- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- приятелите му .. (puke)
Кво да ви кажа ..Ходя от 4 месеца с едно момче .. много държа на него той също на мен .. Разбираме се чудесно .. има само един проблем .. тъпата му компания ...... НЕ ГИ ПОНАСЯМ !!! Той иска да излизаме с тях , но на мен тая идея въобще не ми се нрави .. не мога да си представя да седна на една маса с тия хора .. не мога да ги гледам , слушам и т.н .. адски много са ми противни .. а той си ги обича и от много години излиза с тях .. ся почти ги е заебал заради мене , но от време на време излиза пак с тях и на мен ми е адски неприятно .. направо умирам от яд , че той е с тях а не с мен ! Кво да направя .. как да преодолея тая омраза и да започна да излизам с тях или пък как да го обедя да ги забрави ( което много ме самнява,че ше стане скору .. ) ;[[
ами оптай се да ги приемеш защото повярвай ми той няма да ги зареже зареди теб колкото и да държи на теб ......... и да иска да е с теб. Прие ми ги, както той приема твоите приятелки и не го КАРАЙ да си зарязва приятели зареди теб, защото това е НАЙ - ГОЛЯМА ТИ ГРЕШКА!!! Никога не карай един мъж/едно момче да си зареже приятели зареди теб или да избира между теб и приятелите му!!!
някво много егоистично ми звучи да го накараш да си забрави приятелите, щото са ти неприятни..не стига, че човекът ги отебава, за да бъде с теб, ти искаш съвсем да ги разкара..
щом харесваш него, сигурно и в приятелите му имат сходни качества, ама не си ги намерила
Според мен не можеш да го накараш да ги забрави,след като са му толкова близки и се познават от дълго време.Както ти имаш приятели,така и той.За това най-добре е да му кажеш и да намерите някакво компромисно решениеили пък ги приемаш и така
Има разоч1рования,от които много боли,а болката понякога се понася много трудно .. !
момчетата избират приятелите пред момичетата (лично мнение)![]()
...Защото той винаги ще избере тях и ти ще си прецакана!Първоначално написано от SeXy_BeBe
Абе за кво трябва да го разделяш с приятелите му бе ?? Постави се на негово място ! Не само той , но и ти трябва да го уважаваш и разбираш !Направи тая жертва за него като толкова много го обичаш .... Той няма да заебе приятели те си и може накрая да му писне и това да се окаже най-голямата ти грешка ! Не бъди егоистка .
Виж, аз имах същия проблем.Единствения вариант да не скъсате в такъв момент е просто да ги приемеш.Не е казано, че трябва да си първа дружка с тях, но все пак трябва да го направиш, ако искаш да си с него.Аз лично в крайна сметка скъсах с него само, защото не успях да преглътна гордостта си тогава /за което ужасно съжалявам/ и после по други причини и начини всъщност се сприятелих с приятелите му и осъзнах, че са далеч по мили и готини отколкото на пръв поглед, дори ми станаха доста добри приятели.Късно си осъзнах грешката, но важното, че я осъзнах.А ти не я прави ! Щом са му приятели, значи има защо.Сигурна съм, че ще откриеш положителни качества щом ги опознаеш.Успехчета !
![]()
Не си двай толко зор за глупости.Първоначално написано от 4eere6ka_kiss
Не е толкова трудно да седнеш на една маса с хора, които не понасяш. Просто не мисли, че са там и се опитай да им разбереш замисъла за всичко и колкото и да ти са противни, не смяташ ли, че трябва да направиш поне една малка жертва, заради приятеля ти, и да се опиташ поне мааааааааалко да ги харесаш.
В един човек винаги има нещо, което ни отблуска, и нещо, което ни привлича. Не може тия хора да са ти на 100 % противни..
