.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Даже не мога да си обясня как все още си с него...Надявам се,че хората,които са ти казвали да се жертваш още за безсмислената ти връзка,не са ти повлияли...Я стига!Той не е последното момче на света,аи не те заслужава изобщо...Веднага трябва да го зарежеш...Що за повведение?Та той се държи с теб като с боклук...А пък това,че слуша приятелите си е още по-лошо,защото от странични хора пропадат повечето връзки...Ако все още искаш да те третират като играчка,продължавай,а ако ти е писнало-зарежи го...

Според мен това момче само те разиграва и не иска нищо сериозно да се получи между вас, така че съветът ми е да не се занимаваш повече с него

Мега фен Аватара на Pliok0019
    И аз съм имала подобен случаи, случи ми се наскоро. Разделихте сме, защото не съм свикнала да бъда с някой, който е безотговорен и несериозен.

Въпросите пред теб са дали той изпитва същото, което и ти и дали го обичаш дотолкова, за да се бориш?

Можеш да спреш да го търсиш за момент, за да предизвикаш вниманието му.

Те повечето момчета се държат така, когато са сред приятели( нали трябва да се покажат като по-мъжествени) А ако те прегърне или целуне може да решът, че е мекушав А за тва, че не ти се обажда на време само той може да ти отговори!

Цитирай Първоначално написано от пLiнцесkъ
    ми щом не те хар приятелите му а той мН се влиае от тях ... мисля че е ясно шо се държи така в компания ... :х

а инече можеш да поговориш с него

+1

Град
    **Sofia*
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Ами , щом поведението му е детинско значи просто не е достатъчно зрял за сериозна връзка . На твое място бих го зарязала , защото не понасям някой да се държи пренебрежително с мен .
    И след като се влияе от приятелите си - много лошо
    Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !

Голям фен
    tc da i moq biv6iq tai prai6e sabrali sme se kompaniq i toi samo ko pr pak negovite pr s gadjetata tam sa natiskat celyvat ..(( prosto ne si zaslujava6e za toq!! .. am saveta mi ako naistina izpitva i toi silni 4yvstav kam tebe vreme e da mu kaje6 da gi pokazva in4e krai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си