- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- По време на цикъл забременява ли се :?
Или тоест възможно ли е
![]()
Възможно е ,постоянноособено при по младите момичета
![]()
Баси ужаса,уляля , мен защо ми казаха,че е невъзможно![]()
Ае ае,вие не разбирателека нощ.Някой ако е по компетентен да пише
![]()
Малшанс...
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
http://spodeli.net/5/story-587.html
Големите разбирачи,баси `ората.. a damn homie a mean homie.. :>>
Има 3568673946 такива теми! Да беше потърсила малко преди да правиш нова за това. По темата: Да може да се забременее! Шансът е малък, но го има. Затова ползвайте презерватив!
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Разбирателството между хората води до забременяване![]()
6toto e mn malko veroqtno gore dolu spored men okolo 1% e veroqtnosttaПървоначално написано от escalipso
(h)
Така наизуст не може да се говори.
Ако цикълът на момичето е РЕДОВЕН - 28-30 дни, шансът е минимален - трудно при редовен цикъл овулацията ще се измести толкова драстично.
НО ако има нередовен цикъл - закъснения, не й идва месец-два подред, цикълът е много кратък и т.н. (както е често при младите момичета 11-18 г), има ГОЛЯМА вероятност овулацията да се измести, и вече има сериознен шанс да се забременее по време на цикъл.
Хаха .. ние не сме разбирали .. Защо тогава ти си тази, която пита?Първоначално написано от escalipso
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Има шанс, дори и минимален..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Ако не се, нямаше да пиша сега![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Възможно е, тъй като яйчниците се редуват да овулират. Не става въпрос за изместване на "цикъл", а за това, че вторият "почиващ" си през този цикъл яйчник може да овулира по време на менстуация. Така че отговорът е "Да, забременява се по време на менструация!"
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
оо боже вие поне знаете аз имам една приятелка ТЪПА онзи ден ми съобщи че са го праили без презерватив както всеки друг път обаче този път му дала да свърши в нея![]()
и си мисли че докато е в цикъл не може да за бременее аз и викам ти си луда може а тя ми вика че после си изкарала спермата божееее
а кажете ми са по тъп човек има ли ама нищо тя после ще си пати
![]()
![]()
авторката на темата поне пита ... и да може да се забременее
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Ох... бе момиче ест, че има вероятност дори и малка има я факт е.....
не се забременява само по време на менопауза :P