.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Той иска да ме лиже..

С приятеля ми водим полов живот от март месец,той ми беше първия,както и да е.На няколко пъти вече се опитва да тръгва да ме лиже,даже ми се моли да му дам,но аз не му давам и това си е.Все си мисля че може да мирише долу,да е гадно на вкус и тн..кажете какво да правя,за да съм сигурна,че няма да има мирис примерно..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми, преди да се видите за секса, измиваш се у вас, и тва е, и се надяваш докато стигнеш до тях (или там където ще си играете) да не се вмирисва. че то в тия жеги е някъв ужас хаха

Че какво по-хубаво от това да иска да ти прави френска :P Поддържай си добра хигиена и няма от какво да се притесняваш

Ако си мислиш, че може да му мирише, значи сама не знаеш каква хигиена трябва да имаш и сиг не я имаш ... Добре бе, млади момичета ... хубава работа ...
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Град
    Шопландия
    Путка и сирене, дето да не миришат - НЯМА!!!
    Шегата настрана! Просто се измий добре, може да изплозваш някой от ония интимните сапуни, айде да не те уча сега и всичко ще е наред
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

meet the soap.

Re: Той иска да ме лиже..

Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    С приятеля ми водим полов живот от март месец,той ми беше първия,както и да е.На няколко пъти вече се опитва да тръгва да ме лиже,даже ми се моли да му дам,но аз не му давам и това си е.Все си мисля че може да мирише долу,да е гадно на вкус и тн..кажете какво да правя,за да съм сигурна,че няма да има мирис примерно..
    Копуваш си морки кърпички, и като се видите отиваш до тоалетната и действаш.(ако има проблем след като си се изкъпала де).Но то е нормално да има лека миризма, все пак тва не е роза , а е вагина.Няма от какво да се притесняваш, предполагам, че не си му първата , на която ще го прави и е наясно.А ако си първата-още по-добре, няма да има база за сравнение дали ти си миришеш лошо,или не
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Цитирай Първоначално написано от Slain
    Просто се измий добре, може да изплозваш някой от ония интимните сапуни
    То не е полезно да ги използва често, защото все пак това си е вид сапун и убива микробите, а във влагалището има куп полезни микроби, без които картинката става зле...

Re: Той иска да ме лиже..

Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    тоолкова си тъпа..че на идея си нямаш!! на мъжете точно тва ни харесва да ви лижем..а вие сте тъпи п*тки и недавате на повечето мъже хич не им пука дали миришеш или не..мен лично не ме е гнус. и моита приятелка си я лижа долу дори без да се е мила.. така че даи му и не се притеснявай не мъчи момчето
    ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА ПУСКАШ НОВА ТЕМА.. ЩО ТЕ Е ОСТАВИЛ
    Sinan Sakic rulzzz

Град
    Шопландия
    Сеа, аз не съм кой знае колко на ти с химията и биологията, но все си мисля, че те хората за това са създали интимните кърпички именно за там. И се предполага, че по-добре от нас знаят каква е микрофлората там. Плюс това тя няма да си я подмива по 5 пъти на ден...
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

Вярно е, че е доста горещо и хигиената не може винаги да бъде отлична, особено ако нямаш баня покрай себе си ... Но все пак, аз например се подмивам около 4 пъти на ден (да не са и повече).
    Не е речено, че трябва да си измиваш цялото тяло по толкова пъти, но поне под мишниците и интимните места няма как ...
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Higiena ....i My dai na mom4eto 6tom iska a i na teb 6e ti haresa.
    Don't Give A Fuck!

Голям фен
    Преди да си легнете взимаш един душ и няма да се притесняваш
    че ще мирише или т.н.
    И мене моя приятел ме е лизал много малко 2-3 пъти от както сме заедно ама мене поради друга причина,не мога да се отпусна както и трябва и ме хваща един гъдел и така,ама викам скоро да се напием та да прретръпна от това .

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми преди секса се измии хубаво,купи си някое интимно гелче по свестно и си точна!

Абе ... не си заслужава да се притесняваш, като пробваш, ще се ядосаш, че си чакала толкова дълго време ...
    Готино си е, но лично аз немога да се отпусна толкова хубаво, може би просто повече ми харесва вагиналният секс.
    И аз се притеснявах в началото, но после ми мина
    ЯКО Е! ЩЕ ВИДИШ!

Nedei se pritesnqva be,macko! Estestveno e da ima i vkus(dokolkoto znam kiselo-solen) i miris(pri vseki 4ovek razli4no)...napalno 4ove6ko,vse pak tva e jiv organizam.Mom4etata znaqt tova,povqrvai!Spazvai si higiennite navici i mu dai,6tom iska.I da ne misli6 4e 6te mu e v glavata ne6to drugo,osven udovolstvieto i vaprosite: "ole dali i haresva" "dali q vazbujdam" "dali 6te mi pozvoli i drug pat " nqkvi takiva... SPOKO I kasmet!
    I will love you forever!

Град
    "градът на мечтите"
    Амиии ако се поддържаш не трябва да имаш никакви притеснения,аз моя постоянно го карам да го прави преди секс и е страшно удоволствие
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

намажи си п*тенцето с течен шоколад...... кво ни питаш дали ще му смърди ... ако ти не знаеш дали ти мирише Ние ли да знаем ?!?
    пфф "миришела ми п*тката" - е тва разбрах аз от цялата тема .... нищо ... както и да е !
    Не целта е цел, а пътят

Пет месеца си държала това момче без да му дадеш да "намокри нослето" леле - ти си ужастна Я да не се бавиш - ще видиш, че след това ти самата няма да го пускаш да излиза от там!
    Ето така би изглеждала сексуалната ми мечта:
    http://www.redtube.com/9860

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от cMon
    намажи си п*тенцето с течен шоколад...... кво ни питаш дали ще му смърди ... ако ти не знаеш дали ти мирише Ние ли да знаем ?!?
    пфф "миришела ми п*тката" - е тва разбрах аз от цялата тема .... нищо ... както и да е !
    ахьха верно пробвай идеята с шоколада
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    between the stars ,,
    както казаха малко по нагоре едно интимно гелче мие6 се преди да излезеш и примерно морки интимни кърпички и преди да почнете отиваш до WC и си перфе
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Ако поддържаш добрa хигиена не знам какъв е проблема.
    Ама за всеки случай като отидеш у тях (или като той дойде у вас) отиди в тоалетната и мини отдолу с една интимна кърпичка, за да си по-сигурна.
    Щом той ИСКА да го направи, значи има желание да ти достави удоволствие и не го е гнус.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    meet the soap.

дай му

абе дай му.. няма да си разочарована

SK0RP10N
    Guest
    Pomosht, priatelkata mi iska da mi duha

Правила за публикуване