- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПРОБЛЕМ !
Тази седмица бях на Франция и там се запознах с едно момче от Литва .. Беше много добър и беше сладък .. Завъртя ми главата .. И аз неговата също изглежда .. Обаче на сутринта той си замина и аз останах сама само с едно листче в ръка в което пишеше скайп-а му и е-мейл .. Плаках много и не знам какво да правя .. Мисля че почнах да го забравям .. И отново да харесвам този който преди .. Но все пак още ми се върти в главата .. А обичам другото момче .. Какво да правя ?
т.7
krem4et0
s0met!mes the 0nly pers0n y0u can trust !s y0urself .. :]
Щом ти е дал скайпа и и-мейла си явно иска да продължите да комуникирате , но ако смяташ , че връзката ви няма перспектива хич не го и търси . Успех !
Ем не смятам нищо но едва ли ще го видя отново .. Все пак е от Литва .. А толкова много искам ..![]()
я пъ вчера бяхме на луната и си харесах ена юпитерийка...ама тя си тръгна щот и свърши отпуска и ми даде МСН и скайп ся ше рева мноо![]()
![]()
![]()
![]()
Еми опитваш нещо друго,което ти отвлича вниманието.Момчета/момичета много,но истинските,свястните се намират трудно и затова ти е така мудно
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Не мисля,че има смисъл да го търсиш и само да си причиняваш болка!
Ами щом ти е дал имейл и скайп пишете си.![]()
Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...
ee spokoino 6ti mine vremeto e nai dobriq lek i az predi 2 godini bqh na more v marmaris i se zapoznah s edin ot rusiq razmenihme skype ama da sme si pisdali mn malko pati i vij minaha 2 godini i ve4e sam go zabraila makar 4e i az postoqno za nego misleh pak i pri tova poslednata ve4er predi da si tagnem sam revala kakvo li ne sma praila ama eto na zabraih go![]()
Увлякла си се,но това не е любов..може би би била ако бяхте от едно място(т.е-държава) затова можеш само да си пишеш с него,но няма смисъл да се надяваш на повече
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ти като не го виждаш,ще го забравиш! Ама ако си пишете мисля,че ще ти е по-трудно.
Пиши му..
пп:тва да не е няква фейк историйка..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
мене п1к ми се в1ртят 2 момичета... к'во ш'е пра'им с'а![]()
Като гледам нямаш голям избор при положение,че е на путка си майна разстояние ... По-добре иди при приятеля си и го остави да ти отвлече вниманието и да те накара да мислиш за него ... аС какво да кажа като преди време се запознах с мъж на НДК от Румъния бяхме половин ден заедно няма и толкова накрая трябваше да заминава за Варна някъде и после да си отива към Румъния.. Да ти описвам ли,че докато не се отдалечи до толкова,че да не се виждаме дори, той не спря да се обръща и да ме гледа някак си едва ли не влюбено докато си отиваше...Никога няма да го забравя този поглед..човек..изживяване.. Много кофти положение - Дано поне поддържате връзка в скайп или .. знам ли .. Невероятно приятно е да има и такива моменти в живота ти, които те карат да потръпваш когато се сетиш за тях...Дано остане като светъл спомен за теб и дори да плачеш - то да е от щастие че си имала късмета да се срещнете
Вярвам в теб - въпроса не е да го забравиш - ти рано или късно ще осъзнаеш,че вероятността да се срещнете отново е малка (освен ако нямате някфа връзка и възможност някой да да отиде на гости на другия примерно..) да не говорим за вероятността да сте отново заедно .. въпроса е да го запомниш с добро.. с усмивка .. да си щастлива щом се сетиш за почивката си в Париж ... макар,че си изневерила на приятеля си ... Успех, мила
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Не ! Не е FAKE история ..![]()