.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 181

Град
    Шопландия
    Както се казваше в оня виц - ми като повръщаш, що я чукаш бре?!?
    Като ти е гадно, кво ни занимаваш - прави си каквото искаш и недей да дрънкаш тъпотии
    Ако учтивото искане се окаже безуспешно, просто вземи онова, което ти трябва.

ами.. просто не го прави..
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Не знам за тебе, но да я слушам как стене, от това което правя с езичето си там долу, се възбуждам изключително много. Никак не е гнусно. Като усетиш, че доставяш удоволствие на партньора си си доставяш подобно удоволстви и на себе си!

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Абе ти като не можеш да си представиш да лижеш момиче от долу....Представял ли си си да лижеш момче от долу?

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Ох, как обичам да лижа. Толкова е готино, когато момичето си е поддържано, че мога да прекарвам ужасяващо много време между краката й.
    Eating isn't cheating - Arnold

Е като те е гнус не го прави...

Град
    Русе
    В любовта няма нищо гнусно, срамно и извратено, тогава когато и двамата партньори го желаят
    Наистина безмислена тема! Когато не желаеш да правиш нещо - ПРОСТО НЕ ГО ПРАВИШ и не ангажираш останалите с "проблема си"... а както казаха и много преди мен - това не е проблем !!!
    Мисли позитивно! Усмихвай се! Вярвай в себе си!

И аз не съм чувала за момче с такъв проблем...ти сега като се замислиш ти е гадно....ама като се нагорещите...просто затваряш очи и.... после ние момичетата(повечето де ) връщаме услугата

епа ка няя те е гнус .

Мен пък ме кефи.

е па ка няя те кефи .

Като не ти се прави, просто не го прави, а и като те слушам май няма и да ти се наложи скоро Но за в бъдеще да си знаеш

ТИ СИ ПЪЛЕН ИДИОТ!! аз бих лизал всяко момиче..без значение дали е мръсна долу или не..дали има косми или не и дали мирише или не...ще си я лижа много. мн обичам да го права
    Sinan Sakic rulzzz

Еми брат ко да ти кажа мене па прекалено много ми харесва да лижа партньорката си... просто като я виждам ка ксе възбужда и мога да я лижа цял ден :P :P

Факта,че виждам много отговори " обичам да лижа" ме кара да се усмихвам, евала ви момчета. Но не разбирам защо нападате момчето. Като не иска да го прави, да не го прави. Аз лично толкова много обичам да правя свирки на партньора си, че почти не ми пука дали той ще ме лиже или не. Просто според мен в секса не е задължително за всеки да има поравно...мое мнение

А на автора ще кажа да си гледа кефа, както си знае, със или без лизане секса е най-якото нещо на света!
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Еми много си права...
    Аз налки това казвам,че доста ме кефи да лижа една жена и може и тя да не ми прави свирки...
    Но и за автора както той си иска...не е задължително да лиже някоя

Ma 6e iska6 svirka posle nali??

Град
    Ямбол
    Разни хора, разни идеали.
    Защо го наричаш проблем? Има много хора като теб.
    Аз примерно не харесвам да правя орална любов... не го приемам като проблем и все още не съм си прерязала вените.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    амии..не мога да те разбера..когато правиш секс с някой..как го приемаш? би трябвало да разбираш по такъв начин: даденото момиче си е твое...(дори да не я обичаш) харесваш си я..цялото и тяло е твое..можеш да я целуваш..всичко..просто си е твоичка и тва е мн сладко не мога да разбера как ще те е гнус от интимните части на момичето ти..? ама щом така мислиш..:хх
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от didi_baby
    Ми виж сега,ако момичето се поддържа няма какво да те е гнус,само като я видиш как се гърчи от кеф и ти пъшка...

Wow за пръв път чувам момче да го е гнус..просто недей да мислиш за лизането като за нещо гнусно,настрой се за нещо приятно и хубаво..
    А предполагам ти искаш от нея свирки..как ще се почувстваш ако тя ти откаже защото я е гнус ?!?

ми катоте е гнус не го прави и готово тя ще си намери кой да и свърши работата

Баш проблем си е и то в психиката. Разбери както го възприемаш ти...така е.. ако се наласиш...така че да си сиг че ще ти е яко...ако се престрашиш си кажеш "кфо толкоз>нищо особено" ще видиш че не е толкова зле момчетата които акзват ч е е гадно значи не са попаднали на когото трябва. А и.. малко нахално е да изисквате от нас да ви лапаме а в същото време да не връщате жеста?

Братче как те е гнус а ти като искаш да ти прави свирки какво? Замисли се,трябва да даваш за да получаваш както се казва...
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

Mi i men me e gnus da pravq svirki i ne pravq Въпреки ,4е мо приятел мн. иска да ме лиже дори аз не го искам ма тои настоя насила даже ,а ти да не исакш :Д и така тои иска и ми прави орална аз не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си