- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще направите в тази ситуация?
Така...както си стоите пред pc-то и си чатите, някакъв непознат ви иска пълномощно, вие му давате...след това почва да се фука, че имал Кабрио, а вие му казвате, че не ви интересува, а той ви казва, да се държите прилично, защото, щял да ви намери и да ви накара да страдате?Е, какво ще кажете?
П.П.И сте в малък град!![]()
Аз за това не давам пълномощно на напълно непознати :P
Какво искаш да кажеш с това?Какво би направила?Първоначално написано от slun4ice
Кажи му,че не разбираш мн от коли,знаеш само 1-2 от по-тривиалните и известните марки.И подобни щуротии.Не се интересуваш от коли,не ти са страст и т.н.
Ми мен като ми се включат някакви непознати и ми искат пълномощно ги игнорирам и те спират да пишатПървоначално написано от Don't touch me
А иначе ако вече съм дала сигурно бих го блокирала..
Ще кажа че искам едно кръгче и да се разберем къде да се видим. А ако иска да се виждаме за друго...да заповяда.
И от кога "не ме интересува каква кола имаш" е неприлично поведение?
..
относно проблема ти.. ако си се филмирала толкова много, просто го избягвай, като ти пише му кажи, че влизаш в банята, че баща ти сяда на пц и некви такива оправдания.
Или пък може да му кажеш, че баща ти е прочел какво сте си писали и некак си да го заплашиш с баща ти.. не знам други идея не ми идват..
Тегля си ножа ... и да видим на кой ще си показва чалъмите![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Излизам навън на терасата и почвам да крещя : "Ето меееее, малоумнико ела ме нарани...... искам гоооооооо !!! Писна ми вече от този "тормоз" , очаквам смъртта ! "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А сериозно: Мисля, че темата е глупава и то много... блокваш го и да не ти дреме ! Такива животни винаги ще има![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Блокираш го и готово. Къде е проблема?
Следващият път внимавай повече и не се панирай така.
След дъжд качулка, са казали хората...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Със случайни хора не си пиша . Имало само три пъти в , които съм давала пълномощно на наистина непознати хора , но не съм сгрешила . Та не знам как бих постъпила . Честно казано вероятността да се натъкна на такъв индивид е нулева ... Няма какво да му мисля !![]()
Moже да е някои човек,когото ти познаваш и тои те ненавижда,или пък в наи-добрия случаи може някои приятел да си прави шеги.
Разговорът протича :
-Познаваме ли се?
-Не. ---> Блок.![]()
Питай го къде живее и как се казва и му прати платени биячи да му строшат пръстите на ръцете и повече да не може да си чати с тебе. А също и да му запалят колата за да нема с какво да се хвали занапред. Нема да ти излезе чак толкова скъпо.
Това мислим че е по-добрия вариант, отколкото да го блокираш в Skype.![]()
пращам му среден пръст и го блоквам..(или емотиконката дето си събува гащите..)
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ще се побъзикам малко с него, ще се опитам да му внуша, че е нищожество и ще го блокирам.![]()
вече е блокиран, още преди да пусна темата беше, но не мисля, че има сериозни намерения, защото след това, каза, че няма да се занимава с хлапета! :P но не се знае със сигурност какво може да направи!?![]()
благодаря на всички, които отделиха 1 минута, за да ми отговорят!
темата вече може да бъде заключена!
Ще му кажа, че съм психопат.
И че ще му отрежа топките и ще си ги закача на стената за спомен.
или нещо от типа.
да не ти пукакажи му че ще извикаш някой да го пребие и така..оплаши го и ти
Did you ever hear what I told you? Did you ever read what I wrote you?!
Случвало ми се е апсолютно същото.Аз просто пях да му пиша на кретена. :P
По чатовете ги има всякакви. Хич да не ти пука - блокираш го и това е. И с непознати хе хващай лаф по скайп - няма смисъл!