- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мислите ли ...
Не знам дали темата е подходяща за този раздел.
Не сте ли се замисляли, че ви е по-лесно да разрешавате чуждите проблеми, отколкото собствените си. Дори и да имате същия проблем като някой друг, вие ще му дадете съвет как да се справи, без да осъзнавате, чее по този начин решавате и своя.
Ии не знам защо, ноо на мен лично ми е по-лесно да помогна на някой друг, отколкото на себе си!![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Имаш право...Така е и е малко...странно,но е истина
![]()
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
ми да права си по лесно е да дадеш съвет от колкото да помогнеш на себе си...защото е по лесно да пишеш тук от колкото да действаш!
Винаги е по-лесно да решиш проблема на другите, защото не го приемаш лично.Въпреки, че за мен е почти еднакво трудно да реша своя проблем или проблема на някой друг.![]()
Определено е такаНе можем да се поставим на мястото на другия, не можем да го разберем докато и на нас не ни се случи същото...
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
О, това е задължително. И винаги съм права, относно чуждите проблеми. Но за моите никога не намирам решение.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Кво означава да решиш проблема на някой друг !?
Има разлика между даване на съвет и разрешаване на проблем.
Поне според мен освен да кажем каквото мислим и да дадем някакъв що-годе свестен съвет, друго не можем да направим.
По-лесно, по-трудно... Проблема щом е Проблем, дали наш или чужд, никогоа не е лесно да се справяме с него.
А и, всъщност, от друга страна пък, когато ние си го носим като някакъв товар, може би едва тогава ни се струва трудно, понеже си е НАШ, и винаги си мислим, че нашето е по-трудно, по-гадно и кво ли още не, ето за тва е оная лаф "Всеки с проблемите си".
Когато някой друг има проблем......... е по-лесно да му ПОМОГНЕМ (но не и д аму разрешим проблема), само защото не сме го изпитали на наш гръб в момента и е много по-лесно да съдиш и хулиш някой друг, както и да му говориш мили приказки, отколкото да погледнеш себе си.![]()
обърках се, хора..
има нешо вярно в това.
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
Mм ти се обърка, амаа аз мисля по същия начин!Първоначално написано от cherinka
![]()
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Определено ми е по-лесно да решавам проблемите на другите, отколкото своите собствени![]()
Всеки мисли,че знае как точно да постъпват другите и винаги дава съвети и наставления за чудите животи,а нерядко тези хора не знаят как да живеят своите собствени![]()
just a kid۵
Аз съм типичен пример.Никога не съм гледала първо себе си.Напротив-първо ще се погрижа за всички останали човешки същества на планетата и чак тогава,ако остане време и за мен.Приемам съвети само от най-близките си приятели ,а останалите ги изслушвам само от уважение(с изключеие на форума,но той е повече като разтоварване).Никога не съм сигурна кое е правилното решение.За сметка на това пък действам твърде импулсивно и не си оставям време да мисля кое е правилно и кое не,защото така стават големите каши.
Да,така е,понякога го осъзнавам но много късно
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
така е![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ами,дам забелязала съм го...И дори часто приятелките ми ми повтарят мои реплики,с които съм им помогнала и ми казват "Помниш ли,когато го каза на мен."
И точно,защото ни е трудно да решаваме проблемите си сами е нужно да потърсим помощ от някой,на когото можем да се доверим или поне да си изплачем мъката!![]()
Не съм се замислела, но май имаш право![]()
♥ ♥ ♥
Като се замисля си е точно така...Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
Нямам обеснение обаче...Помагам на другите,но на себе си не мога....
Правя другите щастливи помагам,щастлива съм за тях,но понякога се чувствам празна,и сама...Често вдъхвам надежда и кураж на другите,Но когато аз съм зле и имам нужда от помощ ги няма....
![]()
Въпреки това продължавам....Имам само една приятелка истинска,но сме далеч една от друга....благодарение на нета си пишем всеки ден и не се чувствам толкова самотна...Има и други,които ми се правят на приятелки тук в София,но аз ги отбягвам,защото знам,че не са ми приятелки....уморих се от удари под кръста от "приятелки",които все за нещо ми завиждат....Да,вярно е нямам много приятели,но не ми и трябват.Една ми стига,но да знам,че винаги,когато имам нужда си помагаме,както можем.
![]()
Днес получих колет от приятелката ми,страшно много се зарадвах и се натъжиш същевременно,защото не е от Сф...
Като отворих колета видях,какво ми е купила медальонче,едната половинка е в мен а другата в нея... искашеми се да я убия...
Страшно много пъти си доказваме,че въпреки разстоянието ще си останем приятелки.Едно обаче не мога да разбера..Защо лицемерните хора,които ни правят нещастни са до нас и ни ядосват,а наистина стойностните хора са далеч?.....
![]()
![]()
Ми аз на себе си самичка трудно помагам .. ама на другите ми е по-лесно да дам съвет. Не мога да си го обясня защо е така,но ..
и при мен се получава така, но мисля, че това е така, защото за другите гледаш по някакъв по-обективен начин, а когото ти си в играта мислиш точно като егоистПървоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
![]()
"Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"
Бира, секс и хеви метъл ...![]()
Естествено винаги е по-лесно да помогнеш на някой друг.Имаш чувството,че твоят проблем е някак си доста по-труденПървоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
злАтУу напълно права си .... чудя се как все успявам да намеря отговор за нечий проблем а за мойте никога неуспявам ....Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Ами понякога и при мен е така. Иначе винаги гледам да си помогна сама, защото ако не успея сама да се оправя, то кой друг ще може? Пък и не съм от хората, които обичат да ангажират другите със собствените си проблеми. Ненавиждам хората, които превръщат другите в кошчета за душевни отпадъци. Давам съвети, когато са ми искали и освен това съм добър слушател. Ако мога - помагам.