.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Град
    Hidden Village of Konoha

Противозачатъчните и цикъла

Кажете как се правеше този номер с изместването на цикъла, когато пиеш противозачатъчни и като го изместя, кога точно трябва да ми дойде? (В смисъл ще прескочи един месец или ще дойде по-късно същия месец?)
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    Шопландия
    Със сигурност няма да ти прескочи месец, иначе за изместването мисля, че просто когато ти свършат не трябваше да спираш да ги пиеш и когато решиш, че искаш да ти дойде ги спираш. Естествено не може да го изместиш с 3-4 седмици! Но все пак провери, защото не съм 100 процента сигурен
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

Просто не прави едноседмичната пауза, а когато свърши опаковката, директно почни новата. После пак си правиш 1 седмица пауза и всичко си е нормално

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]Просто не прави едноседмичната пауза, а когато свърши опаковката, директно почни новата. После пак си правиш 1 седмица пауза и всичко си е нормално
    И паузата си я правя, когато ми свърши новата опаковка, така ли? Всъщност мисля, че по тая логика трябва да ми дойде, когато направя паузата, нали?
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]Просто не прави едноседмичната пауза, а когато свърши опаковката, директно почни новата. После пак си правиш 1 седмица пауза и всичко си е нормално
    И паузата си я правя, когато ми свърши новата опаковка, така ли? Всъщност мисля, че по тая логика трябва да ми дойде, когато направя паузата, нали?
    Ами да, когато свършиш новата опаковка, тогава е паузата. Докато приемаш хапчетата, няма начин да ти дойде. Затова след всяка опаковка има едноседмична почивка, предназначена за идването на цикъла. Ако все пак нещо се притесняваш, най-лесно е да се посъветваш с гинеколог

Всъщност за изместване има едни противозачаръчни,на които няма нужда да им пиеш цялата опаковка, а просто да ги пиеш толкова дни,колкото искаш да ти закъснее...Не съм на "ти" с тези работи въобще, но мога да питам мама как точно се казва и как точно действа...Само знам че е по- различно от противозачатъчните от типа на Марвелон...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Здравейте, хора! Имам въпрос...но преди това малко разяснение.Водя полов живот от 3 години, а противозачатъчни пия от 1 година.Досега ни съм имала никакви проблеми, даже съм доволна от хапченцата.Пия Novinette.Снощи забравих да си изпия хапчето.За първи път ми е и незнам как да працедирам нататък.Преди 1-2 часа си спомних и го изпих,макар че бяха минали повече от 12 часа.Беше ми 12-то хапче...пречи ли, че съм го пропуснала?Да си чакам ли вече мензиса?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си