.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    dai da lije kato tolkova iska!

измий се преди да го правите и не се притеснявай от нищо-просто се отпусни и се наслади на момента
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    V MoQtA StAq
    Цитирай Първоначално написано от poolparty
    Пет месеца си държала това момче без да му дадеш да "намокри нослето" леле - ти си ужастна Я да не се бавиш - ще видиш, че след това ти самата няма да го пускаш да излиза от там!
    +1
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Интимно гелче ползвай, Лактацида е добро решение. Става за всеки ден.
    Може и с такива кърпички. Но да знаеш - 100% няма начин да няма миризма. Както имат специфична мъжките полови органи, така имат и женските. Специфична, но не неприятна.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Вземете се със оня дето не обичал да лиже.Супер ще си пасвате.

Re: Той иска да ме лиже..

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Цитирай Първоначално написано от kvosekiorish
    С приятеля ми водим полов живот от март месец,той ми беше първия,както и да е.На няколко пъти вече се опитва да тръгва да ме лиже,даже ми се моли да му дам,но аз не му давам и това си е.Все си мисля че може да мирише долу,да е гадно на вкус и тн..кажете какво да правя,за да съм сигурна,че няма да има мирис примерно..
    Копуваш си морки кърпички, и като се видите отиваш до тоалетната и действаш.(ако има проблем след като си се изкъпала де).Но то е нормално да има лека миризма, все пак тва не е роза , а е вагина.Няма от какво да се притесняваш, предполагам, че не си му първата , на която ще го прави и е наясно.А ако си първата-още по-добре, няма да има база за сравнение дали ти си миришеш лошо,или не
    подкрепям +1
    be a good boy!!!

те в повечето случаи не му мислят мн мн....освен ако хигиената е равна на 0.....в момента в главите на повечето е само и единствено удоволствието....някои мислят за това което ги чака след като свършат с теб.....на други просто им харесва усещането...каво толкова си се задърпала....ще видиш че веднъж като пробваш няма да спреш да си искаш!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Супер фен
    izpolzvai intimen gel i,nai-vajnoto-prosto trqbva da ima6 dobra higiena i nqma problemi
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Това с мокрите кърпички е добра идея, ако си нямала време да се измиеш например
    ♥ ♥ ♥

ами .... измий се
    къпи се всеки ден ... поддържай добра хигиена , мисля че тва е съвсем нормален човешки ритуал!!!! ми тка де .....
    Моя съвет е преди да се видите мноо хубаво се измий шото явно не се къпеш редовно ... и следващия път като те попита ДАЙ МУ!!! как може да те моли за такоа нещо! Я се стегни тва си е баси удоволствието !!! Незнаеш кво пропускаш
    ..Why can't I be innocent..

Буташ една фунийка в пичката си . И наливаш вътре компот от ягоди
    Подписа ми е сирак

Цитирай Първоначално написано от qwertz
    Вземете се със оня дето не обичал да лиже.Супер ще си пасвате.

emi dai my kato iska...

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Като се измиеш не мирише на нищо лошо споко

И на мене от началото ми беше странно, ново усещане, но се свиква бързо :P

С приятеля ми водим полов живот от март месец,той ми беше първия,както и да е.На няколко пъти вече се опитва да тръгва да ме лиже,даже ми се моли да му дам,но аз не му давам и това си е.Все си мисля че може да мирише долу,да е гадно на вкус и тн..кажете какво да правя,за да съм сигурна,че няма да има мирис примерно..
    Ако действително не му дадеш незнам измий се преди акта просто и готово.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    higienata igrae glavna rolq poddurjai se 4isti4ka,mii se vseki den ili se kupi vseki den,polzvai intimni kurpi4ki,krem4eta za omekotqvane na kojata.mirizmata oba4e 6te si q ima.suvsem slaba i ne nepriqtna.nqkoi mom4eta stra6no mnogo gi vuzbujda mirizmata na vlagali6teto kakto men naprimer

em predi da se vidite se izmiva6 hubavo s intimen gel ili nqkakav intimen sapun posle moje6 da izpolzva6 nqkakav krem za mestata kadeto si se izbrasnala i si vzemi intimni mokri karpi4ki v 4antata za vseki slu4ai ako useti6 4e dokato ste zaedno ne6ty ne e kakto trqbva pitai go dali moje da ide6 do banqta i gotovo
    (h)

Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    тоолкова си тъпа..че на идея си нямаш!! на мъжете точно тва ни харесва да ви лижем..а вие сте тъпи п*тки и недавате на повечето мъже хич не им пука дали миришеш или не..мен лично не ме е гнус. и моита приятелка си я лижа долу дори без да се е мила.. така че даи му и не се притеснявай не мъчи момчето
    ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА ПУСКАШ НОВА ТЕМА.. ЩО ТЕ Е ОСТАВИЛ

malko sa mom4etata kato tebe..ti qvno si istinski muj...ne de4ko kato pove4eto mom4eta....evala ti!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Мега фен Аватара на Hilary_
    моме я по спокойно както ти казаха другите измиваш се...не е задължително със сапуни и такива неща че не е много полезно...и си готова....щом иска нека го направи!!! :P

Измий се добре преди да се видите и така.

Голям фен
    спокойно, няма страшно вс ти го казаха ще го кажа и аз изкъпваш се, и после интимни мокри кърпички като ходиш до WC... или се изкъпете заедно, още по- секси е :P

Град
    127.0.0.1
    момиченце мили преди секс задължително се изпишкайте, изакайте, и измийте ДОБРЕ.. не мисля, че е нужно да обяснявам за космите по срамните части.. така, че смело напред..
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

Абе я спокойно
    Като се миеш/къпеш поне по веднъж на ден, няма никаква опастност да му миришеш или нещо подобно
    Успех
    Целувката е езикът на Света ! Искаш ли да си поговорим ?

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]
    Цитирай Първоначално написано от Slain
    Просто се измий добре, може да изплозваш някой от ония интимните сапуни
    То не е полезно да ги използва често, защото все пак това си е вид сапун и убива микробите, а във влагалището има куп полезни микроби, без които картинката става зле...
    Има интимни гелове БЕЗ САПУН. Аз ти препоръчвам Lactacid /Лактацид/. Той НЕ съдържа сапун, има млечна киселина, много е добър и има много приятна мирима. Продава се в аптеките , цената е около 9-10 лв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си