.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    тАм кЪдетО наДеждИте УмиРат

Защо все на мене ...

Просто имам нужда да кажа на някой...Имах връзка с момче което обичах до болка много,но преди месец се разделихме...И колкото и да се опитвам не мога да го преживея ...всеки ден ми липсва все повече и повече...Липсват ми простотията му,лигавенето му такива неща които преди са ме дразнили ....Сега съм с друго момче най-милото и добро момче искам да го обичам но не се получава все едно сърцето ми го няма или отказва да ме слуша Всичко ми напомня за бившия искам да продължа напред и я играя тая роля но какво правя? Лъжа единствено себе си .. Мерси за вниманието
    ИмА сМиСъЛ дА жИвЕеШ,кОгАто иМа зАщО,КоГаТо иМа За КаКво,кОгаТО иМа зА кОгО
    !!!

Ami ..kofti...no ako ne moje6 da obi4a6 novoto si gadje po-dobre se razdelete...ne e trqbvalo da si gva6tat novo predi da zapvavi6 stroto...no vse pak az sam na mnenieto 4e NE VREMETO A LUBOVTA LEKYVA VSI4KI RANI!

Re: Защо все на мене ...

Цитирай Първоначално написано от ivetoOo
    Просто имам нужда да кажа на някой...Имах връзка с момче което обичах до болка много,но преди месец се разделихме...И колкото и да се опитвам не мога да го преживея ...всеки ден ми липсва все повече и повече...Липсват ми простотията му,лигавенето му такива неща които преди са ме дразнили ....Сега съм с друго момче най-милото и добро момче искам да го обичам но не се получава все едно сърцето ми го няма или отказва да ме слуша Всичко ми напомня за бившия искам да продължа напред и я играя тая роля но какво правя? Лъжа единствено себе си .. Мерси за вниманието

За нищо пак заповядай!
    A qui

Да-не е трябвало толкова скоро да започваш нова връзка,щом не си забравила предишното си гадже.Това,новото момче,може да е мн добро,мило и т.н, но ако не го обичаш\харесваш,не го оставяй в неведение-не го заблуждавай,че имаш чувства към него,а дефакто не е така.Защото рискуваш да го нараниш

Град
    Пловдив
    кат' ти е ковти с новия ти приятел му кажи докато е време щото после на теб нищо няма да ти има,ама на него ше му е 'ного криво

Град
    **Sofia*
    Ако не можеш да си с това момче по-добре му кажи и се разберете някак,защото по този начин лъжеш не само себе си,а и него,което не е честно
    Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !

Град
    Цитирай Първоначално написано от SabrinaAa
    Ami ..kofti...no ako ne moje6 da obi4a6 novoto si gadje po-dobre se razdelete...ne e trqbvalo da si gva6tat novo predi da zapvavi6 stroto...no vse pak az sam na mnenieto 4e NE VREMETO A LUBOVTA LEKYVA VSI4KI RANI!
    Аз точно на това се надявам смисъл знам че звучи тъпо но хванах си ново гадже за да забравя бившия ама нещо не се получава,но може би с времето ...
    !!!

Град
    In every step and dance...
    Първо бъди честна със себе си, не се самозалъгвай, защото така повече боли.После бъди искрена с новото си гадже, защото ще го нараниш много, то се усеща и ще го заболи много.
    И в това положение остааш докато напълно не забравиш приятеля си...А това ще се случи вероятно когато срещнеш накой, който наистина ще те накара да забравиш дори ти коя си.
    И все пак да питам - изключила ли си вече варианта да се събереш по някакъв начин отново с бившето си гадже, щом го обичаш толкова ?

Град
    Ямбол
    Често срещано е да си хванеш друг, с мисълта че ще забравиш стария Е... да ама не ! Мисля, че ти трябва малко време, най-добре се раздели с новото момче - той не заслужава така да се подиграваш с него !
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    "градът на мечтите"
    Познато...и във всеки друг търсиш бившия...опитай се да му дадеш шанс и на твоя приятел,а ако не стане,му кажи за какво става въпрос
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Хм.. сложна ситуация
    1. можеш да истанеш с момчето, което не обичаш, но така ще нараниш и него, но пък ако останеш с него може с времето да се появят чувства към него
    А има ли надежда да се съберете с момчето, което обичаш?
    [/b]

Град
    с0фия
    леле мн кофти ... мн съжалявам чак на мен ми стана гадно ... добре де опитвала ли си се по всевъзможни начини да се съберете нещичко поне аз ако бех на твоя място нема се предам дори и цял живот да ми отнеме но пак да бъда с него помисли поговори си с него обясни му как се чувстваш и т.н. късмет
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ще го преживееш.

ХАх Ако не се впрягаш толковаа и драматизираш, ще се чувстваш много по - добре повярвай!Да, понякога най - добрия начин да забравиш някого, е когато започнеш да излизаш с друго момче, но защо не опиташ да излизаш повече с приятелки, да се забавлявате, това онова.. те да те разсейват, нали са ти приятелки

Вижте, Моля!

то поне да лъжеше само себе си... а то ти лъжеш 2-ма...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Аз вече не искам да се съберем да наистина го обичам страшно много но се случиха неща които не могат да се оправят или поне много трудно просто искам да го забравя но стана вече месец не мога мисля почти постоянно за него
    !!!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Прочетох го, моля
    ♥ ♥ ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си