- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем :(
zdraveite parvo koito moje da mi pomognetaka kam problema as sam na 17 mom4e ta s priqtelkata mi probvahme ..off tq be6e devstvena kakto i da e otvorih q s pras4eta ..ta mina vreme i as trqbva6e da probvam da vlqza ama tq e mn tqsna .Opitahme nqkolko pati ama ne stava ,tq kazva 4e ima 4uvstvoto 4e ne6to 6te se skasa otdolu ..samiqt vaginalen otvor e mn tesen i daje vednaj kat natisnah pove4e i leko q naranih ..! MOLQ pomognete mn sam pritesnen dosega ne mi se e slu4valo takova ne6to
![]()
![]()
Ми вземи една фуния....![]()
![]()
![]()
Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.
pffff pitam seriozno ! tyka ne e mqstoto nqkoi da s epraat na idiotiSlain
МнениеПуснато на: Пет Авг 08, 2008 3:13 pm Заглавие:
Ми вземи една фуния.... Razz Razz Razz
Нормално е да я боли първите няколко пъти. Като правите секс бъди по мил и нежен с нея и след 5-6 път вече няма да я боли толкова.Успех![]()
Добре, няма повече![]()
![]()
![]()
Добре де, човек, голямо момче си, бива ли такива въпроси! Естествено, че ще е тясна, след време само с усмивка ще си спомняш за тия временаВ смисъл, с времето и секса нещата се поуталожат и всичко ще си стане "нормално", ако мога да се изразя така.
ем нзз
да иде да се прегледа при генеколог![]()
ma vij sa seki moe d araga vaprosa e 4e vs pat q boli i tva ubiva vsqkakvo jelanie i za tva ti regirah taka i na otg 6ot ne mi e hi4 sme6noПървоначално написано от Slain
Ами, достатъчно ли е овлажнена преди да започнете половия акт?!
ПРосто винаги първите 3-4 вкарвания са кофти, но след това всичко се успокоява..
И мен ме болелеш всеки път в продължение на доста време,като я разшириш ще се оправи.Така е, убива се желанието от силната болка.Но няма какво да се прави, ако не и приятно така,минете на орална малко.Пък и нея възбуждаш достатъчно чвно, може и заради това да я боли чк толкова много.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Nanilank0 Да се прегледа защо? Защото е много тясна ли? ... Да, може да и предпишат някакви хапчета ...![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Трябва да е по-възбудена...Колко го мразя тоя израз - любовна игра!!!
Ама яко възбудена, защото нали се сещаш, че щом й е за първи път яко се е стегнала. А като започнеш да я възбуждаш, ще познаеш кога да й го вкаращ щом тя започне да те моли за това...Сеа тука специалистите сигурно ще почнат да ругаят яко, ма боли ме и тебе така. Ако не знаеш как да я възбудиш, почети малко и ако не намериш отговори - пак пиши!![]()
hah ms za saveta ama kazvam ti 4e vs e ok mn ne6ta i pravqПървоначално написано от Slain
ovlajnqva se dost probvam s prasti da se raz6iri pove4e ama kat doe momenta da go vkaram vliza samo mn malka 4est i pove4e ne stava
![]()
Бах маа му, човек ти бухалка ли се опитваш да й натикаш? Как така влиза малко? Той няма рамене, че да му влиза само главичката...аз все си мисля, че с времето ще свикне и ще се отпусне. друго не знам какво да кажа
imenno samo"glavata" vliza i ne moje d aizdarja ve4e i tree spra![]()
Поне първите 5-6 пъти в началото ще изпитва болка която ще намалява,
то не е така като чуеш секс и значи ще изпитваш само кефа,има си и болка,но повечето тийнове не мислят за нея а само за удоволствието,
ползвайте лубриканти,интимни гелове пълно е в аптеката,овлажнители има богат избор.
това е напълно нормално да е тясна ами пробвайте малко повечко пъти и ще стане , но ако наистина я боли много не настоявай! успех и пиши после![]()
![]()
![]()
![]()
възбуди я може да стане![]()
NE slu6ai tozi savet!Kak taka da go vkara6a ?NAli ne iska6 da narani6 momi4eto i da zapomni parviq si pat kat "iznasilvane",a parvoto i mom4e kato muhlqsal grubian?Първоначално написано от SabrinaAa
Vazbudi q super mn 4e da use6ta6 kak pulsira,vkarai kutreto si,razdviji,izkarai,vkarai bezimenniq,pak razviji,izkarai,vkarai sredniq,deistvai pove4e vreme i bez da izkarva6 probvai da vkara6 pokazaleca.Ako stane nakarai q da se otpusne da ti ima doverie,sled koeto probvai da vleze6 v neq.
PS: molq pri tazi "operaciq" racete ti da sa hubavo dezinfekcirani!
Uspeh i pi6i!
I will love you forever!
Ами и аз съм много тясна,въпреки че водя от много време полов живот,да,боли,но е сладка болка
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
ami normalno da e tqsna sled vreme 6te se raz6iri i mn qsno 4e 6te q boli..trqbva da q ubedi6 4e 6te e vremenna bolka sled kato go napravite vednuj nqma pove4e da q boli..nakarai q da se otpusne ii deistvaiuspeh
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
с пръсти и да искаш неможеш да я отвориш първото което е... Като си я наранил...въобще имаш ли някаква представа какво правиш, това да не ти е дупка в която си изпуснал 50 ст, та ровиш да си ги намериш... Аз ако съм била на мястото на момичето... е вярвай ми повече няма да ме пипнеш...
Чак пък и на лекар да ходи : ехооо на тъпи ли се правите или....
Виж кво сега следващият път, когато решите пак да си лягате, постаряй се тя да е напълно спокойна, овлажни си я както ти си знаеш ама не я наранявай и това, че е тясна не значи, че е болна... Използвай и лубрикант и вкарвай малко по малко, ако всеки път когато я заболи спирате да го правите - не го правете просто, започне ли се един път трябва да е до край.....
А didi_baby ако водиш полов живот от много време и продължава да те боли, отиди на лекар, това не е нормално
Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?