.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Как да му покажа,4е ми е гадно ?!

Какво да направя...излизам с компанито и с моя (бест фр) оба4е тои обръща отскоро пое4е внимание на тях!!!?а аз го харесвам от доста време (година и половина ) но тои не знае това...или дори не подозира !!!И дори ми каза ,4е излиза с мен и заради мен (защото иска) не заради тях ...това мн ме зарадва,но като излизаме ...виждам колко му е тъпо,и не ми обръща внимание,но когато сме заедно(само двамата) се държи супер Даите ми савет как да му покажа,4е ми е тъпо и смотано като се държи така докато с сме с други приятели !!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Защо не му кажеш нещо от сорта "нещо напоследък забелязвам, че се забавляваш повече с другите от компанията вместо с мен, и някак си ми се струва, че не ми обръщаш кой знае колко внимание и ми е тъпо от факта" и по пътя на логиката той би трябвалод а се усети да те поправи ако не е така.
    Поне за сега на мен това ми хрумна като ти прочетох поста.

Град
    в мазето ;dd
    да ти дадем съвет как да му кажеш така ли?? аа защо просто не опиташ да си отвориш устата и да започнеш да изхвърляш думите от там емии извинявай ама как друго яче да му го кажеш когато сте насаме просто започни разговораа и му кажи това което мислиш и което те притеснява по каквъ друг начин можеш да го направиш,че ние да ти даваме съвет извинявай за грубия тон но ми писна от такива които пущат теми на които сами знаят отговора... отваряш си устата ии започваш да говориш... аз не намирам друг начин .. ???

Град
    София....
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Защо не му кажеш нещо от сорта "нещо напоследък забелязвам, че се забавляваш повече с другите от компанията вместо с мен, и някак си ми се струва, че не ми обръщаш кой знае колко внимание и ми е тъпо от факта" и по пътя на логиката той би трябвалод а се усети да те поправи ако не е така.
    Да,нещо такова

ми според мен един открите приятелски разговор ще помогне

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    +1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Как да му покажа,4е ми е гадно ?!

Цитирай Първоначално написано от bRutal'zaek ^_____^
    Какво да направя...излизам с компанито и с моя (бест фр) оба4е тои обръща отскоро пое4е внимание на тях!!!?а аз го харесвам от доста време (година и половина ) но тои не знае това...или дори не подозира !!!И дори ми каза ,4е излиза с мен и заради мен (защото иска) не заради тях ...това мн ме зарадва,но като излизаме ...виждам колко му е тъпо,и не ми обръща внимание,но когато сме заедно(само двамата) се държи супер Даите ми савет как да му покажа,4е ми е тъпо и смотано като се държи така докато с сме с други приятели !!
    Еми гледай ся,Бай Тоя ще ти каже
    как да му земеш акъла.
    Ше му направиш стриптийзче малко,
    ше си поразфръгаш така,
    ше му се натискаш....такива работи
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

кажи му го за какво трябва да му го показваш!!!!

Може момчето просто да не се е изяснило със себе си ... А ти защо просто не му кажеш че имаш по-лично и специално отношение към него.Кой знае може и от него да получиш същото
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Кажи му направо.... няма смисъл от намеци =)

Град
    "градът на мечтите"
    Кажи му го,как иначе да разбере
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Ми говори с него.Според мен няма друг начин.

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва да му го кажеш направо, не става с намеци...ама според мен няма смисъл.
    Все пак, като излизате само двамата ти обръща само на теб внимание и иска да обърне малко и на приятелите си.Написаното звучи доста егоистично, пък и не забравяй, че не ходите.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кажи му,че искаш да ти обръща повече внимание или нещо такова.Той като държи на теб,ще промени държанието си.

Град
    somewhere over the rainbow
    ^Съгласна с предишното мнение.

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    +1

+2
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Не му го показвай а му го кажи
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си