.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: ПРОБЛЕМ !

ПРОБЛЕМ !

Тази седмица бях на Франция и там се запознах с едно момче от Литва .. Беше много добър и беше сладък .. Завъртя ми главата .. И аз неговата също изглежда .. Обаче на сутринта той си замина и аз останах сама само с едно листче в ръка в което пишеше скайп-а му и е-мейл .. Плаках много и не знам какво да правя .. Мисля че почнах да го забравям .. И отново да харесвам този който преди .. Но все пак още ми се върти в главата .. А обичам другото момче .. Какво да правя ?

т.7
    krem4et0
    s0met!mes the 0nly pers0n y0u can trust !s y0urself .. :]

Щом ти е дал скайпа и и-мейла си явно иска да продължите да комуникирате , но ако смяташ , че връзката ви няма перспектива хич не го и търси . Успех !

Ем не смятам нищо но едва ли ще го видя отново .. Все пак е от Литва .. А толкова много искам ..

Град
    Пловдив
    я пъ вчера бяхме на луната и си харесах ена юпитерийка...ама тя си тръгна щот и свърши отпуска и ми даде МСН и скайп ся ше рева мноо

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Еми опитваш нещо друго,което ти отвлича вниманието.Момчета/момичета много,но истинските,свястните се намират трудно и затова ти е така мудно
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Не мисля,че има смисъл да го търсиш и само да си причиняваш болка!

Виж какво ще ти кажа,хората казват ,че само веднъж късмета чука на вртрата и има шанс да го изпуснеш ако не чуеш!!!Направи си равносметка дали има възможност ,но какво пък най- много да отидеш при него някой ден!!!

Ами щом ти е дал имейл и скайп пишете си.
    Every night I will be in you dreams, cause only there I will be yours...

Голям фен Аватара на asasfdf
    пишете си най-малкото!

ee spokoino 6ti mine vremeto e nai dobriq lek i az predi 2 godini bqh na more v marmaris i se zapoznah s edin ot rusiq razmenihme skype ama da sme si pisdali mn malko pati i vij minaha 2 godini i ve4e sam go zabraila makar 4e i az postoqno za nego misleh pak i pri tova poslednata ve4er predi da si tagnem sam revala kakvo li ne sma praila ama eto na zabraih go

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Увлякла си се,но това не е любов..може би би била ако бяхте от едно място(т.е-държава) затова можеш само да си пишеш с него,но няма смисъл да се надяваш на повече
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

zabravi go i gledai napred qvno nqma da ste zaedno!

Супер фен Аватара на Amateur
    Да не е само той!

Град
    Париж
    Ти като не го виждаш,ще го забравиш! Ама ако си пишете мисля,че ще ти е по-трудно.

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    Пиши му..

пп:тва да не е няква фейк историйка..

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Град
    РЮАР
    мене п1к ми се в1ртят 2 момичета... к'во ш'е пра'им с'а

Като гледам нямаш голям избор при положение,че е на путка си майна разстояние ... По-добре иди при приятеля си и го остави да ти отвлече вниманието и да те накара да мислиш за него ... аС какво да кажа като преди време се запознах с мъж на НДК от Румъния бяхме половин ден заедно няма и толкова накрая трябваше да заминава за Варна някъде и после да си отива към Румъния.. Да ти описвам ли,че докато не се отдалечи до толкова,че да не се виждаме дори, той не спря да се обръща и да ме гледа някак си едва ли не влюбено докато си отиваше...Никога няма да го забравя този поглед..човек..изживяване.. Много кофти положение - Дано поне поддържате връзка в скайп или .. знам ли .. Невероятно приятно е да има и такива моменти в живота ти, които те карат да потръпваш когато се сетиш за тях... Дано остане като светъл спомен за теб и дори да плачеш - то да е от щастие че си имала късмета да се срещнете Вярвам в теб - въпроса не е да го забравиш - ти рано или късно ще осъзнаеш,че вероятността да се срещнете отново е малка (освен ако нямате някфа връзка и възможност някой да да отиде на гости на другия примерно..) да не говорим за вероятността да сте отново заедно .. въпроса е да го запомниш с добро.. с усмивка .. да си щастлива щом се сетиш за почивката си в Париж ... макар,че си изневерила на приятеля си ... Успех, мила
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Не ! Не е FAKE история ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си