.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Повече от фен Аватара на VQTUR

Поредната грешка или НЕ?!

Здравейте,
    момиче съм, на 17 год и искам да се допитам до вас за съвет.
    Историята е следната:
    Вчера с 1 мой мн скъп приятел (почти на 18 ) излезнахме по работа и малко на разходка. С него се познаваме от малки и сме си добри приятелчета. От няколко дена по скай ме питаше какво да направи - дали да признае на момичето, което харесва или не. Аз го посъветвах да го направи, защото мразя нерешителността.Момичето незнаех кое е, защото беше тайна...
    Е, вече сигурно се досещате че това момиче съм била АЗ!
    И когато ми го призна точно така гледах! Харесвал ме още от малка...

Дойде ми като гръм от ясно небе, бях малко объркана в началото, но му казах че неискам да си разваляме приятелството, когато го превърнем в нещо повече. Много държа на него като човек, защото е наистина супер момче, добър, работлив, готин, дори и майка ми има мн добро мнение за него. Но ме е страх да не направя грешка.
    Страх, че ако приема, ще прецакам нещата за в бъдеще и ще го загубя като приятел.
    Този страх идва и от последната ми случка с 1 друг ''приятел'' с който нещата се получиха, но за кратко и това беше наистина Грешка. Пак сме си приятели, но не е както преди...

Та според вас, какво да направя - да приема ли или... т.е. аз вече му отказах, но винаги могат да станат нещата...

Благодаря ви за вниманието!!!

Град
    Добрич :o)
    Е,нали мразиш нерешителността? А сега по темата-ако наистина го харесваш,но като нещо повече от приятел тогава действай!Но ако не си толкова убедена,че ще се получи просто остави нещата така.

Голям фен
    ako imash nqkakvi chuvstva kym nego-priemi.ne moje da si sigurna kakvo shte se poluchi.moje i da e neshto hubavo :P
    DoN`t ReGreT SoMeThiNg ThaT OnCe MaDe You SmILe ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ako naistina go har priemi,ako misli6,4e nqma smisal,nedei
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Виж сега ,ако не тръгнете той ще те зареже и няма да сте приятели ако тръгнете ще бъдете както добри приятели така и гаджета..

Glory,Glory Manchester United!!!

Фен Аватара на SuperSizee
    Град
    ... ~_~ ...
    Да тръгни с момчета ... Аз бях направил същото ... И тя гледаше като теб,но сега сме само приятели като преди ... Е наистина много пъти и усещах устните,дупето,тялото,нооо минали неща ...

Град
    Дълбините на канала :D
    ооо мили4ка....веднъж изпитал ли е тези 4увства към теб приятелството ви никога няма да е съ6тото.....сама обмисли добре

Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    Виж сега ,ако не тръгнете той ще те зареже и няма да сте приятели ако тръгнете ще бъдете както добри приятели така и гаджета..

Не, немисля че ще ме зареже. Той не е такъв.
    Но като се замисля в/у думите ти - защо едно момче общува с дадено момиче - защото я харесва по някакъв начин.
    А после, след време ще бъда като прочетена книга за него и няма да съм му интересна и съответно няма приятелство...

Цитирай Първоначално написано от SuperSizee
    Да тръгни с момчета ... Аз бях направил същото ... И тя гледаше като теб,но сега сме само приятели като преди ... Е наистина много пъти и усещах устните,дупето,тялото,нооо минали неща ...
    т.е. тръгна ли ли сте с нея, щото нещо неразбрах мн добре.

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми ако го харесваш защо да не опитате!

Град
    ... ~_~ ...
    Цитирай Първоначално написано от Just___me
    Да...

Да...
    Браво!

