- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем .. !!
Наскоро се запознах с едно момче .. Струваше ми се адски готин,симпатичен а и имахме адски много общи теми за разговор .. Попринцип живеехме в един и същ град обаче скоро той се премести и си идва рядко .. Досега никога не сме излизали .. Наскоро се привързах много към него и започнах да го смятам за повече от приятел .. Миналата седмица ми се наложи да ида в чужбина .. Точно тогава тои ми прати SMS и ме питаше дали искам да излезем .. Стана ми много гадно, но все пак му отговорих че не мога защото не съм в България .. Но все пак това си беше истината .. Когато се върнах му обясних всичко и той ми каза да не се притеснявам защото можело и следващия път да излезем но аз мисля че на него му е станало адски кофти и на съм сигурна че ще поиска пак .. Освен това мисля че и той ме смята за нещо повече от приятелка защото напоследък почна да се държи много странно.. А и ме нарича с много мили обръщения .. И не знам какво да мисля .. Адски много съм объркана .. А дори и да излезем не знам какво да правя и как да се дърйа с него .. Просто ме е срам и имам комплекси от това че съм грозна,дебела и т.н. (както всички момичета) макар че всички ми казват че не е така .. Моля ви дайте ми някакъв съвет .. И кажете какво бихте направили на мое място .. Мерси предварително .. :]
т.7
krem4et0
s0met!mes the 0nly pers0n y0u can trust !s y0urself .. :]