- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е Pedigree
Първоначално написано от Pedigree
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Джак, Органза или Бали? Джак.
Кое е най-откаченото нещо което си правила някога? Оу, доста неща, не мога да посоча едно. Сещам се за няколко - в някакъв парк някакъв пич поливаше. Ние бяхме 12 човека. Киснем с бирите, музиката до ламаринка, ние си дърдорим. По едно време пичът идва с думите "ае махайте се, гадни метъли, аз ще поливам, а вие нали не се къпете"... един от пичовете, който беше с мен, стана и му се развика. Докато се усети, този, който поливаше го измокри с маркуча. След 10 минути гледаш как 12 човека са мокри до гости и маса хора са се събрали и ни зяпат. Ужас... после цял месец ебавки.
От какво имаш фобия? Хлебарки, паяци и всякакви насекоми... бляях!
Пристрастен ли си към нещо? И ако да към какво? Сладки работи, както и бира.
С какво би искала да се занимаваш в бъдеще? Не знам. Толкова работи са ми из главата, но най - много ми се иска да съм учителка по литература.
Кое е първото нещо което ти прави впечатление в даден човек? Очите.
Какъв лек против махмурлук използваш? Много мноооого спане, а след това леден душ и суупер силно кафе... без захар.
Обичаш ли да пътуваш? Дам.![]()
Каква домакинска работа извърваш вкъщи? Чистя си стаята, мия чиниите, пускам прахосмукачка.
Остават нищожните месец и малко отгоре до започването на учебната година.. Иска ти се ваканцията да продължава все така или желаеш да си на училище? Хах, искам да започваме вече. В ново даскало ще съм... ще бъда заек, предполагам, ще е интересно.![]()
Суеверна ли си? (това го пиша във връзка с днешната дата.. ) Не.
Какви филми предпочиташ да гледаш? Ужаси.
Харесваш ли българска литература? Да.![]()
Иии.. последен въпрос - познаваш ли някого лично от този форум? Маса приятели имат регове тук, но аз не им помня никовете. Сещам се за ника на най - скъпото ми същество тук - Гарга.![]()
Име,години? Таня, 14.
Предпочитана музика? Метъл/рок.
Хоби? Киснене по пейките, обикаляне, музика, четене на книжки, цъкане из нета... обичайните.![]()
Какво е живота за теб?
-Дар от съдбата или огромна сцена на която всеки има определена роля? Дар от съдбата.
Reeespeeeect. Waaaalk.
Хм...
Предавали ли са те приятели?
Чувстваш ли се по-сигурна през нощта (както щеш го разбирай)?
Мо'е ли ти викаме колежке![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ае се женим?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Кои са ти най-интересните предмети в училище (като изключим музика, физическо и рисуване)?
И кои предмети от 1ви до 4ти клас искаш да се върнат?![]()
Предавали ли са те приятели? Разочаровали са ме, но не, никога не са ме предавали.
Чувстваш ли се по-сигурна през нощта (както щеш го разбирай)? Денем ми е най - добре.![]()
Мо'е ли ти викаме колежке? Мо'е. :P
ае се женим? Я съм млада още.![]()
Кои са ти най-интересните предмети в училище (като изключим музика, физическо и рисуване Cool )? Литература и история.
И кои предмети от 1ви до 4ти клас искаш да се върнат? Всички.![]()
е аз няма за дърто да се женя...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Искам и аз да ти викам колежкеее...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ми, хуу. ;pПървоначално написано от GbSy
Коя е любимата ти книга ?
Ами филм ?
С високо самочувствие ли си ?
Коя зодия си ?
Харесваш ли външния си вид ?
Влияеш ли се от мнението на околните ?
ЕЕЕКажи, че аз съм със специални привилегии, хъхъ :Р
Иначе...
Dark Tranquillity и Agalloch? Доколко обстойно, щото държа да ги чуеш и да ги възприемеш, мисля че си способна на това
Ще ме убиеш ли ако ти кажа, че имам баница с боза :Д?
И кое е по-арно - таратор, мусака или баница?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
До колко часа те пускаха родителите ти, когато беше малка?
Кока-кола или фанта?
Колко пъти дневно си миеш зъбите?
Хей ..
Колко пиърса имаш по себе си и къде.. ?
Спорта или алкохола?
![]()
Мусака... аааууу... мусакаааа!!Първоначално написано от ScionOfStorm
![]()
Ъъ .. кой ти е любимия жанр / ако мога така да се изразя / от разновидностите на метъла ?
фуцк офф!Първоначално написано от ScionOfStorm
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
До колко часа те пускаха родителите ти, когато беше малка? Е, то още съм си малка, но никога не са ми казвали час. Нямала съм вечерен час. Сама си преценявам, а и те са пичове. И в 00 да се прибера, няма да им е пробрем, стига да знаят с кого съм.
Кока-кола или фанта? Кола.
Колко пъти дневно си миеш зъбите? Поне 2 - 3.
Хей .. Хаайй.Btw, супер странно ми беше, като разбрах, че и ти имаш рег в ПФ, не знам що.
Колко пиърса имаш по себе си и къде.. ? Точно сега е останал само Industrial - ла. Сега спестявам пари за лабрет и ципата на езика. (:
Спорта или алкохола? алкохол![]()
Ъъ .. кой ти е любимия жанр / ако мога така да се изразя / от разновидностите на метъла ? Ох, тука ми е толкова трудно. На моменти съм. Понякога хеви, друг път траш... или пък дет, или блек. Понякога и фолк. Не мога да избера само едно.![]()
Сциона е с привилегии, щото е от MW. ^^
Мда.Първоначално написано от Pedigree
Аз се регнах скоро.
Да се образовам малко преди да си напрявя пиърс на веждата.
И съм много доволна.Научих доста неща.
Страхотно ти стой индустриала да кажа пак. <3
Прекрасни планове.Дано ги осъществиш скоро. ^ ^
хех индустриал - супер![]()
може ли да го видя? :Д
Като сме ги почнали пиърсите..![]()
Освен лабрета и под езика, какви други пиърси искаш?
Очна линия или молив?
От колко бири се напиваш? :P
Това е за сега, ама не си помисляй, че ще се измъкнеш само с тия въпроси.![]()
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
halino0r, то и аз от скоро съм там. А ти трябва да ми покажеш твоя на веждата. :P
Първоначално написано от ЕPu
Амм, не смяташ ли, че е рано да се напиваш?Нямам нищо, ама абсолютно нищо против теб, просто питам.
![]()
П.П. Искам и аз да съм на горещия стол, ама наистинааа!![]()