- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо се държи така?!
Здравейте..преди малко се скарах с приятеля си и то за простотии (няма смисъл да ги изреждам)-накрая той ме обвини,че когато сме заедно аз въобще не съм говорила(което не е вярно) Какво му става на тоя човек?! Аз винаги го изслушвам,съобразявам се с него,а сега...Казах му че от няколко дена съм забелязала промененото му отношение към мен и го попитах какво има.Отговори,че няма друга,а че му било скучно..е,аз на шут ли да се правя?Защо си го изкарва на мен?Аз ли съм виновна,че не си е взел книжката и че има много работа?! Защо се държи така?! Дайте ми съвет какво да правя..моля ви!
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами може би не си ти виновна,но не ти ли е ясно,че в момента е под стрес!Всеки,когато е под стрес си го изкарва на хората,които обича!Просто недей да обръщаш внимание на обвиненията му и изчакай този период да отмине!
Еми това правя,изчаквам,но ми е крайно неприятно когато ме обижда.Последното,което му писах,е че съм му обидена и въобще няма да го търся![]()
Watching the stars
Go by...
Мисля, че това е временно.Както каза ma tian rui - той е под стрес.Не го вини, ще му мине и всичко пак ще е ОК.И все пак му кажи, че те наранява като те обижда, защото не заслужаваш такова отношение.![]()
ами може би се е зинервил от тези работи и за това си го зикарва на близките си хора..опитаи се да го издържиш и нещата постепенно ще се нормализират..но ще е лошо ако той ти вика и ти също..тогава може и да се изнерви още повече..разсейвай го да не мисли много за това![]()
Той отбягва срещите ни а по скайп е абсурд да го разсее човек.Вчера вечерта му се обадих да се чуем и кво-аз му вадих думите с ченгел.Добре,оставих го да си работи и не му преча..ама и той не е прав като се държи така,поне според мен не е прав.
Watching the stars
Go by...
Как така отбягва срещите ви? Втф?
Иначе като човек е в по-"огнено" настроение въобще не се съобразява и не мисли какво казва и кой наранява, просто е като сляп откъм усет за нещата, не се шашкай толкова. Лятото също действа смазващо, затова може да му е отпуснато и скучно. Че не е прав така да се отнася, не е, ама повечето хора са така. Рядкост са тези, които дори в такова настроение се сдържат и запазват някакво самообладание.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Отбягва срещите в смисъл такъв,че когато съм го канила да излезем е отказвал..ох..ще чакам сам да ме потърси.Предавам се
Watching the stars
Go by...
Не че се бъркам и правя "мъдри" заключения, ама това е...странно за една нормална връзка.
Ти хубаво се предаваш обаче и ти някой път прояви малко повече хладина и воля, за да не се оставяш да те разиграва както си ще ;]
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
В момента това и правя
Watching the stars
Go by...
Пиши после как се развиват нещата!Първоначално написано от VerryBerry
Ох,нещата се оправиха за щастие.Сам се обади и се изяснихме.Благодаря на всички за мненията.Темата може да се закрие![]()
Едит: I'm sooo happy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Watching the stars
Go by...
Ами и аз съм била така няколко пъти ... просто си поговорете и си изяснете нещата![]()
Съвета ми е да го оставиш на спокойствие няколко дни и той сам ще дойде при теб когато е готов!![]()
..this world is watching me..
еми...ако му направиш някоя хубава свирка би тряяло да е мн доволени да не му е ску4но
I can't stop myself from loving you <3