- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятелите му .. (puke)
Ами до тук всички са прави за това,че ще е тъпа грешка от твоя страна да го накараш да си забрави приятелите .. помисли си ако той не харесва твойте ти ще ги зарежеш ли заради него ? Все пак каквито и да са,са му приятели ! Опитай се някак да свикнеш с тях .. пък и задължително ли е всеки път като той излиза с тях да отиваш и ти ? Може да отдели време за тях, а след това да се срещне и с теб .. не знам до колко този вариант ще ти хареса,но знам ли може и да помогнеА също може по някъкв начин да му намекнеш за това или да му обясниш как стоят нещата и може би ще те разбере,но в никъкв случей не му казвай да заебе приятелите си или нещо от сорта : " Аз или те ? Избирай ! " .. Айде успех !
![]()
Виж сега достатъчно е,че ги пренебрегва заради тебе!Не си позволявай да искаш от него напълно да се отдели от тях,защото той не е искал от теб за си зарежеш приятелките нали?! Имай малко уважение,компромиси трябва![]()
just a kid۵
и при мен е същото... въобще не ми харесват приятелите му с изкл на няколко които са малко по свестни.. другите пият събират се да гледат мачове.. и нищо др не правят добре поне че той разбира че ме дразнят и не иска да излизам с тях колкото и рядко да го прравят вече
Все едно жените не се събират да си говорят за гримове и да клюкарстват.Първоначално написано от Sharpay
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Еми нем0гАААААААА .... немога нито да го зарежа заради тва .. нито пък мога да продалжа така .. незнам ко ше прая .. напрао ше се побъркам .. явно сяка вечер когато той излиза с неговите си " приятели " .. аз ше си седя в къщи .. (тъй като нямам с кой да излезна .. иам 2 приятелки и те почти никога не са си в града) и ше пиша тъпи теми в тийн проблемммммм !![]()
![]()
Ем да и моя тва прай кату излезне с тия .. излиза да се напий и да се лигави .. за нищо друго !!!!!!Първоначално написано от Sharpay
![]()
![]()
По- добре е да си има компания и приятели от колкото да се влачи само с теб .. така много по-бързо ще си писнете ... колкото до това да ги разедляш - наистина е голяма грешка не само от тази гледна точка .. НЕ МИСЛИ САМО ЗА СЕБЕ СИ ... недей да се проявяваш с такива капризи в 1 връзка трябва да има компромиси .. и по-добре - приятелки съвет .. помоли някой да заключи тази тема виж че вс 2ри те храни ...![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Не можеш да го ограничаваш..
Щом като държиш на него го остави да се среща с приятелите си..
Кажи му,че на теб ти е неприятно в тяхната компания и не искаш да излизаш заедно с тях..
Но не му поставяй ултиматуми да избира между теб и тях..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Моля, Някой да заключи темата !
Ти какво искаш сега?Май всичко?Момчето се е отдалечил от тях заради теб,но това не ти е достатъчно,трябва да ги остави напълно защото ти не ги харесваш?И защо не ги харесваш?Щото пият бира,псуват и се заглеждат по момичета?Е я се осъзнай и си уважавай момчето!Първоначално написано от ilsi_
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
т'ва е удост бе... как ще си заебава приятелите... ами като скъсатекуде ще отиде????????????
все едно да доиде и да ти каже : "Мило, не харесвам приятелките ти щото са големи патки!Искам да спреш да общуваш с тях!!!!!!"
да речем ти го правиш и след време късате..ти си разбита, но при кого отиваш?няма при кого...
тей че т'ва да не ти минава през ума!![]()
Ем да и моя тва прай кату излезне с тия .. излиза да се напий и да се лигави .. за нищо друго !!!!!!Първоначално написано от Sharpay
![]()
[/quote]
ама на тях т'ва им харесва!! Кой ви кара да ги разбирате?!
СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ПО ТЕМАТА ! ПОМОЛИХ НЯКОЙ ДА Я ЗАКЛЮЧИ !![]()
И да искаш, не можеш да го разделиш с дългогодишната му компания. Все пак не се познават от вчера и са добри приятели. Не е и редно дори да се опитваш, да ти кажа. По-добре го оставяй да излиза с тях 1-2 пъти в седмицата, давай му лично пространство и не го задушавай, иначе ще му омръзне от теб и ревността ти.
Отсега ти казвам,ще има много да чакаш.Първоначално написано от ilsi_
![]()
постави се на негово място а и щом вече не излиза с тях толкова често значи много държи на теб.остави го да се вижда с тях![]()
abe mili4ka ti s m0m4eto li hodi6 ili s kompaniqta mu??i koq si ti da otdelq6 4ovek ot priqtelite mu?? pfffffffffffffffffПървоначално написано от ilsi_
![]()
![]()
Казват,че всеки си има звезда и всеки угасва угасне ли тя.Звездите се ронят и хората с тях стават лека-полека на прах.Какво ли ще стане след много години когато останат в покоите сини едничък човек и едничка звезда?Ами ако угасне и тя? ..
заради четиримесечна връзка не бих си зарязала приятелите или свиквай,или го остави![]()