- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мислите ли ...
За съжаление това е истината по-лесно ни е да погледнем обективно на чуждите проблеми отколкото на нашите![]()
...отварЯш си очиТэ а тэ тЪрсят мэн...и тОва сэ повтаРя вСэkи дэн...kАжи ми Каk и kолkО мэ `оБичАш`...заБранЯваш мэ и мэ оТричАш....Болkата э винаГи эДна и сЪща...рАзБираш ли че всиЧkо се врЪща...*
Има нещо вярно ...![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Да.Обичам да помагам на хората.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Не мисля..
Към себе си съм по-критична..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
по лесно е защото не го приемаме толкова лично ,мозъка не ни е натоварен до такава степен че да нз ко да праим ...и можем по обективно да намерим решението
+100...... Ии аз имам само 1 единствена приятелка (истинска приятелка!!!!), ноо ее много далече ...Помагам на другите,но на себе си не мога....Правя другите щастливи помагам,щастлива съм за тях,но понякога се чувствам празна,и сама...Често вдъхвам надежда и кураж на другите,Но когато аз съм зле и имам нужда от помощ ги няма....
![]()
Въпреки това продължавам....Имам само една приятелка истинска,но сме далеч една от друга....благодарение на нета си пишем всеки ден и не се чувствам толкова самотна....Една ми стига,но да знам,че винаги,когато имам нужда си помагаме,както можем.
![]()
![]()
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
При мен е същото като при тебе![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..