- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли аналния секс?
Много ме кефи. Вчера получих много як оргазъм от анален.
Автора ме кефи...смех да става![]()
Всичко правя, с удоволствие при това, но дупето си не давам ... поне засега![]()
"Ако баба беше мъжка, щеше да е с дръжка"
Бира, секс и хеви метъл ...![]()
Ами мерси...приемам това за аватара като комплимент...Първоначално написано от Maskata
Въпроса разбива.....направо по яко питане от това не съм срещала...
Russian Aerospace Agency
az bih sudral ne4ii guzama ina4e sigurno e ebasi ta6aka da ti go vkarvat dobre4e 4e nesum jena![]()
![]()
xaHXAhAHXHAXHAHAXaHXAxhAxhAHX
![]()
ni6to li4no
Споко бе ти пък, не е чак такъв ташак,даже си е яко...Първоначално написано от ici_pi4a
Russian Aerospace Agency
Aз пък не обичам! Това ми е толкова гнусно и противно , че няма на къде повече... Веднъж позволих на гаджето си щот ходехме от почти 2 години и толкова! на друг няма да дам дори да го спомене
Мисля, че сексът е по-добър от логиката, но не мога да го докажа...
Отново пробвахме на вилата този уикенд. Издържах доста време, не ме боля, но не ми беше и кой знае колко приятно...може би с времето ще се науча и да ми харесва. За сега съм в периода..мина ми болката.
Добре дошла и на тебе в клуба....Първоначално написано от krem4et0
Russian Aerospace Agency
Evala, che si uspqla da q prevyzmognesh. Az oshte ne uspqvam. Pyk i skoro ne sme probvali, de. Ama vse mi se iska da mu dostavq i tova udovolstvie. No za sega qvno ne sym gotova.Първоначално написано от krem4et0
Всъщност ние правим от около година, но последните 2 седмици се случи 2 пъти.като сме на вилата. Там ми е спокойно и по неговите думи се отдавам на разврат.Първоначално написано от gergana_sweet
Айде пак се почна със забавните темички....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
Първоначално написано от SabrinaAa
то всеки така говори..1воначално.
По темата.. ем,не му се дърпам мн мн..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Не могат без него![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
Всъщност оби4ам.
![]()
Робинята на Quench
Не съм пробвала още .. ама скоро ше е ! Мисля,че ще ми допадне !![]()
![]()
![]()
Отвратително ми е! Не толкова заради болката/такава почти няма/, колкото от чувство на разпъване
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На мен всъщност чувството, че съм запълнена ми харесва...останалото-не. А и фактът, че съм го допуснала така близо и интимно в себе си.