.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!

Не мислите ли ...

Не знам дали темата е подходяща за този раздел.
    Не сте ли се замисляли, че ви е по-лесно да разрешавате чуждите проблеми, отколкото собствените си. Дори и да имате същия проблем като някой друг, вие ще му дадете съвет как да се справи, без да осъзнавате, чее по този начин решавате и своя.
    Ии не знам защо, ноо на мен лично ми е по-лесно да помогна на някой друг, отколкото на себе си!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Град
    Своге
    Имаш право... Така е и е малко...странно,но е истина
    Nothing's gonna change my love for you!
    You ought know by now how much I love you!
    One thing you can be sure of
    I'll never ask for more than your love!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    ми да права си по лесно е да дадеш съвет от колкото да помогнеш на себе си...защото е по лесно да пишеш тук от колкото да действаш!

Град
    In every step and dance...
    Винаги е по-лесно да решиш проблема на другите, защото не го приемаш лично.Въпреки, че за мен е почти еднакво трудно да реша своя проблем или проблема на някой друг.

Град
    Ямбол
    Определено е така Не можем да се поставим на мястото на другия, не можем да го разберем докато и на нас не ни се случи същото...
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

О, това е задължително. И винаги съм права, относно чуждите проблеми. Но за моите никога не намирам решение.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Кво означава да решиш проблема на някой друг !?
    Има разлика между даване на съвет и разрешаване на проблем.
    Поне според мен освен да кажем каквото мислим и да дадем някакъв що-годе свестен съвет, друго не можем да направим.
    По-лесно, по-трудно... Проблема щом е Проблем, дали наш или чужд, никогоа не е лесно да се справяме с него.
    А и, всъщност, от друга страна пък, когато ние си го носим като някакъв товар, може би едва тогава ни се струва трудно, понеже си е НАШ, и винаги си мислим, че нашето е по-трудно, по-гадно и кво ли още не, ето за тва е оная лаф "Всеки с проблемите си".
    Когато някой друг има проблем......... е по-лесно да му ПОМОГНЕМ (но не и д аму разрешим проблема), само защото не сме го изпитали на наш гръб в момента и е много по-лесно да съдиш и хулиш някой друг, както и да му говориш мили приказки, отколкото да погледнеш себе си.
    обърках се, хора..

има нешо вярно в това.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Определено има доза истина!

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Кво означава да решиш проблема на някой друг !?
    Има разлика между даване на съвет и разрешаване на проблем.
    Поне според мен освен да кажем каквото мислим и да дадем някакъв що-годе свестен съвет, друго не можем да направим.
    По-лесно, по-трудно... Проблема щом е Проблем, дали наш или чужд, никогоа не е лесно да се справяме с него.
    А и, всъщност, от друга страна пък, когато ние си го носим като някакъв товар, може би едва тогава ни се струва трудно, понеже си е НАШ, и винаги си мислим, че нашето е по-трудно, по-гадно и кво ли още не, ето за тва е оная лаф "Всеки с проблемите си".
    Когато някой друг има проблем......... е по-лесно да му ПОМОГНЕМ (но не и д аму разрешим проблема), само защото не сме го изпитали на наш гръб в момента и е много по-лесно да съдиш и хулиш някой друг, както и да му говориш мили приказки, отколкото да погледнеш себе си.
    обърках се, хора..
    Mм ти се обърка, амаа аз мисля по същия начин!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Em da vinagi 4ysjdite sa mi po-lseni za razre6avane ot kolkoto moite..vinagi moga da pomognq na nqkoi priqtel v beda do kaolkoto na sebe si nemoga!

Супер фен Аватара на Amateur
    Винаги мога да помогна на някои но на мене си......

