ще сдуха
    +1
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Цитирай Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
    Цитирай Първоначално написано от racep_ivedik
    +1
    Е само едно ли.Другите дават по 20000

Не ве попринцип не е хубаво така да се прави ама щом се е забивал с тебе и после си е хванал приятелка просто си го заслужава

Град
    somewhere over the rainbow
    Ти гордост имаш ли?

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Ти гордост имаш ли?

твоята глава е слънце... МАРТИИИ ПАРТИИИИ
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

Град
    Пловдив
    мдаа, само като видях сайт за запознанства и избухнах в истеричен смях

Е секи има различно мнение за тези сайтове
    Иначе и мойто е същото като твойто

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от Убиец_На_Мечти
    Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Ти гордост имаш ли?

твоята глава е слънце... МАРТИИИ ПАРТИИИИ
    Не се смей,момичето си няма гордост.Не удобряваш изкуството ми или?

Цитирай Първоначално написано от Andreev
    мдаа, само като видях сайт за запознанства и избухнах в истеричен смях
    Да и аз така!

Posre6ni go normalno...pak ako useti6 nqkakva trapka ili iskra m/u vas...po natatk zapo4ni s pregratkite i celuvkite!

Град
    Софя

Re: Не знам какво да правя!?!Плс помогнете...

Цитирай Първоначално написано от tsveti91
    Ммм такам от къде да започна..мда.Ами запознах се с едно момче в сайт за запознанства,той не е от моя град и си пишем по Скайп вече 5 месеца-много се разбираме,допадаме и т.н всичко е ок.Наскоро обаче ми каза че си е хванал приятелка и живеели заедно ... твърди че това не е нищо сериозно за него и просто обстоятелствата са го принудили. А с мен се познава от повече време от колкото с нея и ми беше обещал че ще се срещнем .Всъщност той съвсем скоро ще идва и не знам какво да правя не знам какво да позволя и какво не (в смисъл целувки прегръдки и т.н до нещо по сериозно) просто съм много объркана.Моля ви помогнете ми Благодаря предварително на всички!

Няма смисъл да се виждате...... за какво да се подиграе с теб ли? Да те накара да страдаш още повече, като знае че ти все още държиш на него и искаш да си с него?!!! Дръж се на положение и му покажи, че не може да се подиграва с теб. Ако искаше да е с теб щеше да е с теб........ а щом си е намерил приятелка, значи всичко което ти е казал е било една ОГРОМНА ЛЪЖА!! Човек който харесва друго човек не си намира ей така гадже с което да живее заедно и нещата да не са сериозни. Знам, че ти е кофти от всичко това което четеш, но и аз съм го преживяла преди 3 - 4 години и наистина е кофти, НО е за твое добро!!ЗАБРАВИ ГО!! Няма смисъл да се измъчваш зареди някакъв, на който 100% не му пука за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си