А после неизгуби ли интерес към нея, след като бяхте ходили. В смисъл, то си е до човека де, но един вид вече си я минал и... я имаш за бифша...
    оффф, нз, мн ми е трудно да реша какво искам, т.е. аз нямам нищо против да стане нещо ПОВЕЧЕ, но неискам да направя ГРЕШКАААА

Град
    ... ~_~ ...
    Наистина си е до човека даже на РД имаше целувка ,но само това като едни приятели,но е много трудно момче и момиче да са само приятели...Рано или късно става нещо такова...А колкото до това просто някак си така стана , че сега си е като преди нямам идея , но може би имаме вина и двамата

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Ако го хоресваш - тръгни с момчето,а с времето ще разбереш как ще се развият нещата. Не ти препоръчвам да се потдаваш на страха си,защото така може да пропуснеш много неща,които ти предлага живота и то само защото теб те е било страх за това, какво би станало в бъдеще...
    Но ако не хо харесваш,а го имаш само като приятел - по-добре си останете приятели,а не да си играеш с чувствата му. Да,отначало ще му бъде гадно,но по-добре отколкото да е разиграван и наранен..

П.П Разясни си какво изпитваш към него,ако въобще изпитваш нещо по-значително..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Изясни си дали искаш да сте нещо повече от приятели.Ако е така, тръгни с него.А ако не го харесваш - трябва да се примири с положението.

Бе вземи го гръмни, след това лапни една пиратка и я запали. Ако оцелееш - гръмни се с 9мм пистолет/по-голям калибър.

Град
    pz city
    от приятелството често излиза няй-силната и хубава любов или голямото разочорование .... средно полужение няма ..... поне така мисля аз ..... но няма как да разбереш без да опитате
    На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
    разтваряш си краката уж без да искаш..

Вече започвам да се забърквам в някаква каша...
    Без да искам дадох надежди на едно друго момче и сега има нещо като флирт м/у нас. Аз неискам да му давам напразни надежди а в момента точно това се получава...

А за френда - дето ми предложи... ще видя как ще потръгнат нещата след като се върне ( сега е на море)
    Мисля да опитаме, все пак е добро момче, пък и ще бъде яко, мисля че.

Благодаря на всички за оказаната помощ!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    за 17 годишна акъла ти е кат на 14.... ако мислиш че няма да го изгубиш като си го отрязала, много бъркаш... така че може да го фанеш
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Немисля че от тази тема може да се разбере на колко годишна ми е акъла, но все пак... мерси за мнението
    И не съм го загубила!!!

Град
    anytime, anywhere
    Вече започвам да се забърквам в някаква каша...
    Без да искам дадох надежди на едно друго момче и сега има нещо като флирт м/у нас. Аз неискам да му давам напразни надежди а в момента точно това се получава...

А за френда - дето ми предложи... ще видя как ще потръгнат нещата след като се върне ( сега е на море)
    Мисля да опитаме, все пак е добро момче, пък и ще бъде яко, мисля че.

Благодаря на всички за оказаната помощ!
    Бива ли да правиш така и да даваш напразни надежди на момчето ?!
    Пробвай с въпросния ти приятел.Нищо не губиш,може да се окаже любовта на живота ти.

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от UnABooMBeR
    + много
    Абсолютно вярно е това, така или иначе вече се е стигнало до тука ...
    So free

Това е изключително гадна ситуация ... в която и аз съм изпадал ... момичето ме харесваше обаче аз реших да не предприемам нищо и в крайна сметка бяхме приятели известно време обаче беше неловко и скоро всичко приключи ... стореното сторено ! Не можеш да направиш нищо, така че действай !!! Щом ти е признал такова нещо като приятелство вече няма .. тъжно но е така .. успехчета

Град
    anytime, anywhere
    В интерес на истината и аз имам подобен случей.Преди години 1 момиче (за мен момиче на 6) ме харесваше,бяхме много добри приятели.Писа ми валентинка даже и постоянно ми помагаше в училище,защото не ми вървяха езиците и аз предпочетох да си останем само приятели,без да предприемам абсолютно нищо и без да говорим.Неможе всеки добър приятел/ка да е твоя любов.

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Има много такива теми, поразрови се
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си