- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Детско държание...защо ? ;(
Даже не мога да си обясня как все още си с него...Надявам се,че хората,които са ти казвали да се жертваш още за безсмислената ти връзка,не са ти повлияли...Я стига!Той не е последното момче на света,аи не те заслужава изобщо...Веднага трябва да го зарежеш...Що за повведение?Та той се държи с теб като с боклук...А пък това,че слуша приятелите си е още по-лошо,защото от странични хора пропадат повечето връзки...Ако все още искаш да те третират като играчка,продължавай,а ако ти е писнало-зарежи го...![]()
Според мен това момче само те разиграва и не иска нищо сериозно да се получи между вас, така че съветът ми е да не се занимаваш повече с него![]()
И аз съм имала подобен случаи, случи ми се наскоро. Разделихте сме, защото не съм свикнала да бъда с някой, който е безотговорен и несериозен.
Въпросите пред теб са дали той изпитва същото, което и ти и дали го обичаш дотолкова, за да се бориш?
Можеш да спреш да го търсиш за момент, за да предизвикаш вниманието му.
Те повечето момчета се държат така, когато са сред приятели( нали трябва да се покажат като по-мъжествени) А ако те прегърне или целуне може да решът, че е мекушавА за тва, че не ти се обажда на време само той може да ти отговори!
![]()
Първоначално написано от пLiнцесkъ
+1![]()
И след като се влияе от приятелите си - много лошоПървоначално написано от dark_sw
![]()
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !
tc da i moq biv6iq tai prai6e sabrali sme se kompaniq i toi samo ko pr pak negovite pr s gadjetata tam sa natiskat celyvat ..(( prosto ne si zaslujava6e za toq!! ..
am saveta mi ako naistina izpitva i toi silni 4yvstav kam tebe vreme e da mu kaje6 da gi pokazva in4e krai