.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Град
    In the middle of Nowhere

Казва се Крум,ангорски е,вече е на 6 години,гледам го в апартамент и най-много обича да спи
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на Sarabi

Re: Снимки и лексикон на домашните ви любимци

Мацка 1
    Мацка 2

Порода : Улична ^^.
    На година и 3 месеца.
    Нямам идея колко кила . Кокалеста е .
    Най - много обича да прави нищо. Обича да е тиха, скрита, спяща или просто зяпаща. Но обича да е тиха.
    Гледам я в апартамент и във всяка стая. Където иска да си ходи, нямаме кой знае кво за съсипване, така че... : )))
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Град
    София
    [quote="SwEeT_PriNceSsS"]Аз имам куче от 1 седмица
    Порода: Немски среден Шпиц
    Години: на 2 месеца е :P
    Име: Бекс
    Отглежда се: в апартамент
    Любимо занимание: ядене, спане и много много игри.. ( особено сутрин )...
    Купи ли го или са ти го подарили? Вижда ми се доста малко на 2 месеца! Те сучат до 50-60 дневна възраст!!! Също така след този период остават 20 дни под карантина Интересно ми е дали е ваксинирано с 1-вата ваксина (за другите е още малко) и обезпаразитявано ли е вътрешно? Само не го извеждай на разходки-още няма имунитет!!!!!!!!Почни разходките като навърши около 5 месеца-2седмици след 3-тата ваксина! Когато стане на 6 месеца го ваксинирай против бяс, а на всеки 3 месеца го води за вътрешно обезпаразитяване (не трябва да е яло и да не яде 2 часа след обезпаразитяването)! Забелязах и, че очите му са със секрети-заведи го на вет.лекар да го прегледа и да ги почисти!!! И между другото-ЗАЩО НЕ ВЗЕ КУЧЕ НА 5-6 МЕСЕЦА??? Това е прекалено малко и вероятно не е отбито! Дано да е здраво. Успех
    Момиче съм.

име - Лъчо
    въздраст - 6 години
    любимо занимание - спане

име - Пресли
    възраст - няколко месеца (нз)
    любимо занимание - спане

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs

Казва се Крум,ангорски е,вече е на 6 години,гледам го в апартамент и най-много обича да спи
    представям си колко е пухкав

Град
    Лапландия!?
    Порода:Мей-куун
    На годинка и 7 месеца е
    Обича най-много да спи или да търчи като луда
    Гледам я в апартамент няма точна стая за нея няма забранени места
    Ето я моята мацинка
    Тука още 1-я ден като я взехме

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Gothique♫
    Порода:Мей-куун
    На годинка и 7 месеца е
    Обича най-много да спи или да търчи като луда
    Гледам я в апартамент няма точна стая за нея няма забранени места
    Ето я моята мацинка
    Тука още 1-я ден като я взехме
    Момиче съм.

Порода : кокер шпаньол;
    име: Гари
    почти 2 годишен;
    обича да си играе с някой или нещо, да се къпе или да се пръскаме;
    в момента е на село.
    Ето една снимка:

Град
    Белград/София
    Порода: Голдън Ретривър
    Име: Рита, на 4 години
    Обича децата, да тичаме заедно в парка, да яде(много ) и да ми спи в леглото.

Порода: Белградска превъзходна
    Име: Арчи, на около година и половина е. Татко я блъсна с колата май месец и след 2 операции и сума ти пръснати пари по доктори си имаме още едно куче .

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Marina__
    Порода: Голдън Ретривър
    Име: Рита, на 4 години
    Обича децата, да тичаме заедно в парка, да яде(много ) и да ми спи в леглото.

Порода: Белградска превъзходна
    Име: Арчи, на около година и половина е. Татко я блъсна с колата май месец и след 2 операции и сума ти пръснати пари по доктори си имаме още едно куче .
    Прекрасни са
    Момиче съм.

[quote="elena333"]
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_PriNceSsS
    Аз имам куче от 1 седмица
    Порода: Немски среден Шпиц
    Години: на 2 месеца е :P
    Име: Бекс
    Отглежда се: в апартамент
    Любимо занимание: ядене, спане и много много игри.. ( особено сутрин )...
    Купи ли го или са ти го подарили? Вижда ми се доста малко на 2 месеца! Те сучат до 50-60 дневна възраст!!! Също така след този период остават 20 дни под карантина Интересно ми е дали е ваксинирано с 1-вата ваксина (за другите е още малко) и обезпаразитявано ли е вътрешно? Само не го извеждай на разходки-още няма имунитет!!!!!!!!Почни разходките като навърши около 5 месеца-2седмици след 3-тата ваксина! Когато стане на 6 месеца го ваксинирай против бяс, а на всеки 3 месеца го води за вътрешно обезпаразитяване (не трябва да е яло и да не яде 2 часа след обезпаразитяването)! Забелязах и, че очите му са със секрети-заведи го на вет.лекар да го прегледа и да ги почисти!!! И между другото-ЗАЩО НЕ ВЗЕ КУЧЕ НА 5-6 МЕСЕЦА??? Това е прекалено малко и вероятно не е отбито! Дано да е здраво. Успех

ха-ха ти луда ли си ква си
    1. кучето е купено от развъдник чистокръвно е и си е съвсем добре.. ти до сега имала ли си куче та говориш глупости.. кучетата се продават щом навършат 45 ДНИИИИ а не 3-5-10 месеца както казваш ти
    2. няма никви дни под карантина.. !
    3. има първа ваксина много ясно пфффффф
    4. обезпаразитявано е естествено ха-ха
    5. може да се разхожда щом навърши 3 месеца ( след 3-тата ваксина )
    6. видя го лекар и сега му мина секрета под очите.. !
    7. здраво е естествено, грижим се за него като с принц.. !
    8. мерси за 'компетентните' съвети.. !
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

VerryBerry страхотна е Буба
    ето го и моя Speedy много е лаком и обича да ме хапе,вижда се,че е червенобузо костенурче и го имам от 3 години,много го обичам
    http://www.album.bg/nan/images/5092245/

Повече от фен
    imam kotka i kuche i zaek zaekyt nie v druga kashta kucheto i kotkaata sa v tazi v koqto jiveem kucheto e poroda barak ne go gledame vkashti kotkata nz kakfa poroda beshe neq q gledame vkashti (i na men temata mi haresva) srry ama nz kak se kachvat snimki ama mooga da vi opsisha kak izglejdat zaekyt estestveno e bql kotkata e oranjeva kucheto e s kafqvo i cherno mn sladko emi tva e aa kucheto se kazva rosi kotkata djani a zaekyt ivana

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си