Неможеш да му наложиш да избира теб или приятелите си ,защото не е справедливо.Опитай се да ги опознаеш може да са 4ак толкова лоши,или пък се разберете,когато излиза с теб да сте само дваматаВ крайна сметка му кажи какво мислиш за тях и се разберете
![]()
+ 1Първоначално написано от bonbonka90
![]()
+1Първоначално написано от asasfdf
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Все пак са му приятели,поговорете за това че не ги понасяш,но се съмнявам да ги зареже заради теб
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
ММмм .. съгласна съм с вас , и осъзнавам , че е егоистично от моя страна .. но явно съм твърде горделива за да направя тая жертва .. може после да съжалявам .. но незнам .. за ся мисля да си продължаваме така .. смисал да излизаме само 4-5 човека ... а не с цялата му компания .. ! Проблема не е само в приятелите му но и в "приятелките" му , заквото естествено че една компания не може да е само от момчета ! Тъпо ми е да съм с тия момичета заквото не са мой тип и повярвайте ми не само мен ме дразнят .. чувствата са ни взаимни ! Половината момичета от там са " бивши " на моя приятел,което ме кара да се чувствам още по - зле !![]()
аве момиче я чек малко ?! секи си има вкус нали ?! и приятели на които държи сръ ама тва ттвойто е супер глупаво не може да се съобразява само с теб щото не ти били приятни фр-тата му и веднага да го отделиш от тях я се осъзнай малко не си ти целата вселена че треа да бъде само с теб ... баси то и той може да не хар твойта компания ама да си мълчи нали и ти направи същото щото тва дет го отделяш от фр-тата му заради твойте капризи е АДСКИ тъп0 !!!
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Щом държиш на него, трябва да направиш компромис.Не може да искаш от него да си забрави приятелите и да спре да излиза с тях, на теб няма да ти е приятно, ако тои поиска да забравиш ти своите приятелки, нали така?Ще ти стане неприятно от този факт... Просто се опитай да ги приемеш и това е, ако паккк наистина не можеш, показвай някакво уважение от твоя страна към тях, за да не се чувства приятеля ти кофти.А и нали се сещаш, че никое момче не си оставя компанията... с коятоооо са правили само простотии
.. и така.хайде успех
Да зареже приятелите си?!Ти изобщо наред ли си да очакваш да се случи такова нещо? още повече да ти се иска. Ти може да не ги понасяш и да са ти неприятни, но това са негови приятели и би било много тъпо, ако се опиташ да го откъснеш от тях. Няма нищо по-силно от мъжкото приятелство и мъжката солидарност. Нашите женски приятелства бледнеят пред техните. Едно момиче много по-лесно би зарязало приятелите си от момче.
Така че примири се с мисълта, че Той няма да ги остави, а и ти не се надявай на такова нещо. Или свикни с тях, или просто не излизай в неговата компания, а се 'мъкнете' с твоята. Но така до никъде няма да я докарате, ако не 'споделяте' тези неща.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от SeXy_BeBe
+1
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Пхах.. не може да е с теб постоянно,
все пак приятелите са на 1во място,
дори и да не ти се нрави.
Няма да ги зареже заради теб.
На мен примерно хич не ми е приятно, когато моят е с един негов приятел, а не с мен. Но пък аз също излизам с мои приятели, а той не се сърди, така че гледам да не се сърдя и аз. Все пак може да не ми е особено приятно, но в никакъв случай не искам той да го заебе заради мен. Нормално си е все пак да има и други контакти. И би било нечестно спрямо тях да ги зареже заради теб.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Еми поговори с него нека помисли малко за теб кажи че не са ти приятни и че не искаш да излизаш с тях.Аз примерно си зарязах компанията заради Милото ми и сега с тях сме само на здравей здрасти!
Ами остави го да се среща с тяхнещо нередно и прави там или какво?
Всеки има вкус и ако на тебе са ти противни,той ги обича и ти трябва да го приемеш,иначе ще те помисли (или ако не той,то те) за егоист![]()
..this world is watching me..
Хм..не виждам за какво толкова се притесняваш.Те са му приятели и е нормално да си ги обича,дори ти да не ги намираш за забавни.Искаш да кажеш,че ти нямаш приятели?И би ги зорязала заради него?Някак не мисе вярва.Не ми се вярва и на него да му е приятно да го караш да избира така.Някак егоистично е.Трябва да си доволна,че се вижда по-рядко с тях заради теб.Дори не е задължителн да излизате всички заедно.Когато той иска да се мотат ,ти излизаш с твои дружки(боже,колко мразя тази дума) и така всички са доволни.Могат да се измислят поне 100000000 причини да се избегне неудобното положение.
За това че някои момичета са му бивши приятелки,хич не трябва да ти пука.Той е с теб,не с тях.Вече са си видели керливите ризи и няма какво повече да търси при тях.С две думи всичко ще е наред,когато си изкараш всички филми от главата и му имаш пълно доверие(да,знам ,че е трудно).
Лека вечер и успех.![]()