- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво ще направите в тази ситуация?
Първоначално написано от Don't touch me
![]()
![]()
И как си смятала , че ще успее да те намери ? Освен , ако не си му казал адреса си ...
![]()
Аз пък не давам пълномощно на непознати. В малкото случаи, когато съм го правила, после съм ги блокирала. Отмина ми времето, когато чатех с разни непознати в mIRC.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Тея скайп запознанства са егати глупостта. Няколко пъти ми се случва да започват да ми пишат някви непознати и обикновено са някакви тотални деградета...
Просто го блокваш и забравяш за случая.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Абе въобще не им се връзваи на тия ако ще танк да има!Блокираш и това е!Колко са ме заплашвали мене даже и хора от моя град па нищо!
Разбира се, че не съм му дала адрес, вие в ред ли сте, имам мозък!Но в града, в който живея може да ме открие много лесно!Ами не знам сигурно беше на шега или не знам, абе той няма да се занимава с мен, аз като не му пиша той ще забрави!![]()
Ако може разкажи по-подробно!Първоначално написано от tedy_hi91
![]()
Първоначално написано от Don't touch me
Абе ти 13 години имаш ли ?
Като те адне непознат,го питаш къф си ти :
-Пешо съм.
-Аха,откъде ми имаш скайпа?
-Еми е така те намерих...
-Еми ок... БЛОК ...
Какво въобще се занимаваш да пишеш,как ще те намери,да не е в фебере-то,да има сателити и да може да те следи и т.н.
Грешката ти е,че даваш пълномощно на непознати. Аз правя както е описал LSFCsupporterПросто го блокирай и не се занимавай - да не мислиш, че ще тръгне из града да те търси ? Пък и кво щи каже - "Са ше те пребия щото не те интересява к'ва кола карам" ?
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Мене ония ден ми се случи нещо подобно,некъф пич написал в скайп ЛЕВСКИ и ме адва...и ето разговора :
[8/9/2008 6:22:06 PM] LEVSKI
по принцип всеки може да се заяжда по чата и да заплашва...изобщо да говори каквото си иска
това не значи че наистина ще направи това което казва![]()
някои просто си дрънкат,лъжат за годините си и т.н.
да не те притесняваспоко
Don't think about yesterday!
Хах, ами има лесно - напсувай го едно хубаво и пътя (игнор)
На такива глупости дето ще те следят и подобни не вярвай. =)
Мене преди време ми се беше случвало нещо такова.
ЪЪъестествено, че
+ (бан) =
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.