- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли аналния секс?
Определено това чувство е супер и особено когато го усещаш как се движи в тебе.Първоначално написано от krem4et0
Russian Aerospace Agency
Ами като толкова ви харесва да сте запълнени, пийте хапчета да се запечете едно хубаво и наистина ще сте яко запълнени![]()
![]()
![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
не са ме ебали и немам намерение да го пробвам някога 1во че не ми харесва и 2ро е под достойството на една жена ..
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Не мисля, че приятелят ми ме унижава по този начин и е под достойнството ми. да, не съм привърженичка на този секс, да и аз смятам, че не това е мястото за секс, но не защото е под достойнството ми, а защото просто не е пригодено за секс. Въпреки това на човек винаги му е любопитно, иска поне да опита, да види какво е. След като партньорът ми е изявил някакво желание, не виждам защо да не се опитам поне. Никой не ме задължава да стане редовна практика. Никой не иска от мен да го правя всеки ден. Просто съм опитала. З 1 година съм имала 5 такива акта...не мисля, че е кой знае колко.Първоначално написано от пLiнцесkъ
Първоначално написано от Nanilank0
Лелееееееееее... На мен пък хич не ми харесва.. приложението на дупката просто не е за това![]()
![]()
Sasho1988
Варна..
Kategori4no ne![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
Обичам всякакъв вид секс. Стига да задоволя партниора. Правя почти всичко в секса.
В живота трябва да опиташ от всичко.
опитахме веднъж с гаджето ми-не и хареса.Предложих и да седне меко но тя не пожела![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
не са ме ебали ама и няма поради простата причина че не искам![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...