.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Обичам го,а той незнае

Момчето,което в момента харесвам е на 16.Познаваме се от 1 година.В началото се мразехме,но от около месец сме добри приятели .Всяка вечер сме заедно.Седим приказме си,но той не предполага,че го харесвам.Сега е на море и не съм го виждала от 1 седмица .Със всеки изминал ден го обичам повече и повече.Моля ви дайте ми съвет какво да правя :P .

Град
    Пловдив
    а бе вий сте гаджета ама той и тва не знае

Град
    (: Русе :)
    Да спреш да изпозваш думата "обичам" за щяло и нещяло
    So free

Град
    In every step and dance...
    А ти даваш му знаци и намеци, за да се досети, че си падаш по него ?

Изпрати му някой закачлив смс, но не много директен...или му се обади телефона...питай го как е там, добре ли е...дъра-бъра...Когато се върне не смекчавай обстоятелствата, дръж се самоуверено, бъди себе си и все с нещо трябва да му покажеш, че го харесваш, защото той най-вероятно не чете мисли.Ако му даваш намеци - той няма как да не се досети, че нещо става...А ако има химия между вас - ще се получи нещо. Айде успех !

Град
    Стара Загора
    ами кажи му ...

Град
    Своге
    Толко познато...Аз излизах с едно момче 8 месеца и бяхме адски добри приятели и никога не гледах на него като нещо повече...Ама преди седмица-две осазнах,че ме кефи...Започнахме да се закачаме... Последният път го боцках с една клечка...Лежахме на земята и гледахме звездите...И останахме гушнати...После си тръгнахме и той ме хвана "за да не падна по гадния път"...И си сплетохме прастите и отидохме до колата и се гушкахме... Ъъъ...Ходим Разкарзах всичко това,за да видиш колко лесно стават нещата,стига и двамата да се харесвате!Ай успех
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Продължете да се виждате...Опитай първо да му покажеш,а не да му кажеш!Все пак не сме в детската градина и общо взето от такива тъпи разсъждения до гуша ми дойде...Използвай флирт,езика на тялото,малко думи...Ако не се досети,не е за тебе!Между двама души трябва да има и първоначална връзка все пак!

Re: Обичам го,а той незнае

Цитирай Първоначално написано от rosit0
    Момчето,което в момента харесвам е на 16.Познаваме се от 1 година.В началото се мразехме,но от около месец сме добри приятели .Всяка вечер сме заедно.Седим приказме си,но той не предполага,че го харесвам.Сега е на море и не съм го виждала от 1 седмица .Със всеки изминал ден го обичам повече и повече.Моля ви дайте ми съвет какво да правя :P .
    само не скачай от блока

Em pokaji my s ne6to 4e ne ti e bezrazli4ne i se nadqvai da ti otvarne sas sa6toto!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Ахаа,вие сте гаджета,ама той не знае.
    Добре,ще ти помогна.
    Бай Тоя ще бъде добър към теб.
    ТОЙ ти дава 2 безплатни съвета.
    1.Отивай си играй на камиончета.
    2.И между камиончетата се научи да
    пишеш на майчин език,
    ще ти бъде от полза.

Ами като са върне го посрещни с прегръдка и от там вече може да се получи нещо .... Успехчета

Просто му го признай, когато сте сами някъде насред някой разговор.Ще му дойде като гръм от ясно небе и може нищо да не каже, може и да си тръгне, но следващите дни или ще се срещнете "случайно", или той ще дойде при теб и ще ти каже всичко, което има да ти казва по тоя въпрос.И до там приключваш с притесненията.Или е влюбен в теб, или не, а без да опиташ няма как да разбереш.Айде успех !
    Listen to your heart beat and just let it go!...Don't miss the miracle of the moment !

Град
    "градът на мечтите"
    Ами ти как искаш да знае,след като е нямало,предполагам,никакви намеци
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    Е как къдЕ?Еми у нас бЕ ;)
    Намекваш му постояно че го харесваш и ако и тогава нищо не направи просто му кажи..
    http://impulse.bg
    н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
    Skype--> teh_pro_3
    Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]

Град
    с0фия

скъпа харесвам и обичам немат нищо общо помежду си или едното или другото ебаси ... то просто както гледам се изтърка смисъла на думата обичам те от толкова незначителни употреби ебаси

като ти е толкова напрегнато имаш уста и му кажи че ]го харесваш
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

еми покажи му по някакъв начин какво чувстваш...или по-добрия вариант е направо да му кажеш...
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Цитирай Първоначално написано от N0Rull5
    Щом незнае мунаправи една свирка и ще разбере
    Може първо да му каже (или силно да демонстрира), че го харесва пък после и свирки да му пра'и......

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Ей просто е знаеш какво да направиш. Хвърляш му се и го . Кажи му както казаха пред мен. :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си