- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Снимки и лексикон на домашните ви любимци
Казва се Крум,ангорски е,вече е на 6 години,гледам го в апартамент и най-много обича да спи![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Мацка 1
Мацка 2
Порода : Улична ^^.
На година и 3 месеца.
Нямам идея колко кила. Кокалеста е .
Най - много обича да прави нищо. Обича да е тиха, скрита, спяща или просто зяпаща. Но обича да е тиха.
Гледам я в апартамент и във всяка стая. Където иска да си ходи, нямаме кой знае кво за съсипване, така че... : )))
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
[quote="SwEeT_PriNceSsS"]Аз имам куче от 1 седмица![]()
Порода: Немски среден Шпиц
Години: на 2 месеца е :P
Име: Бекс
Отглежда се: в апартамент
Любимо занимание: ядене, спане и много много игри.. ( особено сутрин )...
Купи ли го или са ти го подарили? Вижда ми се доста малко на 2 месеца!Те сучат до 50-60 дневна възраст!!!
Също така след този период остават 20 дни под карантина
Интересно ми е дали е ваксинирано с 1-вата ваксина (за другите е още малко) и обезпаразитявано ли е вътрешно? Само не го извеждай на разходки-още няма имунитет!!!!!!!!Почни разходките като навърши около 5 месеца-2седмици след 3-тата ваксина! Когато стане на 6 месеца го ваксинирай против бяс, а на всеки 3 месеца го води за вътрешно обезпаразитяване (не трябва да е яло и да не яде 2 часа след обезпаразитяването)! Забелязах и, че очите му са със секрети-заведи го на вет.лекар да го прегледа и да ги почисти!!! И между другото-ЗАЩО НЕ ВЗЕ КУЧЕ НА 5-6 МЕСЕЦА???
Това е прекалено малко и вероятно не е отбито!
Дано да е здраво. Успех
![]()
Момиче съм.
име - Лъчо
въздраст - 6 години
любимо занимание - спане
име - Пресли
възраст - няколко месеца (нз)
любимо занимание - спане
![]()
Порода:Мей-куун
На годинка и 7 месеца е
Обича най-много да спи или да търчи като луда
Гледам я в апартамент няма точна стая за нея няма забранени места![]()
Ето я моята мацинка
Тука още 1-я ден като я взехме![]()
Първоначално написано от Gothique♫
![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
Порода : кокер шпаньол;
име: Гари
почти 2 годишен;
обича да си играе с някой или нещо, да се къпе или да се пръскаме;
в момента е на село.
Ето една снимка:
![]()
Порода: Голдън Ретривър
Име: Рита, на 4 години
Обича децата, да тичаме заедно в парка, да яде(много) и да ми спи в леглото.
Порода: Белградска превъзходна![]()
![]()
![]()
Име: Арчи, на около година и половина е. Татко я блъсна с колата май месец и след 2 операции и сума ти пръснати пари по доктори си имаме още едно куче.
![]()
Прекрасни саПървоначално написано от Marina__
![]()
Момиче съм.
[quote="elena333"]Първоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
ха-ха ти луда ли си ква си![]()
![]()
![]()
1. кучето е купено от развъдник чистокръвно е и си е съвсем добре.. ти до сега имала ли си куче та говориш глупости..кучетата се продават щом навършат 45 ДНИИИИ а не 3-5-10 месеца както казваш ти
2. няма никви дни под карантина.. !
3. има първа ваксина много ясно пфффффф
4. обезпаразитявано е естествено ха-ха
5. може да се разхожда щом навърши 3 месеца ( след 3-тата ваксина )
6. видя го лекар и сега му мина секрета под очите.. !
7. здраво е естествено, грижим се за него като с принц.. !
8. мерси за 'компетентните' съвети.. !![]()
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
VerryBerry страхотна е Буба
ето го и моя Speedy много е лаком и обича да ме хапе,вижда се,че е червенобузо костенурче и го имам от 3 години,много го обичам![]()
http://www.album.bg/nan/images/5092245/
imam kotka i kuche i zaek zaekyt nie v druga kashta kucheto i kotkaata sa v tazi v koqto jiveem kucheto e poroda barak ne go gledame vkashti kotkata nz kakfa poroda beshe neq q gledame vkashti (i na men temata mi haresva)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
srry ama nz kak se kachvat snimki ama mooga da vi opsisha kak izglejdat zaekyt estestveno e bql kotkata e oranjeva kucheto e s kafqvo i cherno mn sladko emi tva e
aa kucheto se kazva rosi kotkata djani a zaekyt ivana