.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Tyson!

Hybrid View

Град
    Пловдив
    що не изкопаеш нещо от времето когато в египет е имало фараони?

Щото тогава не е имало такива боксъори.

А вие се радвайте на тия кадри, защото това са най-добрите времена на Тайсън, уникален е просто.

Град
    Пловдив
    не си живял тогава не можеш да си сигурен

Докажи ми, че не съм прав

Не, всъщност не ме ебе к'во пишеш, темата не е за такива кат' теб.

Това клипче е едно от малкото красиви, в които присъства мутрата на тоя. В мачовете му няма никаква красота, като го гледам как е нокаутирал - размята нек'ви селски пестници (признавам, личи си колко мощен е ударът), но липсва всякакъв стил и техника. Мяза на някакво побесняло огромно диво животно. Определено това не е боксът, който обичам да гледам.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Голям фен
    Град
    При админите пукаме лимонада!
    тои за мен е наи големия изрод.. не че съм маниак по бокса но както и да е
    навътре съм с скачането на важе и не е нищо усобено това което прави (ако ви е хванало окото) но за неоговите кила никак не е лошо

Сигурно съм поне толкова "навътре" в правописа, колкото и ти в скачането на въже, та искам да кажа, че твоят правопис е срамен за възрастта ти.
    А по темата - Майк Тайсън наистина е най-големият изрод (не влагам абсолютно нищо положително в това определение). За мен един от най-големите е Джордж Форман. Даже се опитвах да ползвам отчасти неговия стил, ама не ми се получи... тюх .
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Красота? Нали не си забравил, че това е бокс.
    Какво очакваш - да гали противниците си ли? Много ясно, че като има възможност ще ги нокаутира. Селски "пестници"? Липсва му стил и техника?
    Т'ва беше най-големия бисер, който съм чел за Тайсън.
    Ти го изкара селски бияч направо

Стилът му се нарича puncher, подходящ за боксъори с неговите ръст и килограми, но никой друг не може да се доближи до неговото ниво в тоя стил, той е уникален. Другите боксъори са се страхували от него докато е изгрявал в тежката категория.
    Това не е балет, това е професионален бокс!

Разбира се другите, като не могат да достигнат неговото ниво, ще го упрекват, че не правел красив бокс

А Natalia, теб се чудя въобще да те коментирам ли "навътре съм с скачането на важе"

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Тайсън беше добър шампион. Много хора са го признали, а и неговата кариера си голямо постижение, като се има предвид откъде е тръгнал. Това как е спечелил титлите си е без значение, дали с финес или груба сила. Клипчето ми харесва.

Tqnko, xaxa, Natalia или там както си, колко си навътре в скачането на въже ?

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Цитирай Първоначално написано от Orono
    Красота? Нали не си забравил, че това е бокс.
    Какво очакваш - да гали противниците си ли? Много ясно, че като има възможност ще ги нокаутира. Селски "пестници"? Липсва му стил и техника?
    Т'ва беше най-големия бисер, който съм чел за Тайсън.
    Ти го изкара селски бияч направо
    Разбира се другите, като не могат да достигнат неговото ниво, ще го упрекват, че не правел красив бокс
    Не съм забравила, че това е бокс. Боксът е най-красивият спорт, който съм гледала.
    Сравнявайки го с други големи боксьори, ... ми няма я красотата на движението и на удара. Да, отстоявам израза си "селски пестници". Сравни го с Холифийлд, примерно. Липсват му много неща, които да го направят мой любим боксьор. Разбира се, това са си лично мои разбирания за бокса, мой собствен вкус.
    А ти да не би да си гледал само Тайсън, та затова да не можеш да видиш красотата на бокса?

Моят любимец е Кличко.. Витали.
    Но оценявам Тайсън, защото е феноменален, нечовешка бързина за такива килограми, нечовешка сила. Виж му отклоните... А играта му с крака няма смисъл да я коментирам.

Не знаех, че си момиче - това може би обяснява факта, че се възмущаваш от брутализма му.

Моят любимец е Кличко.. Витали.
    Но оценявам Тайсън, защото е феноменален, нечовешка бързина за такива килограми, нечовешка сила. Виж му отклоните... А играта му с крака няма смисъл да я коментирам.

Не знаех, че си момиче - това може би обяснява факта, че се възмущаваш от брутализма му.
    Хахаха... имаме общ любимец, не може да бъде!!! Поздравления!
    Играта му с крака (на Тайсън) не е най-добра. Все пак не искам да коментирам по този начин боксьор, който е постигнал неща, които аз мога да си сънувам. Просто не ми харесва как играе, това няма нищо общо с брутализма му.

А какво мислиш за новоизгряващата звезда в тежка при професионалистите?
    http://www.dailymotion.com/relevance...povetkin_sport

А какво мислиш за новоизгряващата звезда в тежка при професионалистите?
    http://www.dailymotion.com/relevance...povetkin_sport
    Ами много добре изглежда на ринга, виждам, че доста надежди му се възлагат. Доста хубави, агресивни и бързи атаки, въпреки че не съм виждала много от него. Има още какво да развива, но е млад, тъй че занапред ще го следя. Както и да е, боксът се развива, а аз изоставам, ще гледам да понаваксам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си