- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Постоянно ми е в ума
ЗНАЧИ НА морето се запознах с едно момче ,с което се забихме докато бях с гаджето мии аз и той знаехме ,че след като единия от нас си тръгне ще трябва да се разделим,а ни беше толкова хубаво заедно!Въпреки и той да беше поляк ... просто беше прекрасно!Мислех си ,че ще го забравя за 2/3 седмици ... хаха абе аз кого съм лъгала?Вече 1 месец не мога да го забравя
!Колкото и да е странно с него се разбирахме някак си ... аз научих покрай някой хора,който знаят полски леко този език ,а той българския
!И се разбирахме чудесно!
Вече не знам за кой път го сънувам ... постоянно ми е в ума ... даже толкова ме е обсебил,че искам да отида в Полша
!Аз все пак го попитах за скайп ала бала и той ме разбра ... каза ми нещо за абв и след това каза нещо на полски ,което аз не разбрах
!Аз обичам гаджето ми адски много ,но и той постоянно ми е в ума ... кажете ми какво да правя?
![]()
т.7
krem4et0
Благодаря предварително![]()
Щом си обичаш гаджето си острани с него.А и с оня там се разбирате щото винаги е отначалото така.Сега ако се видите примерно и тръгнете ще видиш колко зле ще стане всичко![]()
+1Първоначално написано от racep_ivedik
http://vbox7.com/play:8ec3a225
Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...
Колко суров е бил живота за да стигнеш до тази същина...Първоначално написано от racep_ivedik
Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!
най-добре да си останеш с гаджето ти и да се опиташ да забравиш поляка щот според мен нямате никакво бъдеще заедно.Замисли се колко км ви делят,по-добре е да не разваляш настоящата си връзка заради някаква лятна забивка ..![]()
Шегувай се когато обичаш,но не обичай на шега ; ]
Ами като за начало може да спреш да мислиш за този поляк.Опитвай се да се контролираш.Пренасочвай всичко амо към един-приятеля си.
и аз тва лято имах подобна ситуация... като бях в париж в съседната стая имаше един мн як французин... нищо че беше 4 години по-голям... запознахме се ала бала и ни беше мн яко заедно нищо че и на двамата английския ни беше мн развален но се разбирахме някак ... при мене проблема беше че даскалите с които бях постоянно ми бучаха да не говоря с него... даже по-едновреме стоях по-цяла нощ в коридорите и се редуваха а ние пак се виждахме![]()
и всичко идеално супер и накрая трябваше да си ходя ... питах за скайп и ми вика кво е тва?
после разбрах че те били на някво си месинджър
и така ся си остана спомена за него и толкова
искам да ти кажа че тоя даже и да беше от бг от друг град не се заслужава да заменяш питомното с дивото... тогава всичко е било идеално ама откъде знаеш че не го е правил за едната забивка а и може да си има приятелка в полша
![]()
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Тия летни флиртове и закачки бързо минават.Има значение само човека, които стои до теб и в добри и в лоши моменти, така, че не пропилявай всичките си хубави мигове с гаджето ти, в замяна на един летен флирт.Ще го забравиш.
Благодаря на всичкии ще се опитам да го забравя
![]()
![]()
Обичам гаджето си,но се забивах с един поляк на морето,докато гаджето ми беше с мен.Да ти имам обичта,не бъркай харесването с обич.По-добре го забрави и направи услуга на гаджето си и го зарежи,аман от такива глупости.Отиваш с гаджето си на море,пък се забиваш с други и накрая обичаш и дватама.
![]()
![]()
ми няма лошо запази си хубавите спомени с онова момче,но не бива да оставяш гаджето си заради някаква яка забивка...ходи си с момчето,а поляка го приеми просто като яка случка на морето или нещо такова,би трябвало още тогава да си знаела добре че щом е от Полша няма как да сте заедно![]()
Удави се![]()
Първоначално написано от Lord_Of_The_Night
Тц,Тц,Тц не съм била с гаджето ми на море!Пък ,а и забивка е доста силно казано
![]()
Как звучите все1 има някакъв шанс с тоя поляк.А според мен трябва да си запази добрия спомен за поляка и да си обича гаджето.Но в никакъв случай да го забравя! : )
Ама ти още в началото казваш,че си се забила с поляка пред гаджето си...Как да го разбираме??Първоначално написано от rai4etyyy
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Нем вие не сте ме разбрали ... аз написах,че докато съм била с гаджето ми(демек бяхме заедно) ,на морето се бабих с полякПървоначално написано от ludo_momiche
![]()
+1Първоначално написано от lovey_dovey
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Добре дори така да е било,яко наистина обичаше гаджето си нямаше да мислиш за другия,така че,не бъркай харесването с обич.И по добре забрави за него.Първоначално написано от rai4etyyy
еми то се иска мн воля и желание за да го забрайш-то не може да си крещиш"няма пък да го забравя" и да го забравиш ей така
I can't stop myself from loving you <3
+1Първоначално написано от lovey_dovey
[/quote]
Добре дори така да е било,яко наистина обичаше гаджето си нямаше да мислиш за другия,така че,не бъркай харесването с обич.И по добре забрави за него.[/quote]
дам [+1]
Мисля че приятеля ти не го заслужава това,остани си с него щом го обичаш
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
tctctct kvi ste vie hora be. moga da ti kaja 4e ne znae6 kvo iska6. "Obi4am gadjeto si, no mislq za nego" O_o zemi se syzemi malko. sppored men vryzkata vi e nevyzmojna toi e ot pol6a ti e ot bylgariq. kat obi4a6 gadjeto si si stoi pri nego i stiga si se ligavila
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!