- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той иска да ме лиже..
хахахаахахаххахаахаПървоначално написано от plmn``
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Ем, че изкъпи се. Ибръсни се. Интимен гел а-у. Смени си бельото. Сложи си лосион за тяло. Не ходи до тоалетна преди акта. Нека те лиже преди да сте го правили. И гледай да е до 2-3 часа макс след като си взела душ и 101% няма да има проблем..Първоначално написано от kvosekiorish
Аааа- да!! И се успокой и не стискай краката:P
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Точно затова не се ползва сапун, а интимен гел /медицинска козметика/. Това не знам за кой път вече го пиша с надеждата все някой да го проумее!Първоначално написано от ;
Това за стискането на краката и за спокойствието ми напомня за самата менПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
predi tova okupise i se oble4i 4isti belio![]()
i sled tova toi e 4ovek
Е ок ще се изкъпе.А ако соковете и имат кофти миризма ?!
Тогава кво праим![]()
Булка няма страшно давай....няма по хубаво нещо от това...(поне така са ми казвали момичетата ддз![]()
)
Ами освен интимният гел и кърпичките се сетих още нещо ,но звучи малко шантаво...Преди да се видите си сложи една ежедневна превръзка Discreet ,защото имат силен аромат и така ще меришеш на хубаво...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Има си специфичен вкус, но повечето момчета не се отвращават а напротив. В началото и аз се дърпах, но е глупаво и изпускаш.![]()
Изпадал във възторг,че те не може ли да станат и да си отидат.Той с лекота разчленявал телата,а плътта от костите отделял с помощта на изваряване.Всичко това било за него акт на любов - последния достъпен за неговата жертва...
Дай му :P
Само го остави да те излиже и ще видиш няма да искаш да спреш :P :P :P :P :P :P :P
Първоначално написано от sex_na_eks
ее сега зависи ако е опитен и знае какво да прави може и да не иска да спре ама ако не е ще седи и ще лиже безполезно![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Мацко хигиената му е майката.Едно душче преди да правите секс и готово ... това е всичко
Можеш само да съжаляваш че не си му дала да те лиже все още.. БЪДИ СИГУРНА ЧЕ ЩЕ ТИ ХАРЕСА
![]()
![]()
Жестоко е ...
![]()
Като почне да те лиже ще му се молиш после да не спира
![]()
Ми бръкни с пръст в минджата и го помириши.
след като прочетох първите няколко идиотски мнение реших да кажа моето
влагалището отделя секрети при възбуда, които си имат миризма. просто не е възможно да не миришеш. на някои мъже това им харесва, на други - не. а на повечето мъже някои жени им миришат на хубаво, а други - не. щом той иска да те лиже значи му миришеш на хубаво
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Не се притеснявай толкова...
Дай му, ще видиш, че няма по-готино нещо от това ....![]()
![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
изкъпи се и му дай.няма по яко от френската![]()
Първоначално написано от мечтател
Ми дай му на момчето като искаИ за двама ви ще бъде супер изживяване.Не се притеснявай,че ще го отблъснеш с някоя не особено приятна миризма или друго такова.Отпусни се и не му мисли.Необходимо е просто да се изкъпеш преди да се видите.
те колко коментари и колко време мина от пускането на темата тя авторката сиг вече го е направила 100 пъти![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...