през това лято бях много заета,ходих на почивки,миналия месец се върнах и от няколко дни мисля само за това.... :
аз съм 1.50 висока както споделих в една от темите ми.Исках да попитам дали този витамин А действа за ръста,някой да е пробвал?Мисля днес или утре да си го купя,полезен ще ми е,но също така искам да пазя диета и да стана по - висока,всеки ден скачам и клякам,и коремни преси правя,дали ще помогнеМного ми се иска поне 1.65 да стана,и за училището да съм със нормално тегло..и височина..макар че няма да стане за един месец
комплексирам се и от това,че всички в училището ми са много високи аз съм най най ниската,пълна съм ...60 кг гръдната ми е 106 много е смешно и кофти така..
а горе долу след колко време ще има разлика във ръста ми ако взимам редовно този витамин и си скачам на въже например?И ако тренирам и отслабна гърдите ми дали ще намалеят..е не искам да съм плоска като дъска но определо искам поне едни 15 сънтиметра да изчезнат
![]()
Ооо, и аз се интересувам от растежния витамин!![]()
Иначе малкото,което знам за него,е: повишава устойчивостта на организма на инфекции,участва в механизмите на зрението(при авитаминоза се получава кокоша слепота-не виждаш добре при здрачаване) и играе роля при запазване целостта на лигавиците и на кожата.Ест,участва в процесите,свързани с растежа на тялото-то затва се казва и витамин на растежа.
Съдържа се в рибеното масло,но моята лекарка каза,че от него се пълнее и то доста,черния дроб,кравето масло,жълтъка на яйцето,млякото.
а ако се пие на хапчета пълнее ли се![]()
![]()
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Ами аз си бях купила ребено масло в една малка кутийка с кръгли хапченца.Хапчета ли бяха,нз,ама едни кръгли и като ги стиснеш-изстича течностА как иначе се продава самият витамин,дали е в чист вид де,не зная.
![]()
Anastacia is the best of the best! Rainbow is the best!
Естествено!Първоначално написано от Laura_inlove13
![]()
Не се предлага чист, а най-често в комбинация с вит. Е, който от своя страна се натрупва в черния дроб!!!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Bashta mi raboti v adipharm i mi e nosil mn vitamin A i az iskah da sum visok(i oshte iskam) v momenta sum 183 i treniram basketball.A za vitamina pri men ne pomogna tolkova!Avtorkata na temata na kolko godini si???
По добре грозна победа,от колкото красива загуба!
на 16ама аз преди 15ти септември трябва да отслабна най-вече и поне малко по-висока да стана бе,приличам на джудже
едвали тоя витамин ще ми помогне щом се пълнеело от него
![]()
Ot pove4eto vitamini moje da se nadebele zashtoto te oveli4avat apetita!Taka4e ako piesh po 1 na den edvali she ti stane nesho az pieh po 2 i imashe nekuv maluk efekt no sled vreme(no ne mislq 4e pri men e ot tva).Pisi po 1 na den pa ako ima efekt pii ma ako vidish 4e nqma gi spri.![]()
По добре грозна победа,от колкото красива загуба!
Първоначално написано от black___
Дай една снимка да видим защо толкова се комплексираш? :P
Недей така!!!С комплексите само качваш кила...