Определено ми е по-лесно да решавам проблемите на другите, отколкото своите собствени

Всеки мисли,че знае как точно да постъпват другите и винаги дава съвети и наставления за чудите животи,а нерядко тези хора не знаят как да живеят своите собствени
    just a kid۵

Град
    somewhere over the rainbow
    Аз съм типичен пример.Никога не съм гледала първо себе си.Напротив-първо ще се погрижа за всички останали човешки същества на планетата и чак тогава,ако остане време и за мен.Приемам съвети само от най-близките си приятели ,а останалите ги изслушвам само от уважение(с изключеие на форума,но той е повече като разтоварване).Никога не съм сигурна кое е правилното решение.За сметка на това пък действам твърде импулсивно и не си оставям време да мисля кое е правилно и кое не,защото така стават големите каши.

Град
    "градът на мечтите"
    Да,така е,понякога го осъзнавам но много късно
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    с0фия
    така е
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Ами,дам забелязала съм го...И дори часто приятелките ми ми повтарят мои реплики,с които съм им помогнала и ми казват "Помниш ли,когато го каза на мен."
    И точно,защото ни е трудно да решаваме проблемите си сами е нужно да потърсим помощ от някой,на когото можем да се доверим или поне да си изплачем мъката!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не съм се замислела, но май имаш право
    ♥ ♥ ♥

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Не мислите ли ...

Цитирай Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
    Не сте ли се замисляли, че ви е по-лесно да разрешавате чуждите проблеми, отколкото собствените си. Дори и да имате същия проблем като някой друг, вие ще му дадете съвет как да се справи, без да осъзнавате, чее по този начин решавате и своя.
    Ии не знам защо, ноо на мен лично ми е по-лесно да помогна на някой друг, отколкото на себе си!
    Като се замисля си е точно така... Нямам обеснение обаче...Помагам на другите,но на себе си не мога.... Правя другите щастливи помагам,щастлива съм за тях,но понякога се чувствам празна,и сама...Често вдъхвам надежда и кураж на другите,Но когато аз съм зле и имам нужда от помощ ги няма.... Въпреки това продължавам....Имам само една приятелка истинска,но сме далеч една от друга....благодарение на нета си пишем всеки ден и не се чувствам толкова самотна...Има и други,които ми се правят на приятелки тук в София,но аз ги отбягвам,защото знам,че не са ми приятелки....уморих се от удари под кръста от "приятелки",които все за нещо ми завиждат....Да,вярно е нямам много приятели,но не ми и трябват.Една ми стига,но да знам,че винаги,когато имам нужда си помагаме,както можем. Днес получих колет от приятелката ми,страшно много се зарадвах и се натъжиш същевременно,защото не е от Сф... Като отворих колета видях,какво ми е купила медальонче,едната половинка е в мен а другата в нея... искашеми се да я убия... Страшно много пъти си доказваме,че въпреки разстоянието ще си останем приятелки.Едно обаче не мога да разбера..Защо лицемерните хора,които ни правят нещастни са до нас и ни ядосват,а наистина стойностните хора са далеч?.....

Ми аз на себе си самичка трудно помагам .. ама на другите ми е по-лесно да дам съвет. Не мога да си го обясня защо е така,но ..

Град
    навсякъде и никъде

и при мен се получава така, но мисля, че това е така, защото за другите гледаш по някакъв по-обективен начин, а когото ти си в играта мислиш точно като егоист
    "Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"

Бира, секс и хеви метъл ...

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Естествено винаги е по-лесно да помогнеш на някой друг.Имаш чувството,че твоят проблем е някак си доста по-труден
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

злАтУу напълно права си .... чудя се как все успявам да намеря отговор за нечий проблем а за мойте никога неуспявам ....
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Град
    Christmas Islands
    Ами понякога и при мен е така. Иначе винаги гледам да си помогна сама, защото ако не успея сама да се оправя, то кой друг ще може? Пък и не съм от хората, които обичат да ангажират другите със собствените си проблеми. Ненавиждам хората, които превръщат другите в кошчета за душевни отпадъци. Давам съвети, когато са ми искали и освен това съм добър слушател. Ако мога - помагам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си