Здравейте,
момиче съм, на 17 год и искам да се допитам до вас за съвет.
Историята е следната:
Вчера с 1 мой мн скъп приятел (почти на 18 ) излезнахме по работа и малко на разходка. С него се познаваме от малки и сме си добри приятелчета. От няколко дена по скай ме питаше какво да направи - дали да признае на момичето, което харесва или не. Аз го посъветвах да го направи, защото мразя нерешителността.Момичето незнаех кое е, защото беше тайна...
Е, вече сигурно се досещате че това момиче съм била АЗ!
И когато ми го призна точно така гледах! Харесвал ме още от малка...

Дойде ми като гръм от ясно небе, бях малко объркана в началото, но му казах че неискам да си разваляме приятелството, когато го превърнем в нещо повече. Много държа на него като човек, защото е наистина супер момче, добър, работлив, готин, дори и майка ми има мн добро мнение за него. Но ме е страх да не направя грешка.
Страх, че ако приема, ще прецакам нещата за в бъдеще и ще го загубя като приятел.
Този страх идва и от последната ми случка с 1 друг ''приятел'' с който нещата се получиха, но за кратко и това беше наистина Грешка. Пак сме си приятели, но не е както преди...

Та според вас, какво да направя - да приема ли или... т.е. аз вече му отказах, но винаги могат да станат нещата...

Благодаря ви за вниманието!!!